نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در مورد Trigger ها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    gh_fereydonpoor@yahoo.com
    پست
    198

    سوال در مورد Trigger ها

    سلام به همه دوستان
    آقا ما یه Trigger نوشتیم که از ورود Field های تکراری به جدول جلوگیری کنه ولی کار نمی کنه کسی می دونه مشکلش چی میتونه باشه .دیگه نمی زاره هیچ رکورد جدید به جدول اضافه بشه.
    مرسی
    یا علی
    CREATE TRIGGER Insert_Email ON Email
    FOR INSERT
    AS
    if Exists(SELECT * FROM INSERTED,Email WHERE INSERTED.Email_Address=Email.Email_Address))
    begin
    raiserror('Error',16,-1)
    end

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858
    چرا Unique Index استفاده نمی کنی؟ چرا تریگر برای این کار استفاده می کنی؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    gh_fereydonpoor@yahoo.com
    پست
    198
    سلام
    میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید درباره این Unique Index منظورتون که PK نیست؟
    ممنون مرسی
    یا علی.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858
    شما می تونید یه جوری ایندکس بگذارید که اجازه نده مقادیر تکراری در فیلد ها وارد شه.

    CREATE UNIQUE CLUSTERED INDEX uniqueIndex ON tableName.uniqueField

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    gh_fereydonpoor@yahoo.com
    پست
    198
    سلام
    آقا خیلی باحال بود به این ایدش فکر نکرده بودم.
    دستت درد نکنه.
    حالا میشه درباره Trigger ها توضیح بدید ؟ مخصوصا درباره Event هایی که داره مثل After و اگه چیزایه دیگه که میشه داشته باشه.
    من ایده Delete شو تو Master/Details ها دارم ولی در مورد Update و Inserte یه خورده از کمبوده ایده رنج می برم.
    اگه یه مثال هم در مورد Update اش بزنی نور علی نور میشه.
    راستی اونو که پرسیده بودم با Trigger حل کردمش ولی این Index هم باحال بود
    مرسی ممنون
    یا علی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858
    حالا میشه درباره Trigger ها توضیح بدید
    هدف سایت حل مشکلات و مشاوره است. برای یاد گیری خوب تو زمینه sql server هیچ چیزی بهتر از books online نیست.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد یک تریگر(trigger)
    نوشته شده توسط am_sanatiz در بخش T-SQL
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 06 فروردین 1390, 16:50 عصر
  2. trigger
    نوشته شده توسط رضا ارزانی در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 22:29 عصر
  3. منبع کامل برای trigger
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 10:43 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 13:37 عصر
  5. Trigger
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 08:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •