نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: چسباندن دو table به یک Datagrid

  1. #1

    چسباندن دو table به یک Datagrid

    سلام.خسته نباشید.
    چه جوری میتونم دو تا table را به هم بچسبانم و در یک Datagrid نمایش دهم و بتوانم جای فیلد ها را دز Datagrid تغییر دهم.
    مثلا فیلد number را که الان در Datagrid فیلد سوم است به جای فیلد name که فیلد اول است جاهایشان را در Datagrid جا به جا کنم که از این به بعد زمانیکه برنامه اجرا می شود اول فیلد number در Datagrid باشد.
    ممنون میشم راهنمائیم کنید.

  2. #2
    جدول ها کجا هستند ، تو دیتابیس یا تو DataTable های دات نت؟
    دو تا جدول مثل هم هستند یا نه (تعداد و نوع فیلد ها)؟

    اگر مثل هم نیستند و در دیتابیس هستند از Join استفاده کنید.

    برای ترتیبشون هم یه راهش اینه که تون Query ترتیب فیلد ها رو عوض کنید.راههای دیگه ای هم هست!

  3. #3
    یک جدوله 3 فیلدی دارم و یک جدوله 4 فیلدی که میخوام 2 تا جدول را بهم بچسبونه و توی یک Datagrid نمایش بده.2 تا جدولم مثل هم نیستند و در Database است.
    با SQL Server 2000 جدولام رو درست کردم.ممنون میشم بیشتر راهنمائیم کنید.
    اگر کدی دارید که میتونه کمکم کنه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار h_sadeghynejad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Ariayee Land
    پست
    190
    از یه Query میتونی استفاده کنی به شکل زیر
    Select table1.field1,table1.field2,table2.field2,table1.f ield3,table1.field4 from table1,table2
    بعد این Quely رو نسبت بدی به DtaaGrid

  5. #5
    ایا رکورد کلیدی برای هر دو که از یک نوع باشند تعریف کرده ای

  6. #6
    بله. یک رکورد code دارم که در هر دو است.
    لطفا بیشتر راهنمائی کنید.ممنون میشم.

  7. #7
    t1 جدول اول
    t2 جدول دوم

    با دستوری مثل این میشه :

    SELECT t1.f1,t1.f2,t2.f1,t2.f2,t2.f3 FROM t1 INNER JOIN t2 ON t1.f1=t2.f2

    یا اینطوری

    SELECT t1.f1,t1.f2,t2.f1,t2.f2,t2.f3 FROM t1,t2 WHERE t1.f1=t2.f2

    در قسمت قرمز رنگ فیلد کلید دو تا جدول استفاده میشن.

    البته هر کدوم از این دستورات مخصوصا JOIN (حالت های دیگری هم غیر از این مثال داره) اثر خاصی دارند باید نسبت به شرایط انتخاب بشن.

    برای اطلاعات بیشتر در مورد بازیابی اطلاعات از چند جدول لینک های زیر را ببینید:
    روشهای ترکیب جداول Join Fundamentals
    انواع JOIN ،اثراتشون و روشهای استفاده از اونها Using Joins
    SELECT Examples


    تو تالار SQL Server هم یه سرچی بکنید، قبلا مشابه این سوال رو پرسیدن!

  8. #8
    بعد اینو چه جوری نمایشش بدم تو Datagrid?
    میخوام توی Datagrid هم دو تا جدول بهم متصل باشند و دو تا رو با هم نمایش بده.
    ممنون میشم کدشو بهم بگین.
    در VB.Net 2003

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط ascpro مشاهده تاپیک
    بعد اینو چه جوری نمایشش بدم تو Datagrid?
    میخوام توی Datagrid هم دو تا جدول بهم متصل باشند و دو تا رو با هم نمایش بده.
    ممنون میشم کدشو بهم بگین.
    در VB.Net 2003
    جدول تکی رو بلدی نشون بدی؟

    اگر بلدی فقط Query رو به اون روشی که گفتم بنویس،فقط همین هیچ کار دیگه ای هم لازم نیست!

  10. #10
    چرا انقد سخت؟ 2 تا dataset رو با هم merge کن و بعد databinding دیتا گریدو اون قرار بده

  11. #11
    واقعا جالبه !

    DataSet.Merg به جای JOIN !!!!

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار bidad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    85
    نه بابا همون جوین کن اون هم با یه کوری که دوستان گفتن
    اما واسه نشون دادنش باید از دیتاگرید تیبل استایل استفاده کنی.
    ببینم تا حالا استفاده کردی یا نه؟

  13. #13
    میشه لطفا کدشو برام بنوسید که چه جوری میتونم دو تا رو باهم Join کنم و تو Datagrid نمایش بدم.ممنون میشم.

  14. #14
    کد Join رو نوشتم فقط مشکلم سر نشون دادن دوتا جدول به هم چسبیده در Datagrid است.
    که ممنون میشم کدشو بهم بدین.

  15. #15
    برای نشون دادن یک جدول چی کار می کردید؟

    نشون دادنش فرقی با حالت تکی نداره فقط Query عوض شده!

    روشتون رو بگید همون رو اصلاح کنیم و این که 2003 کار می کنید یا 2005.

  16. #16
    تو گوگل جستجو کردی ؟

  17. #17
    آقایون دسته همتون درد نکونه مشکلم حل شد.ممنون از همگی

تاپیک های مشابه

  1. how Insert in ADO Table but not at end of table
    نوشته شده توسط mirhashemi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 13:08 عصر
  2. Error در update table SQL از طریق Datagrid
    نوشته شده توسط en_bey در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 22:43 عصر
  3. چک کردن وجود table و import کردنtable
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:12 صبح
  4. نمایش فیلدهای 2 یا چند Table در DataGrid
    نوشته شده توسط یاسر بیرقی در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1384, 07:16 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 17:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •