نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: یک اشکال

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211

    یک اشکال

    کسی می تونه بگه ایراد این کد چیه همه اش ایراد syntex error می ده دیوانه شدم تمام دستوراتش و اسم فیلد ها و اسم جدول هم درسته
    جالب این جا است که این کد در aql view خود پایگاه داده کار می کنه

     Dim Command As New OleDbCommand
    Dim Dataconnection As New OleDbConnection
    Dim StrSql As String
    Dataconnection.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & CurDir() & "\PostData.mdb"
    StrSql = "Insert INTO EmployeeTable(NO,Name,Position,City) VALUES( '" & TextBox1.Text & "','" & TextBox2.Text & "','" & TextBox3.Text & "','" & ComboBox1.Text & "')"
    Dataconnection.Open()
    Command.CommandText = StrSql
    Command.Connection = Dataconnection
    Command.ExecuteNonQuery()
    OleDbConnection1.Close()

  2. #2
    OleDbConnection1.Close() ?
    ایراد از این نیست؟ سطر آخر
    باید میشد Dataconnection.close

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    نه نه ایراد از این هم نیستش این رو هم عوض کردم نشد
    دقیقا ایرادی می گیره می گه :
    Syntax Error in INSERT INTO statment

  4. #4
    ایا دستور Insert در Access با sql فرق نمی کنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    نه بابا
    من این کار رو قبلا انجام داده ام نمونه کدش هم دارم ، هر چی مقایسه می کنم فرقی نمی بینم نمی دونم لعنتی چرا داره ایراد می گیره ،

  6. #6
    اسم فیلدهاتون رو توی آکولاد بزارید، بعضی از اسمهایی که انتخاب کردید رزو شده اند
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    منظورتون اسم هایی هستند که مثل position و no , name ?

  8. #8
    بله. اینجوری مثلا:

    Insert INTO EmployeeTable(NO,[Name],Position,City)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •