نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: كنترل&

  1. #1

    كنترل&

    با سلام

    آیا کنترلی داریم که مثل پنجره انتخاب فونت عمل کنه ؟ یعنی یک TextBox و یک ListBox داشته باشه و چیزی را که در TextBox تایپ می‌شه از لیست پیدا کنه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    اگه منظورتون اینه که تو برنامه خودتون این کار رو انجام بدید میتونید از این کد استفاده کنید
    Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hWnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
    Const LB_FINDSTRING = &H18F
    Private Sub Text1_Change()
    List1.ListIndex = SendMessage(List1.hWnd, LB_FINDSTRING, -1, ByVal CStr(Text1.Text))
    End Sub

  3. #3
    آقای عریضی دست شما درد نکنه. کد بسیار خوبی بود.
    اگر مرجعی که توابع API مهم و کار اونها رو گفته باشه سراغ دارید ممنون می‌شوم که معرفی کنید . مشکل MSDN اینه که باید اسم تابع را بدونیم و سراغ اون بریم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618
    سلام
    کتاب visual basic 6-mcsd
    مترجم:مهندی بهرام پاشایی
    انتشارات:نشر ادبستان

  5. #5
    ممنونم . دست شما هم درد نکند

  6. #6
    Compunet خاصی هم هست؟

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط با پایگاه داده در دلفی
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 شهریور 1382, 23:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •