نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دسترسی به مقدار text یک hyperlink در گرید ویو

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    Red face دسترسی به مقدار text یک hyperlink در گرید ویو

    سلام
    من برای این کار از دستور زیر استفاده کردم
    dim postt as string
    ' postt = CType(gridview1.FindControl("hyperlink1"), hyperlink).tostring

    اما هیچ اتفاقی نمی افته؟؟تازه این ارور هم می ده
    Object reference not set to an instance of an object.

    حالا دستور درسته؟ یا باید متغیری که مقدار text هایپرلینک در اون قرار می گیره رو نوعش رو تغییر داد؟

  2. #2
    gridview1.rows(0).cells(0).findcontrol....
    سطر و ستونشو یادت رفته بدی! وقتی با کنترل گرید ویوو کار می کنی باید بگی داخل کدوم سطر و ستون دنبال کنترل بگرده!

  3. #3

    دوست عزیز، hamhik
    تعداد تاپیک هایی از شما که در مورد نحوه ی ارجا به کنترل ها در GridView ایجاد شده، از تعداد انگشتان دست و پا فراتر رفته!
    لطفا از این به بعد از مطرح کردن چنین سوالاتی خودداری بفرمایید.

    متشکرم.

  4. #4
    آقای راد من واقعا شرمنده ام.
    آخه اطلاعات من در مورد گرید ویو و خاصیتش خیلی خیلی کمه.توی کتاب هایی هم که هست همه چیز رو که مو به مو توضیح نمی دن.
    تازه هر کدوم از اینا هم یه روش داره.حالا فک کنین یکی مثه من که...
    آقا من واقعا شرمندم.

  5. #5
    خوب برادر من، اون تاپیک "اعمال متداول با GridView" رو برای چه ایجاد کردم پس؟

  6. #6
    ببخشیداااااااا
    من اون رو هم استفاده کردم تازه با 1000 زور و زحمت فهمیدم چی به چیه؟؟؟
    تازه بعضی کداشم اصن نفهمیدم بعضی هاشم دست و پا شکسته ...
    دیگه این آخرین سوالاتم تو این سایته و پروژه ام داره دیگه تموم می شه...
    و اینم بگم که اگه سایت شما نبود مطمئنا پروژه ی من اصلا پیش نمی رفت...
    بسیار سپاسگزارم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از کنترل HyperLink
    نوشته شده توسط kavehYn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آذر 1386, 13:27 عصر
  2. Hyperlink
    نوشته شده توسط seeker در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 فروردین 1386, 23:17 عصر
  3. فوری فوری hyperlink
    نوشته شده توسط maral11645 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 فروردین 1386, 03:42 صبح
  4. تعیین جا برای hyperlink های تولید شده!
    نوشته شده توسط niloofar84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1384, 23:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •