نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چند سوال مهم در زمینه برنامه نویسی vb

  1. #1

    چند سوال مهم در زمینه برنامه نویسی vb

    سلام!
    یه چند تا سوال داشتم که ممنون می شم دوستان جواب بدن:
    1-در ویژوال بیسیک چگ.نه متصل بودن کاربر به اینترنت تست میشه؟
    2-چگونه به دیتابیسی بر روی وب از طریق ویژوال بیسیک متصل شده و اطلاعات داخل متغیر هایی را به ان اضافه کنیم.
    دوستان خواهشا به این سوالات جواب بدن یا اگر منبع.سورس نموونه برنامه ای در این مورد باشه خیلی ممنون میشم.خیلی حیاتیه! :oops:

  2. #2
    کسی نبود جواب بده! :(
    یکی جواب بده دیگه.ثواب داره به خدا!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    سوال اولت رو نمیدونم
    سوال دوم اگه با sql-server کار میکنی که خیلی راحته فقط کافیه آدرس ای پی سرور رو بدی و بقیه تنظیمات رو انجام
    بدی دیگه کاری نداره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    در مورد سوال اول ، یه ماژول جدید ایجاد کنید و کد های زیر رو داخلش قرار بدید :


    Public Declare Function InternetGetConnectedState Lib _
    "wininet" (lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) _
    As Boolean

    Public Const INTERNET_CONNECTION_MODEM = 1
    Public Const INTERNET_CONNECTION_LAN = 2
    Public Const INTERNET_CONNECTION_PROXY = 4
    Public Const INTERNET_CONNECTION_MODEM_BUSY = 8

    Public Function IsConnect(ByRef ConnectionStatus As String) As Boolean
    Dim Flags As Long
    Dim result As Boolean
    result = InternetGetConnectedState(Flags, 0)
    If result Then
    IsConnect = True
    Else
    IsConnect = False
    Exit Function
    End If
    If Flags And INTERNET_CONNECTION_MODEM Then ConnectionStatus = "Connection Via Modem"
    If Flags And INTERNET_CONNECTION_LAN Then ConnectionStatus = "Connecion Via LAN"
    If Flags And INTERNET_CONNECTION_PROXY Then ConnectionStatus = "Connection uses a Proxy"
    If Flags And INTERNET_CONNECTION_MODEM_BUSY Then ConnectionStatus = "Connection Via Modem but modem is busy"
    End Function


    و بعد با استفاده از کد زیر کانکت بودن یا نبودن یوز رو چک کنید :

    Dim ConnectionType As String
    If Module1.IsConnect(ConnectionType) Then
    MsgBox "Connected with " & ConnectionType
    End If


    در مورد سوال دوم هم لازمه که دیتابیس شما یه دیتابیس تحت شبکه (کلاینت/سرور) مثل SQL Server باشه.

  5. #5
    ازتون متشکرم.که به سوال های من پاسخ دادین اما سوال دوم من با پایگاه داده های اکسسه.
    لطفا اگه یه کد کوچولو هم در رابطه با سول دوم (چگونگی اتصال به دیتا بیس بر روی وب)برام بزارین ممنون می شم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    اکسس این قابلیت رو نداره ، یعنی فقط به صورت لوکال کار میکنه.
    تنها راه کمکی اینه که شما یه برنامه بر روی سرور داشته باشید (مثلا یه صفحه ای اس پی) که با دریافت پارامتر های مختلف به اینزرت رکورد ها یا حذف اونها بپردازه .بعد با استفاده از برنامه کلاینت ، این پارامتر ها رو برای سمت سرور ارسال کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •