نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در ارسال ایمیل در asp.net

  1. #1

    مشکل در ارسال ایمیل در asp.net

    با سلام.من یک مشکل اساسی با ارسال email در asp.net دارم.هر راهی می رم ایمیل من ارسال نمیشه.همه ایمیل ها در فولدر Queue درmailroot , گیر میکنند(stuck).با اینکه در IIS-Default smtp virtual server در قسمت relay و ip address 127.0.0.1- connection را جزء Granted ها گذاشتم ولی همچنان برنامه من بدون دادن هیچ error ای ایمیل ارسال نمی کنه.کسی می تونه کمکی کنه؟
    این هم کد:
    Dim msg As New MailMessage
    msg.To = "harchi@yahoo.com"
    msg.From = "harchi@yahoo.com"
    msg.Subject = "harchi"
    msg.Body = "harchi"
    SmtpMail.SmtpServer = "127.0.0.1" یا "localhost"
    SmtpMail.Send(msg)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153
    لطفا اگه کسی از دوستان مقاله یا تجربه ای در مورد Config کردن SMTP داره توضیح بده !!!

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط nooshin100 مشاهده تاپیک
    با سلام. ولی همچنان برنامه من بدون دادن هیچ error ای ایمیل ارسال نمی کنه.کسی می تونه کمکی کنه؟
    این هم کد:
    msg.From = "harchi@yahoo.com"
    SmtpMail.Send(msg)
    اگر واقعا هیچ خطایی نمیگیره و واقعا روی کامپیوتر Local یک Smtp سرور هست اونوقت برو فلدر bulk(Spam) گیرنده رو چک کن چون به هر حال یاهو با این امکان جدیدی که گذاشته میفهمه که فرستنده میل از یاهو میل رو نفرستاده برای همین میل رو بعنوان Spam در نظر میگیره ، اگر میخوای اینطور نشه فرستنده رو از Yahoo, Hotmail, Gmail و چندتای دیگه ای که این سرویس Domain Key روشون هست نزار.

  4. #4
    آخه من یک کد به زبان asp دارم که بدون هیچ دردسری ایمیل رو ارسال می کنه ولی وقتی با asp.net که کدش در بالاست می خوام ایمیل ارسال بشه نمی شه.این هم کد asp

    Set objEmail = CreateObject("CDO.Message") objEmail.BodyPart.Charset = "utf-8" objEmail.From = "harchi@yahoo.com" objEmail.To = "harchi@yahoo.com" objEmail.Subject = "welcome" objEMail.HTMLBody = "harchi" objEmail.Configuration.Fields.Item("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusing") = 2 objEmail.Configuration.Fields.Item("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserver") = "127.0.0.1" objEmail.Configuration.Fields.Update objEmail.TextBodyPart.Charset = "utf-8" objEmail.HTMLBodyPart.Charset = "utf-8" objEmail.Send

  5. #5
    اگر از ASP.net 2 استفاده میکنید ابتدا در Web.Config کدهای زیر را بعد از System.web اضافه کنید :


    <system.net>
    <mailSettings>
    <smtp>
    <network host="mail.yourhost.com"
    userName="your mail" password="password" />
    </smtp>
    </mailSettings>
    </system.net>


    حال در برنامه به صورت زیر ایمیل را ارسال کنید :



    'Obtain the Network Credentials from the mailSettings section
    Dim credential As New System.Net.NetworkCredential( _
    settings.Smtp.Network.UserName, settings.Smtp.Network.Password)

    'Create the SMTP Client
    Dim client As New SmtpClient()
    client.Host = settings.Smtp.Network.Host
    client.Credentials = credential

    'Build Email Message
    Dim email As New MailMessage
    email.From = New MailAddress("email")
    email.To.Add("email")
    email.CC.Add("email")
    email.Subject = "Test Email"
    email.IsBodyHtml = True
    email.DeliveryNotificationOptions = DeliveryNotificationOptions.OnFailure
    email.Body = "<strong>Hello Steve!</strong>"

    'Send Email
    client.Send(email)


  6. #6
    مرسی از پاسختون ولی از asp.net 2003 دارم استفاده می کنم.چرا کد asp باید کار کنه ,ولی asp.net نباید؟هر 2 تا کد رو تو این صفحه نوشتم

  7. #7
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    Dim mymail AsNew MailMessage
    mymail.Fields.Add("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpauthenticate", "1")
    'basic authentication
    mymail.Fields.Add("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusername", "mail username") 'set your username here
    mymail.Fields.Add("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendpassword", "masil password") 'set your password here
    mymail.From = from_to
    mymail.To = send_to
    mymail.Subject = subject_to
    mymail.Priority = MailPriority.High
    mymail.BodyEncoding = System.Text.Encoding.UTF8
    mymail.BodyFormat = MailFormat.Html
    mymail.Body = body_to
    SmtpMail.SmtpServer = smtp_server
    SmtpMail.Send(mymail)


  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط nooshin100 مشاهده تاپیک
    SmtpMail.SmtpServer = "127.0.0.1" یا "localhost"
    سلام
    این خط رو حذف کن ببین زندگی چقدر زیبا می‌شه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •