صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 155

نام تاپیک: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

  1. #81

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام

    می خواستم بدونم چطوری میشه به رخداد Close گزارش ساز Stimul دسترسی پیدا کرد یعنی می خوام بعد از اینکه کاربر فرم گزارش رو بست برنامه یه کاری رو انجام بده .

    با تشکر

  2. #82

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام

    از دوستان اگر کسی لینک کامل برنامهStimulReport را داره قرار بده چون اونی که تو انجمن وجود داره لینکش حذف شده. البته با کرک می خوام.

    با تشکر

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    از این نرم افزار نسخه رایگانش در اینترنت پیدا میشه اگر جستجو کنی...!

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار mahboube
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    36
    پست
    596

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام دوستان
    توي كدوم يكي از ابزار هي گزارش گيري ميشه به يك سري ايونت ها دسترسي داشت؟
    يا بهتر بپرسم اگر من بخوام روي يك گزارش كد بنويسم .مثلا توي زمان اجرا يك فيلد رو visible ش رو true،false كنم.مثلا يك checkbox بزارم كه كاربر انتخاب كنه يك فيلد نشون داده بشه يانه؟
    آيا ابزار هاي فوق همچين چيزي رو فراهم ميكنه؟

  5. #85

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    عکس پیوست یک نمونه کوچک از گزارشی هست که با گزارش ساز من که با StimulReport ساخته شده هستش
    همه کارهای گزارش در زمان اجرا توسط کاربر صورت می گیره
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #86
    کاربر جدید آواتار javad2140
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خانه بدون سقف
    پست
    10

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام به تمامی دوستان
    این نسخه از نرم افزار که لینکش رو میگذارم نسخه 2010 بوده و نوشته کذائی DEMO در اون وجود نداره
    باشد که دوستان حالش رو ببرن
    نسخه نرم افزار:2010.1
    ورژن:Ultimate
    حجم برنامه:55mb
    حجم آموزش های تصویری: 56mb
    کاربرد جهت پلت فرم: وب و ویندوز همراه با نمایش دهنده بسیار عالی فلش
    لینک فایل های آموزشی:
    http://rapidshare.com/files/387609195/trainning.rar
    لینک برنامه:
    http://rapidshare.com/files/38759163...0_1_0.1.msi.7z
    قیمت محصول:17,999 $
    در ضمن لینکها در اکانت پرمیوم قرارداده شده پس به این زودی پاک نمیشن
    به دوستان خود نرم افزار را معرفی نمایید
    گزار ش ساز استیمال ریپورت این قابلیت رو به شما میده که با کمترین کد نویسی نمایشی بسیار گرافیکی به شکل فلش و همچنین اجرای گزارش ساز در محیط اینترنت اکسپلورر!!!!
    یعنی کاربران می توتنند بدون داشتن برنامه بر روی کامپیوتر خود گزارش را از دور دست تغییر دهند یا سفارشی نمایند

    با توجه به فایل آموزشی که گذاشتم دیگر اصلا نیازی به آموزش اضافه نیست در ضمن آموزش ها تصویری هستند و مربوط به سایت خود شرکت سازنده که من دسته بندی شده و یکجا برای شما گذاشتم باشد که دوستان خدایی نکرده اذیت نشن یه وقت
    آخرین ویرایش به وسیله javad2140 : پنج شنبه 28 بهمن 1389 در 15:54 عصر

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار mahboube
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    36
    پست
    596

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    من اگر بخوام به كاربرا قابليت طراحي بدم بايد حتما نرم افزار رو روي سيستمشون نصب كنم؟يا ميتونم از كامپوننتهاش توي فرم استفاده كنم؟

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نه فقط کافيه فايلهاي دي ال ال رو توي شاخه برنامه داشته باشين ( منظورم همون فايلهايي است که ک.ر.ک شدند)
    با دستور زير به محيط طراحي وارد ميشين

    rpt.design()

    که rpt اسم همون گزارشي است که روش کار ميکنين

  9. #89

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط javad2140 مشاهده تاپیک
    سلام به تمامی دوستان
    http://rapidshare.com/files/38759163...0_1_0.1.msi.7z
    [/SIZE] [/SIZE][/B]
    سلام
    بعد ار داونلود با extract ،7z کنید
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله elicaco : دوشنبه 12 اردیبهشت 1390 در 10:13 صبح

  10. #90
    کاربر تازه وارد آواتار ncs2008
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    42

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام دوستان
    من از StimulReport استفاده می کنم اما تو تنظیمات پرینتر مشکل دارم
    مشکل این است که من وقتی با پرینتر اصلی گزارش را چاپ می کنم صفحه بزرگ شده جوری که دور گزارش چاپ نمی شود ولی با
    پرینتر مجازی که microsoft image document office است پرینت می گیرم و بعد به پرینتر اصلی که مدلش hp laserjet 1320 pcl 6 است می فرستم مشکلی ندارم.
    در ضمن من تنظیمات را نیز به حالت default در پرینتر اصلی برگردوندم و یک بار پرینتر را پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم درست نشد به نظر دوستان برنامه نویس
    مشکل کجاست؟

  11. #91
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    55

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط javad2140 مشاهده تاپیک
    سلام به تمامی دوستان
    این نسخه از نرم افزار که لینکش رو میگذارم نسخه 2010 بوده و نوشته کذائی DEMO در اون وجود نداره
    باشد که دوستان حالش رو ببرن
    نسخه نرم افزار:2010.1
    ورژن:Ultimate
    حجم برنامه:55mb
    حجم آموزش های تصویری: 56mb
    کاربرد جهت پلت فرم: وب و ویندوز همراه با نمایش دهنده بسیار عالی فلش
    لینک فایل های آموزشی:
    http://rapidshare.com/files/387609195/trainning.rar
    لینک برنامه:
    http://rapidshare.com/files/38759163...0_1_0.1.msi.7z
    قیمت محصول:17,999 $
    در ضمن لینکها در اکانت پرمیوم قرارداده شده پس به این زودی پاک نمیشن
    به دوستان خود نرم افزار را معرفی نمایید
    گزار ش ساز استیمال ریپورت این قابلیت رو به شما میده که با کمترین کد نویسی نمایشی بسیار گرافیکی به شکل فلش و همچنین اجرای گزارش ساز در محیط اینترنت اکسپلورر!!!!
    یعنی کاربران می توتنند بدون داشتن برنامه بر روی کامپیوتر خود گزارش را از دور دست تغییر دهند یا سفارشی نمایند

    با توجه به فایل آموزشی که گذاشتم دیگر اصلا نیازی به آموزش اضافه نیست در ضمن آموزش ها تصویری هستند و مربوط به سایت خود شرکت سازنده که من دسته بندی شده و یکجا برای شما گذاشتم باشد که دوستان خدایی نکرده اذیت نشن یه وقت
    واقعا مطلبی که این دوستمون گذاشت ارزش بسیاری از تشکر جویندگان stimulreport را داشت مخصوصا مثالهایی که به صورت فلاش در لینک آموزشی آورده شده است بسیار کاربردی می باشد . پسورد یکی از فایلهای آموزشی هم که دوستمون گذاشته flaviniq است.

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    چطور میشه عکسکه داخل یک پوشه ذخیره کرده ایم در هگام گزارش نمایش بدیم

    البته هر عکس با یک نام فیلد در گزارش مشترک می باشد که برای تشخیص نمایش عکس گذاشتم
    اما چطوری عکس لود کنم برای چاپکارت پرسنلی مخوام

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    این تایپک توسط korsandreza حذف شده
    آخرین ویرایش به وسیله khorsandreza : یک شنبه 13 شهریور 1390 در 13:38 عصر

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام خدمت تمامی دوستان ؛

    خواستم در مورد این تاپیک و گزارش سازی Stimul صحبت کنم

    امیدوارم که مفید باشه
    حدود 3 سال هست که بنده با استیمال کار میکنم و به جرات میتونم بگم که تنها ابزار کامل برای گزارش سازی میباشد

    هر کدام از ابزارهای موجود در بازار مزیتهای خاصی دارند و استیمال تنها ابزاری است که از تمامی مزیتهای ابزارهای دیگر برخوردار است

    یکی از قویترین ابزارهایی است که در هنگام اجرا میتونه برای شما گزارش سازی کنه یعنی این امکان را به کاربر میده که در هنگام اجرا گزارش رو طراحی بکنه و خیلی راحته

    در ضمن نسخه فارسی این ابزار هم در دسترس میباشد

    ولی من خودم با انگلیسیش خیلی راحتتر هستم !!!

    اما در مورد گروهی کردن اطلاعات قدرت بسیار فراوان داره

    کامل زبان راست به چپ رو ساپورت میکنه و این شرکت تنها در زمینه گزارش سازی برنامه های خودش رو توسعه میده یعنی بصورت تخصصی کار میکنه

    برای سیستم ها و پلت فورم های مختلف ابزار ایجاد کرده از دات نت عزیز گرفته تا جاوا و ....

    در مورد نسخه آخر هم که میتونید برای وب سایت هم از این ابزار استفاده کنید و در مورد ارائه گزارش میتونید اون رو طراحی و تغییر دهید یعنیdesign Web Runtime داره

    خلاصه خیلی قدرتمند تر و نسبت به کارایی که داره خیلی سبک و کاربردی تر از بقیه است!!!

  15. #95
    کاربر جدید آواتار behrooz123
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    21

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام . تنها این دو نرم افزار نیستن که چنین قابلیتی رو میدن . میشه از fast report هم نام برد . به نظر من سرعت خوبی داره و کار با اون خیلی سادس.

  16. #96
    کاربر جدید آواتار behrooz123
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    21

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط fa_karoon مشاهده تاپیک
    فکر کنم Option Text رو که باز کنی خصوصیت Right To left رو باید True کنی
    با تشکر با اونم حل نشد.

  17. #97

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام

    من تازه می خوام با stimulReport گزارش بگیرم.
    خیلی گشتم ببینم چه جور می شه این نرم افزار و به visual stadio اضافه کرد؛ اما هیچی پیدا نکردم!!!
    لطفا راهنماییم کنید.

    ممنون

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط AftabRayane مشاهده تاپیک
    با سلام

    من تازه می خوام با stimulReport گزارش بگیرم.
    خیلی گشتم ببینم چه جور می شه این نرم افزار و به visual stadio اضافه کرد؛ اما هیچی پیدا نکردم!!!
    لطفا راهنماییم کنید.

    ممنون
    با سلام
    این نرم افزار مثل Crystal Report یه صورت پیش فرض روی Visual Studio نیست و نیازی هم به اضافه کردن به VS نیست شما گزارشت رو می سازی و گزارش ساخته شده رو از داخل CodeBehind فراخوانی می کنی با تشکر

  19. #99

    Cool نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط AftabRayane مشاهده تاپیک
    با سلام

    من تازه می خوام با stimulReport گزارش بگیرم.
    خیلی گشتم ببینم چه جور می شه این نرم افزار و به visual stadio اضافه کرد؛ اما هیچی پیدا نکردم!!!
    لطفا راهنماییم کنید.

    ممنون
    سلام

    اینجا رو ببینید

    موفق باشید

  20. #100
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    26

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام دوستان من برای یک پروژه حدود 10 تا گزارش با Crystal Report نوشتم واقعا که خیلی مشکل بود چون زبان های راست به چپ رو ساپورت نمیکنه از طرفی End User هم نمیتونه گزارش رو Edit کنه ، با تعاریفی که از stimulreport خوندم به نظر میرسه کار کردن باهاش خیلی ساده تر و کلیه مزیت های بالا رو هم داره حالا مشکل دانلود دارم اون فایل رپیدشر پست 91 رو نمیتونم بگیرم با اینترنت سیم کارت وصل میشم وسط کار خود به خود Stop میکنه کسی لینک مستقیم داره برای دانلود؟البته تو سایت P30Wrold لینک مستقیم دادن که متاسفانه حذف فایل حذف شده.
    با تشکر

  21. #101

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام...
    چطور می شه بوسیله ی کد نویسی رنگ سطر ها رو تغییر داد؟
    ممنون///

  22. #102
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام
    براي تغيير رنگ سطرها احتياجي به كد نويسي نداره ميتوني از قسمت مشخصات اين كار رو بكني .

  23. #103
    کاربر دائمی آواتار meysampaknahad
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    200

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    هر چی گشتم مثل اینکه تا حالا کسی با ابزار Stimulsoft Report به مشکلی شبیه مشکل من برخورد نکرده.
    من میخام با این ابزار گزارشی شامل نمودار تهیه کنم که این نمودار حاوی تعداد و درصد آیتم های موجود در یک ستون از جدول خاصی هست.
    مثلاً ستونی به نام نوع مشکل داریم که شامل چندین مقدار از پیش تعیین شده هست (توسط مدیر سیستم ) و فرمت رشته ای هم داره . حالا میخام در این نمودار تعداد و درصد هر یک از این آیتم ها را نشون بدم. کریستال ریپورت خیلی راحت خودش این کار رو با استفاده از تابع Count انجام می داد ولی اینجا چیزی شبیه اون پیدا نکردم یا حداقل نحوه استفاده از اون رو بلد نیستم. اساتید اگر کسی میتونه این مشکل رو حل کنه

  24. #104
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام به شما دوست عزيز
    در مورد بحث نمودار كشي در استيمول سافت خيلي راحت شما ميتوني يك ديتاتيبل رو بهش معرفي كني و بر اساس نوع نموداري كه لازم داري نمودارت رو رسم كنه . اگه باز هم مشكلي داشتي بگو تا بيشتر توضيح بدم .

  25. #105
    کاربر دائمی آواتار meysampaknahad
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    200

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    خب من این کاری که شما گفتی انجام دادم . مشکل چیز دیگه ایه
    نحوه استفاده از تابع Count در نموداری که حاوی اطلاعاتی از یک ستون جدول با فرمت Strig هستند. در واقع میخام درصد و تعداد تکرار هر فیلد در این ستون رو به صورت آماری داشته باشم.
    جواب ؟

  26. #106
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    برای دانلود سری به سایت راسخون بزنید
    من نسخه 2011 رو دانلود کردم...کر ک هم بود

  27. #107
    کاربر دائمی آواتار meysampaknahad
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    200

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    چطوری میشه در Stimulsoft از فونت استفاده کرد؟
    منظورم اینه که من وب سایتی رو که بخش گزارش گیریش رو با این نرم افزار تهیه کردم آپلود کردم . در مورد فونت از فونت B Zar استفاده کردم و روی لوکال کاملاً درست کار می کنه و مشکلی نداره ولی پس از آپلود روی هاست موقع نمایش فونت دیگه ای رو نشون میده. دوستان کسی میدونه مشکل کجاست؟

  28. #108
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    احتمال زیاد باید روی هاست نصب شود.

  29. #109
    کاربر دائمی آواتار meysampaknahad
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    200

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    خودمون می تونیم داخل پوشه های هاست فونت بریزم وبعد ازش استفاده کنیم. منظورم در ریشه فولدر خودمون هست؟

  30. #110
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    فکر نکنم همچین چیزی باشه.
    چون اینها مثل css که نیستند بتونیم ادرس فایل بدیم

  31. #111

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    دوست عزیز
    خیلی خیلی ممنون. خیلی وقت بود دنبال یک کتاب با این موضوع می گشتم.

  32. #112
    کاربر دائمی آواتار salmanbnd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    خیلی دور ، خیلی نزدیک
    سن
    35
    پست
    130

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    فیلدی در جدولم دارم با نوع bit پایگاه داده SQL Server، خود Stimulsoft بعد از ساختن دیتا سورس چک باکس بودن این فیلد رو تشخیص داده، وقتی شی اون رو صفحه درگ می کنم (مثل سایر فیلدها)، شی از نوع چک باکس واسه اون فیلد قرار میگیره، تا اینجا همه چی درسته اما در زمان چاپ (پیش نمایش چاپ) این فیلد چک باکسی نمایش داده نمیشه، میشه بگید چیکار کنم؟
    ضمنا اینو بگم که بقیه فیلدها با نوع رشته ایی و عددی بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشه.

  33. #113
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    فیلدی در جدولم دارم با نوع bit پایگاه داده SQL Server، خود Stimulsoft بعد از ساختن دیتا سورس چک باکس بودن این فیلد رو تشخیص داده، وقتی شی اون رو صفحه درگ می کنم (مثل سایر فیلدها)، شی از نوع چک باکس واسه اون فیلد قرار میگیره، تا اینجا همه چی درسته اما در زمان چاپ (پیش نمایش چاپ) این فیلد چک باکسی نمایش داده نمیشه، میشه بگید چیکار کنم؟
    ضمنا اینو بگم که بقیه فیلدها با نوع رشته ایی و عددی بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشه.
    بجای تکست باکس یک چک باکس به گزارشتون اضافه کنید و خاصیت Checked آن را برابر فیلد مورد نظرتون قرار بدید

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار salmanbnd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    خیلی دور ، خیلی نزدیک
    سن
    35
    پست
    130

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط aslan مشاهده تاپیک
    سلام


    بجای تکست باکس یک چک باکس به گزارشتون اضافه کنید و خاصیت Checked آن را برابر فیلد مورد نظرتون قرار بدید
    سلام
    منظورتون از "بجای تکست باکس..." چیه؟! من از تکست باکس استفاده نکردم! توی سوالم اسمی هم از تکست باکس نیاوردم!!
    اما دست شما درد نکنه، کاری که گفتید رو انجام دادم جواب داد، خیلی خیلی ممنون

  35. #115
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام

    منظورتون از "بجای تکست باکس..." چیه؟! من از تکست باکس استفاده نکردم! توی سوالم اسمی هم از تکست باکس نیاوردم!!
    ، وقتی شی اون رو صفحه درگ می کنم (مثل سایر فیلدها)، شی از نوع چک باکس واسه اون فیلد قرار میگیره
    .
    وقتی 'شی' را رو صفجه درگ میکنید( در اصل درگ و دراپ) یک تکست باکس برای نمایش فیلد در گزارش ایجاد میشود ..............

  36. #116
    کاربر دائمی آواتار salmanbnd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    خیلی دور ، خیلی نزدیک
    سن
    35
    پست
    130

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط aslan مشاهده تاپیک
    سلام



    .
    وقتی 'شی' را رو صفجه درگ میکنید( در اصل درگ و دراپ) یک تکست باکس برای نمایش فیلد در گزارش ایجاد میشود ..............
    نه خیر!
    تکست باکس یا چک باکس بودن به نوع داده فیلد شما بستگی داره! برای مثال اگه نوع فیلد شما رشته ایی باشه تکست باکس و اگه نوع داده فیلد شما بیت باشه چک باکس!
    البته همیشه یه تکست باکس در کنار شی فیلد شما قرار میگیره که مانند Label عمل می کنه و محتوی فیلد شما رو نمایش نمیده.

  37. #117
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    مشکل راست چین شدن در StimulReport . عکس زیر رو اگه ببینید بیشتر متوجه می شوید .

    2 تا نوشته دارم به صورت زیر

    الف ) شکستگی بینی ( باز )
    ب ) لوزه + VT

    این 2 تکست رو نوشتم و به صورت زیر نمایش میده . یعنی پرانتر ها مشکل پیدا کردند و کلمه انگلیسی به اول جمله آمده

    برای حل این مشکل چی کار باید کرد ؟

    لیـــــــــــــنـــــــــ ـــک عکـــــــــــــــــس

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار salmanbnd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    خیلی دور ، خیلی نزدیک
    سن
    35
    پست
    130

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط dev-dev-dev مشاهده تاپیک
    مشکل راست چین شدن در StimulReport . عکس زیر رو اگه ببینید بیشتر متوجه می شوید .

    2 تا نوشته دارم به صورت زیر

    الف ) شکستگی بینی ( باز )
    ب ) لوزه + VT

    این 2 تکست رو نوشتم و به صورت زیر نمایش میده . یعنی پرانتر ها مشکل پیدا کردند و کلمه انگلیسی به اول جمله آمده

    برای حل این مشکل چی کار باید کرد ؟

    لیـــــــــــــنـــــــــ ـــک عکـــــــــــــــــس
    https://barnamenevis.org/showthread.p...C%D8%AF/page99

  39. #119
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام - میخواستم بدونم توی Stimulsoft چجوری میشه دوتا مقدار رو از هم کم کرد؟ من فانکشنی به اسم مثلاً Subtract نمیبینم. ممنمون میشم راهنماییم کنید.

  40. #120

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام یه سوال سخت
    من وقتی فایل گزارش رو تو برنامه لود میکنم می تونم در حال اجرا به گزارش شی اضافه کنم
    //.....



    Stimulsoft.Report.StiReport sr = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    sr.Load(Server.MapPath("R1_st.mrt"));

    Stimulsoft.Report.Components.StiText TxtValue = new Stimulsoft.Report.Components.StiText();

    sr.Compile();
    StiWebViewer2.Report = sr;

    //.....
    اما حالا که
    از گزارشم Dll ساختم دیگه کامپایل نمیشه
    حالا چطور در زمان اجرا بهش ابجکت اضافه کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله hassanmosavi : سه شنبه 07 شهریور 1391 در 14:30 عصر

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. crack جهت Stimulreport تحت Web
    نوشته شده توسط mraja1285 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 14:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •