نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال و دریافت داده از آبجکت خارجی

  1. #1

    ارسال و دریافت داده از آبجکت خارجی

    سلام دوستان

    می خواستم بدونم چطوری میشه تویه وی بی از یک آبجکت خارجی مثلا یک تکست باکس تویه یه برنامه دیگه اطلاعات رو خوند یا به اون اطلاعات داد .

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    با استفاده از توابع API.
    یه مثال ساده رو کاربر فکر کنم S.VBMAx یه همچین چیزی توی همین بخش با romina بحث کرده.این برنامه ها با توابع API اول برنامه ای رو Hook می کنن و بعد با استفاده از هندل کنترل ها روی داده هاشون کار می کنن.به عبارتی APISpy.

  3. #3
    آقا خیلی ممنون

    احتمالا منظورتون این تاپیک هست :

    https://barnamenevis.org/showth...ght=WM_GETTEXT

    ولی متاسفانه من چون چند سالی هست برنامه نویسی نمی کنم خیلی چیزها رو فراموش کردم و نتونتم از این تاپیک استفاده کنم .

    اگر دوستان زحمت بکشن و یه سورس به من بدن ممنون میشم . هدف من به دست آوردن متن داخل یک لیست باکس در یک برنامه دیگه است غیر از برنامه خودم.

    متشکرم

  4. #4
    کسی نمی تونه کمکی به من بکنه .......

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    شما دیگه مشکلت چیه ؟
    همون ضمیمه ای که تو لینک بالا S_VB.Max آپلود کرده این کار رو می کنه.
    نشانگر برنامه رو روی یه TextBox ببر و هندل و مقدار داخلش رو بهت میده.

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط CodeMasterX مشاهده تاپیک
    شما دیگه مشکلت چیه ؟
    همون ضمیمه ای که تو لینک بالا S_VB.Max آپلود کرده این کار رو می کنه.
    نشانگر برنامه رو روی یه TextBox ببر و هندل و مقدار داخلش رو بهت میده.
    دوست عزیز اون برنامه متن تکست باکس رو میتونه بگیره ولی متن لیست باکسها رو نمیده .
    من هم که گفتم برای لیست باکس میخوام .

    به نظرم باید از SendMassage و LB_GETTEXT استفاده کنم ولی نمی دونم چطوری !؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    آهان پس قضیه سر لیست باکس هست.
    همون برنامه S_VB.max رو بگیر و سورسش رو بخون و ببین چجوری میتونی با SendMessage و LB_GETTEXT از لیست باکس داده ها رو بگیری.
    در اولین فرصت یه نمونه برات میذارم.

  8. #8
    دوست عزیز اگر بخواهی اطلاعات یک textbox یا کنترل دیگر را بخوانی و تغییر دهی، معمولاً کد زیر جواب می دهد (به خصوص در مورد کنترلهای ذاتی VB) :

    Private Declare Function GetWindowText Lib "user32.dll" Alias "GetWindowTextA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpString As String, ByVal cch As Long) As Long
    Private Declare Function SetWindowText Lib "user32.dll" Alias "SetWindowTextA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpString As String) As Long


    Private Sub Command1_Click()
    Dim MyStr As String

    MyStr = Space(255)

    GetWindowText Text1.hwnd, MyStr, 255
    Debug.Print Trim(MyStr)

    MyStr = "OK"
    SetWindowText Text1.hwnd, MyStr
    End Sub

    من یک TextBox روی صفحه قرار دادم و برای سادگی از hwnd خود آن استفاده کردم. طبیعتاً برای اینکه TextBox یک برنامه دیگر را بخوانی باید با استفاده از توابع API ابتدا hwnd آنرا بدست آورده و به روتین فوق پاس کنی.

    امیدوارم کمکی کرده باشم.
    شاد باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •