نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ارتباط با وب سایت یا وب سروبس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153

    مشکل در ارتباط با وب سایت یا وب سروبس

    سلام . من یه تکه کد خیلی ساده نوشتم که وقتی رو یه Button کلیک می کنم یه RSS رو به DataSet می ریزه .


    DataSet DTS = new DataSet();
    DataSet.ReadXML("htpp://www.mywebsite/rss.aspx")



    مشکل اینه که وقتی داره این کار انجام میشه و اطلاعات رو بازیابی میکنه Form من بطور کامل قفل میشه و کاربر نمی تونه هیچ کاری انجام بده تا زمانی که اطلاعات به DataSet ریخته بشه .
    چه طور باید این مشکل رو حل کرد ؟

    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    این طور که بنظر میرسه باید از یک thread برای اینکار استفاده کنی تا فرمت قفل نشه

    در مورد multithreading اینجا مطلب زیاده جستجو کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153
    مرسی . دقیقا همینه که شما فرمودی !!!!
    من چند روز پیش به این نتیجه رسیدم . و تحقیقاتی هم کردم و اصلا حواسم به thread نبود .
    این مسئله منجر شد به مقاله ی جدیدی در سایت CodeProject

    http://www.codeproject.com/useritems...sRSSReader.asp

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •