نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راست چین کردن منو بار چطوریه ؟

  1. #1

    راست چین کردن منو بار چطوریه ؟

    سلام
    من وقتی یک منو بار تعریف میکنم. و داخلش فارسی مینویسم. کلمات فارسی از چپ به راست نوشته میشن. چطور میشه این نوشته ها رو بصورت راست چین در آورد ؟
    دقت کنید: منظورم نوشته های داخلش هستنها ... نه خود منو بار !!!
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    اگه منظورت منوهای اصلی خود وی بی هست، فایده ای نداره.
    البته نیاز به نوشته Add-In داره که در اینجا نمیگنجه.

  3. #3
    خود منو که راست چین بشه نوشته هاشم راست چین میشه .
    شما فرم را righ tO LEFT کن درست میشه

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط piter1355 مشاهده تاپیک
    خود منو که راست چین بشه نوشته هاشم راست چین میشه .
    شما فرم را righ tO LEFT کن درست میشه
    نه نمیشه شما امتحان کن. نمیشه

  5. #5
    بابا اینقدر جواب ندادید که من خودم جوابشو پیدا کردم. یه چیزای من دراری ای از خودم در آوردم ولی خب خدارو شکر جواب داد.
    این نمونه کدی که ساختم کار باهاش خیلی راحته.
    مثلا شما 3 تا منوی مادر دارید که داخلشون هزارتا زیر منو هستش.
    شما بعنوان آرگومان اول اگر صفر بدید و بعنوان آرگومان دوم متن اولین زیر منوی مورد نظر رو بدید اونوقت فقط منوی مادر اول و تمام زیر منوهاش راست میشن. و به همین ترتیب تا آخر دوباره این ساب رو اجرا میکنید.
    امتحان کنید تا خودتون ببینید :


    Private Const MFT_RADIOCHECK = &H200&
    Private Const MIIM_TYPE = &H10
    Private Const MIIM_SUBMENU = &H4
    '///////// MENU_ALIGN_CHANGER NEEDED !!! //////////
    Private Const MFT_RIGHTORDER = &H2000
    Private Type MENUITEMINFO
    cbSize As Long
    fMask As Long
    fType As Long
    fState As Long
    wID As Long
    hSubMenu As Long
    hbmpChecked As Long
    hbmpUnchecked As Long
    dwItemData As Long
    dwTypeData As String
    cch As Long
    End Type
    Private Declare Function GetMenu Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long
    Private Declare Function GetMenuItemInfo Lib "user32" Alias "GetMenuItemInfoA" (ByVal hMenu As Long, ByVal un As Long, ByVal b As Boolean, lpmii As MENUITEMINFO) As Long
    Private Declare Function SetMenuItemInfo Lib "user32" Alias "SetMenuItemInfoA" (ByVal hMenu As Long, ByVal uItem As Long, ByVal fByPosition As Long, lpmii As MENUITEMINFO) As Long
    Private Declare Function GetSubMenu Lib "user32" (ByVal hMenu As Long, ByVal nPos As Long) As Long
    '\\\\\\\\\ MENU_ALIGN_CHANGER NEEDED !!! \\\\\\\\\\
    Public Sub MENU_ALIGN_CHANGER(ByVal THE_MENU_POSITION As Long, ByVal THE_FIRST_CAPTION_OF_IT As String)
    On Error Resume Next
    Dim hMenu As Long, hSubMenu As Long, MII As MENUITEMINFO
    'get the handle of the current menu
    hMenu = GetMenu(Me.hwnd)
    'get the handle of the first submenu
    hSubMenu = GetSubMenu(hMenu, THE_MENU_POSITION)
    'initialize the structure
    MII.cbSize = Len(MII)
    MII.fMask = MIIM_SUBMENU
    'retrieve information about the menu item
    GetMenuItemInfo hSubMenu, 0, True, MII
    'display checked menu items using a radio-button mark instead of a check mark
    MII.fMask = MIIM_TYPE
    MII.fType = MFT_RIGHTORDER
    MII.dwTypeData = THE_FIRST_CAPTION_OF_IT
    SetMenuItemInfo hSubMenu, 0, True, MII
    End Sub
    Private Sub Form_Load()
    MENU_ALIGN_CHANGER 0, "ãíáÇÏ"
    End Sub


    معمولا این موقع ها ایده های همه گل میکنه. پس لطفا اگر گل کرد. ما رو هم خبر کنید. ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230
    با سلام
    این مشکل برای من هم گاهی پیش میاد
    یعنی در ویندوز برنامه راست به چپ نمی شه
    راه حل هم اینه که زبان عربی رو یکبار نصب کنی و دوباره بعد از ریستارت دستگاه برش درای
    البته توی Xp باید سرویس Advanced Text Service رو در تنظیمات زبان فعال کنی
    اگر تنظیمات درست باشه باید در داخل VB بتونی Right To Left فرم ها و کنترلها رو True کنی
    وگرنه درست انجام ندادی
    این کدی هم که شما نوشتی از طریق Api همین کار رو می کنه
    فقط کارت رو سخت کردی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •