نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از دیتابیس در vb.net2005

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118

    استفاده از دیتابیس در vb.net2005

    سلام من مطالب زیادی در این رابطه دیدم ، ولی از هیچکدوم نتونستم استفاده کنم

    من توی vb6 برای باز کردن دیتابیس از adodb.connection ,برای باز کردن جدولا ازrecordset استفاده می کردم
    متوجه شدم که باید اینکارو در .net به کمک adaptor انجام بدم ولی چطوری ،نمی دونم

    خواهش می کنم 1 کد برای باز کردن دیتابیس وجدولاش به من بدین

    همراه با توضیح
    من می خوام برنامم جلو ببرم
    thanks

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام دوست عزیز
    بیشتر موضوعاتی که توی سایت مطرح می شن، طرح مشکل هستن. یعنی یه دوستی تو قسمتی از کارش به یه مشکل بر می خوره که در این صورت از دیگران راهنمایی می خواد.
    خیلی کم پیش می یاد که بخوان از اول یه چیزی رو توضیح بدن.
    اما خوب واسه شروع کار بهتره بهتون بگم که در 2005 و یا 2003 از آبجتکتهای دیگه ای هم استفاده می شه. مثل connection, dataset, dataadapter, datatableha و خیلی موارد دیگه که البته با توجه به هدفی که داری ممکنه از برخی از اونها استفاده کنی. اما در یک عملیات ساده مثل گرفتن اطلاعات از جدول باید از سه تا از اونها (connection, dataset,adapter) استفاده کنی. اینم بگم که کار خیلی خیلی سادس. امیدوارم که این عناوین زیاد گمراهت نکنن.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118
    سلام ،
    برای باز کردن جدولا از data adapter و برای باز کردن دیتابیس از connection و برای دسترسی به فیلدا از data set استفاده میشه؟؟؟؟؟؟؟

    اگه اینطور هست ، میشه 1 نمونه کد بفرستید

    من تا اینجا پیش رفتم که تونستم فقط 1 connection درست کنم
    می خوام مثل vb6 1 ماژول طراحی کنم که دراون اسم کانکشن در اون باشه
    چطوری

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    فایل زیر اطلاعات خوبی بهت می ده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147
    فکر کنم این کد بدردت بخوره کافیه کپی کنی و استفاده کنی فقط باید دیتابیس و جدول و فیلید رو عوض کن
    Imports System.Data
    Imports System.Data.OleDb
    Public Class Form1
    Dim con, con2 As OleDbConnection
    Dim da, da2 As OleDbDataAdapter
    Dim ds, ds2 As New DataSet
    Dim s1, s2, s3, s4, s5 As String
    Dim newrow, row1, row2 As DataRow
    Dim cb As OleDbCommandBuilder
    Dim adr1, adr2, ograt As String
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    ‘در این قسمت شما به دیتابیس متصل می شوید اسم دیتابیس gldb.mdb
    ds.Clear()
    s1 = "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source =" + Application.StartupPath + "\gldb.mdb; jet oledb:database password=;"
    con = New OleDbConnection(s1)
    con.Open()
    s2 = "select * from regist"
    da = New OleDbDataAdapter(s2, con)
    da.Fill(ds, "regist")

    newrow = ds.Tables("regist").NewRow

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147
    راستی این برای بانک اکسس هست اگه با اسکیو ال کار می کنی بگو که اونو برات بزارم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118
    نقل قول نوشته شده توسط art2000ir مشاهده تاپیک
    راستی این برای بانک اکسس هست اگه با اسکیو ال کار می کنی بگو که اونو برات بزارم
    سلام
    مرسی ، من از sql استفاده می کنم
    لطف کنید کد sql را برای استفاده در vb.net 2005 بدین

تاپیک های مشابه

  1. معرفی کتاب آموزشی فارسی vb.net2005
    نوشته شده توسط abbas.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1387, 11:26 صبح
  2. مشکل در نصب VS.net2005
    نوشته شده توسط fsima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آذر 1386, 21:28 عصر
  3. تصویر و کریستال ریپورت vb.net2005
    نوشته شده توسط art2000ir در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 16:47 عصر
  4. معادل کد vb در VB.Net2005
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 01:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •