صفحه 4 از 4 اولاول ... 234
نمایش نتایج 121 تا 155 از 155

نام تاپیک: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

  1. #121

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    خبری نشد
    من گیرم ها
    کمک کنید

  2. #122
    کاربر دائمی آواتار salmanbnd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    خیلی دور ، خیلی نزدیک
    سن
    30
    پست
    130

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط hassanmosavi مشاهده تاپیک
    سلام یه سوال سخت
    من وقتی فایل گزارش رو تو برنامه لود میکنم می تونم در حال اجرا به گزارش شی اضافه کنم
    //.....



    Stimulsoft.Report.StiReport sr = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    sr.Load(Server.MapPath("R1_st.mrt"));

    Stimulsoft.Report.Components.StiText TxtValue = new Stimulsoft.Report.Components.StiText();

    sr.Compile();
    StiWebViewer2.Report = sr;

    //.....
    اما حالا که
    از گزارشم Dll ساختم دیگه کامپایل نمیشه
    حالا چطور در زمان اجرا بهش ابجکت اضافه کنم؟
    سلام دوست عزیز
    پیشنهاد می کنم توی forum.stimulsoft.com مطرح کنید، امیدوارم به جواب برسید
    موفق باشید

  3. #123

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    عذر خواهی میکنم ؛

    تفاوت این تاپیک با تاپیک: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید چیه ؟

    لزوم وجود هردو این تاپیکها چیه ؟


  4. #124
    کاربر دائمی آواتار salmanbnd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    خیلی دور ، خیلی نزدیک
    سن
    30
    پست
    130

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    عذر خواهی میکنم ؛

    تفاوت این تاپیک با تاپیک: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید چیه ؟

    لزوم وجود هردو این تاپیکها چیه ؟
    آره والا!
    بهتره یکی بشن

  5. #125

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    من برای یاد گیری این نرم افزار دارم از فیلمهای اموزشی خودش استفاده میکنم. اول بسم الله این صفحه میاد کهstireport حاضر و آماده اونجا هست.
    123.jpg

    حالا یکی بگه اینو چه طوری باید ایجاد کرد؟

  6. #126
    کاربر دائمی آواتار salmanbnd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    خیلی دور ، خیلی نزدیک
    سن
    30
    پست
    130

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط mhdhp86 مشاهده تاپیک
    من برای یاد گیری این نرم افزار دارم از فیلمهای اموزشی خودش استفاده میکنم. اول بسم الله این صفحه میاد کهstireport حاضر و آماده اونجا هست.
    123.jpg

    حالا یکی بگه اینو چه طوری باید ایجاد کرد؟
    سلام دوست عزیز
    اول بفرمایید موفق شدید ابزارهاشو بیارید توی نوار ابزار؟
    خب از نوار ابزار اینو بیارید رو صفحه خودتون
    موفق باشید

  7. #127

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط salmanbnd مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    اول بفرمایید موفق شدید ابزارهاشو بیارید توی نوار ابزار؟
    خب از نوار ابزار اینو بیارید رو صفحه خودتون
    موفق باشید
    سلام
    بله اینجا توضیح دادم چه طوری مشکل قبلیم رو حل کردم.اما توی نوار ابزار همچین کامپوننتی پیدا نکردم! در واقع نمی دونم این کامپوننت توی نوار ابزار به چه اسمی هست

    ویرایش پست: اعتراف میکنم که الان دوباره نگاه کردم و این کامپوننت رو پیدا کردم!!!

  8. #128
    کاربر دائمی آواتار salmanbnd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    خیلی دور ، خیلی نزدیک
    سن
    30
    پست
    130

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط mhdhp86 مشاهده تاپیک
    سلام
    بله اینجا توضیح دادم چه طوری مشکل قبلیم رو حل کردم.اما توی نوار ابزار همچین کامپوننتی پیدا نکردم! در واقع نمی دونم این کامپوننت توی نوار ابزار به چه اسمی هست

    ویرایش پست: اعتراف میکنم که الان دوباره نگاه کردم و این کامپوننت رو پیدا کردم!!!
    سلام
    الحمدالله
    موفق باشید

  9. #129

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    من یک مشکل عجیب هنگام نمایش گزارشم دارم. و اینه که ارور میداد به یک کلید خارجی! من فقط قراره اطلاعات جدول member رو تو گزارشم بیارم و هیچ ربطی به جدول های دیگه نداره. از انجا که اون کلید خارجی رو ازش هیچ استفاده ای نکرده بودم کلا رابطه اش رو پاک کردم.اما باز هم همون خطا رو میده!
    System.Exception was unhandled
    Message=Column 'hosID' does not exist in Data Source 'hospital' and relation 'hospital' can't be created!
    Source=Stimulsoft.Report

    این خطایی هست که میده.

    ds.Tables[0].TableName = "myDataset";
    con.Close();
    rpt.Load(@"C:\Users\admin\Documents\Visual Studio 2010\Projects\mastoore\Nephrology\Nephrology\Nephr ology\bin\Debug\stiprint.mrt");
    rpt.RegData(ds);
    rpt.Dictionary.Synchronize();
    rpt.Show();

    این هم کدمه که البته فکر نمی کنم خطا به کدم ربطی داشته باشه. برنامه روی خط آخر استپ میشه:rpt.show

    12.jpg

  10. #130

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    من شبیه این مشکل را داشتم
    در کدrpt.regdata() o فقط نام دیتاست مربوطه استفاده شود.
    موفق باشید

  11. #131

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    کسی از شما نمیدونه این مشکل تو دیزاین استیمول یعنی چی ؟http://axgig.com/images/50124866901675960474.png

  12. #132
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,378

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    طراحی گزارش توسط end user یعنی چی ؟ یعنی کاربر گزارشش رو طراحی می کنه ؟ چه طوری ؟ میشه یه توضیح بدید ؟

  13. #133

    اين نرم افزار قدرتمند StimulReport چيه و كجاست ؟

    اين StimulReport كه ميگين كجاست؟
    بايد بخريم؟
    بايد دانلود كنيم؟
    جزء كامپوننت هاي ويژوال استوديوست؟؟؟
    چه جونوريه؟

    هرجا ديدم از اونجايي كه نصب شده به بعد توضيح داده

    از كجا بيارمش؟
    براي يه برنامه ويندوزي ميخوام كه ديگه نيازي نباشه رو سيستم هاي كلاينت نصبش كنم

  14. #134
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    29
    پست
    7,813

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نیازی نیست هم در وب و در ویندوز کاربرد داره.
    http://barnamenevis.org/showthread.p...ild-2012.05.04

    http://fakhravary.blogfa.com/post-9.aspx

  15. #135

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام
    آقا من تازه با استیمول آشنا شدم و تصمیم گرفتم که واقعا از اون استفاده کنم.
    ولی چند تا مشکل برام پیش اومده :
    1- من تو قسمت دیکشنری ایجاد کانکشن بانک اطلاعاتی ام رو نشون نمی ده و من با Report Wizard گزارشم رو می سازم.
    2- *** وقتی که یک تسکست باکس یا ایمیج باکس روی گزاش می ذارم گزارش خود به خود بسته می شه بدون پیغام ذخیره.
    اگه کمکم کنید خدا خیرتون بده

  16. #136

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط mze666 مشاهده تاپیک
    سلام - میخواستم بدونم توی Stimulsoft چجوری میشه دوتا مقدار رو از هم کم کرد؟ من فانکشنی به اسم مثلاً Subtract نمیبینم. ممنمون میشم راهنماییم کنید.
    مشکل منم هست یکی کمک کنه

  17. #137
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام

    من از استیمول استفاده می کنم ولی تو بعضی سیستم ها خطای زیر می گیره نمیدونم مشکل از کجاس؟
    The type initializer for 'stimulsoft.report.sticonfig' threw an exception.
    لطفا راهنمایید کنید.

  18. #138
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    971

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport


  19. #139
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,143

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Microsoft.net مشاهده تاپیک
    من که هر گزارشی خواستم با کریستال دراوردم ، طراحی گزارش توسط end user هم داره درضمن
    کلی از بچه ها ازتون تشکر میکنن اگه یه فایل آموزشی ساده (pdf) یا فیلم و ... درست کنی و بزای

  20. #140

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام.من نیاز شدیدی به stimul soft report.ultimate 2014 دارم.از هر جا که دانلود می کنم یه فولدری دانلود میشه شامل چند تا dll.من فایل exe یا install پیدا نمیکنم برای نصب.هر چی هم مطلب خوندم در مورد کرک کردنش هست ولی من نتونستم هنوز نصبش کنم.توروخدا یکی کمک کنه بهم .مرسییییییییییییییی

  21. #141

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    ویژگی برجسته stimul report سرعت بالا و سادگی مراحل گرازش سازی می باشد.

  22. #142

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    در asp.net من چطور میتونم یک datatableایی رو به stimulsoft پاس بدم و اون خودش اتوماتیک فقط اون رو نمایش بده؟
    بدون هیچ عمل خاصی.


    ممنون میشم راهنماییم کنید

  23. #143

    StimulReport

    سلام چجوری میتونم عدد ها رو 3 تا 3 تا جدا کنم یا سپریتور بزارم؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

  24. #144

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    رو فیلد عددی مربوطه کلیک راست و تو یکی از گزینه ها این امکان هست

  25. #145

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    من یه مشکلی با استیمول دارم اونم اینه که وقتی برای اولین بار چاپ گزارش رو میزنم همه چی درست کار میکنه ولی وقتی صفحه نمایش گزارش رو میبندم و دوباره چاپ گزارش رو میزنم در صفحه گزارش چیزی نشون نمیده
    از دوستان کسی میتونه کمک کنه
    خیلی گیرم
    اینم کی که نوشتم:

    DataTable dt = (dtGridGPersonel.DataSource as DataTable);
    stiReport1.Load("GPersonel.mrt");
    stiReport1.RegData(dt);
    stiReport1.Show();

  26. #146

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط gitare_pareh مشاهده تاپیک
    کسی از شما نمیدونه این مشکل تو دیزاین استیمول یعنی چی ؟http://axgig.com/images/50124866901675960474.png
    شما اگه میخوای بینی گزارشت چطوری شده باید بهش اطلاعات بفرستی وگرنه نشون نمیده
    گزارشت رو دخیره کن بعد برو تو برنامه بهش اطلاعات بفرست تا گزارش رو ببینی

  27. #147

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    شما اگه میخوای بینی گزارشت چطوری شده باید بهش اطلاعات بفرستی وگرنه نشون نمیده
    گزارشت رو دخیره کن بعد برو تو برنامه بهش اطلاعات بفرست تا گزارش رو ببینی

  28. #148

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط aligh4192 مشاهده تاپیک
    با سلام به همه دوستان

    من با این نرم افزار کاملا کار کردم و
    خیلی هم خوب و تر و تمیز گزارش تهیه میکنه

    ولی یکی دو سوال مونده . کسی مایله که با هم مشورت کنیم ؟
    سلام
    من یه مشکلی با استیمول دارم اونم اینه که وقتی برای اولین بار چاپ گزارش رو میزنم همه چی درست کار میکنه ولی وقتی صفحه نمایش گزارش رو میبندم و دوباره چاپ گزارش رو میزنم در صفحه گزارش چیزی نشون نمیده
    خیلی گیرم
    اینم کدی که نوشتم:

    DataTable dt = (dtGridGPersonel.DataSource as DataTable);
    stiReport1.Load("GPersonel.mrt");
    stiReport1.RegData(dt);
    stiReport1.Show();

  29. #149

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط yosef_ghobadi مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه مشکلی با استیمول دارم اونم اینه که وقتی برای اولین بار چاپ گزارش رو میزنم همه چی درست کار میکنه ولی وقتی صفحه نمایش گزارش رو میبندم و دوباره چاپ گزارش رو میزنم در صفحه گزارش چیزی نشون نمیده
    از دوستان کسی میتونه کمک کنه
    خیلی گیرم
    اینم کی که نوشتم:

    DataTable dt = (dtGridGPersonel.DataSource as DataTable);
    stiReport1.Load("GPersonel.mrt");
    stiReport1.RegData(dt);
    stiReport1.Show();
    بنده با اینکه این سوالمو همه جا مطرح کردم هیج جوابی براش پیدا نشد ولی بالاخره خودم جواب این سوال رو پیدا کردم.حالا پاسخ رو مینویسم تا کسایی که مشکل من رو داشتند به جواب برسند.
    فقط کافی به جای اینکه کامپوننت StiReport رو از جعبه ابزار به فرم بندازند،در برنامه موقع گزارشگیری یک نمونه از آن بسازند.همین
    StiReport report = new StiReport();
    موفق باشید

  30. #150

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام
    من یه گزارش داینامیک استیمال سافت ایجاد کردم که با یه dropdown و یه باتن پارامتر مورد نظر رو به سمت سرور میفرستیم و دیتا ها رو میگیریم و ریپورت میگیریم مشکل اینجاست که زمانی که میخوای از گزارش اکسپورت اکسل یا هر چیز دیگه ای بگیری اوکیه و انجام میده ولی بلافاصله بعدش بخوای برای یه پارامترهای دیگه ای گزارش استیمال سافت بگیری دوباره همون اکسپورت قبلی رو به وجود میاره یعنی اگه بار اول save as excel بزنی گزارش اکسل میگیره بعدش که با دراپ داون گزینه مورد نظر و انتخاب بعد رو دکمه نمایش گزارش بزنی باز گزارش اکسل میگیره
    ممنون میشم یه راهنمایی به من بکنید

  31. #151

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام من با استيمال ريپورت كار مي كنم يك گزارش مي خواهم با ستونهاي (بدهكاري و بستكانكاري ـ مانده بدهكاري و مانده بستانكاري ـ تشخيص) كسي مي تونه كمكم كنه. ممنون ميشم
    salimiabd@yahoo.com

  32. #152

    Smile نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام دوستان....
    من تعداد جدولهام تو هر بار گزارش گیری فرق می کنه و در هر بار گزارش هر جدولی که در استیمول نشون میدم می خوام بالا و پایینش یه عبارتی رو بنویسم.
    مشکلم اینه که من نمیدونم باید چند تا DataSource تعریف کنم و آیا میشه مثلا یک دیتاسورس تعریف کرد و همونو مطابق با تعداد جدولهایی که دارم درون استیمول کپی کنم یا نه؟!!!!!
    از C#‎ استفاده می کنم. کسی می دونه من چجوری مشکلمو باید حل کنم؟!!!!!!!!!!!

  33. #153

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام دوستان....
    من تعداد جدولهام تو هر بار گزارش گیری فرق می کنه و در هر بار گزارش هر جدولی که در استیمول نشون میدم می خوام بالا و پایینش یه عبارتی رو بنویسم.
    مشکلم اینه که من نمیدونم باید چند تا DataSource تعریف کنم و آیا میشه مثلا یک دیتاسورس تعریف کرد و همونو مطابق با تعداد جدولهایی که دارم درون استیمول کپی کنم یا نه؟!!!!!
    از C#‎‎ استفاده می کنم. کسی می دونه من چجوری مشکلمو باید حل کنم؟!!!!!!!!!!!
    دوستان کسی باد نیست؟!!

  34. #154

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    من یک گزارش ساختم که تعدادی سند که کاربر امتخاب میکند رو چاپ کنه ولی میخوام هر سند که تموم میشه سند بعدی تو صفحه جدید لود شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی میتونه کمکم کنه خیلی حیاتیههههههه

  35. #155
    مدیر کل سایت آواتار محمد آشتیانی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,528

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام به همه دوستان
    این تاپیک به علت مطرح شدن سوالات متفاوت ، کارایی لازم رو نداره و البته بر اساس اصولی که در سایت داریم هم نیست (هر سوال یک تاپیک جداگانه)
    بنابراین این تاپیک رو قفل میکنم و خواهش میکنم ، منبعد سوالاتتون رو در تاپیک های جداگانه ای که ایجاد خواهید کرد بپرسید.

    ضمنا این تاپیک رو هم فعلا به صورت اعلان درمیارم تا احیانا اگر نیازی به اطلاعات داخلش بود ، دسترسی بهش سریعتر و ساده تر باشه

    با تشکر فراوان
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

صفحه 4 از 4 اولاول ... 234

تاپیک های مشابه

  1. crack جهت Stimulreport تحت Web
    نوشته شده توسط mraja1285 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 15:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •