نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: نحوه ساخت مسنجر برای سایت اختصاصی

  1. #1

    نحوه ساخت مسنجر برای سایت اختصاصی

    سلام

    آیا برای ساخت یک مسنجر باید یک وب سرویس نوشت و بر روی سروری که سایت ما در اونجا قرار داره نصب کرد و بعد برنامه های کلاینت برای کاربرها نوشت ؟

    در مورد انتقال صدا یا تصویر چه کاری باید کرد ؟

    دوستان اگر توضیحات کافی عنایت بفرمایند ممنون میشوم

  2. #2
    با سلام
    در مورد قسمت اول که احتمالا باید همین طور باشه و مثلا با استفاده از SOAP میشه اینکار هارو انجام داد
    انتفال تصویر آپلود فایل و چت ازش استفاده کرد اگه دلفی کار هستی در دلفی 7 مثال های خوبی از Soap وجود داره.

    امیر

  3. #3
    مهمان
    زیادی سخت میگیری
    اگه دلفی کار هستی با INDY میتونی یه میسنجر بنویسی و کارایی مثل چت و انتفال فایل رو با همین ایندی به سادگی انجام بدی
    از INDY غافل نشو
    برای چت صوتی هم میتونی از یه کامپوننت استفاده کنی که صدا رو از میکروفن روی شبکه به صورت on the fly منتقل میکنه

  4. #4

    Re: نحوه ساخت مسنجر برای سایت اختصاصی

    نقل قول نوشته شده توسط sh
    سلام

    آیا برای ساخت یک مسنجر باید یک وب سرویس نوشت و بر روی سروری که سایت ما در اونجا قرار داره نصب کرد و بعد برنامه های کلاینت برای کاربرها نوشت ؟

    در مورد انتقال صدا یا تصویر چه کاری باید کرد ؟

    دوستان اگر توضیحات کافی عنایت بفرمایند ممنون میشوم
    سلام؛

    نه الزاما" . بسته به نوع کاربرد و قابلیتهای مد نظر ، باید روشی برای برقرار ارتباط بین افراد مورد نظر پیدا کنی . یک روش تولید یک نرم افزار سمت سرور برای مدیریت ارتباط و برقرار ارتباط ، و یک نرم افزار سمت کلاینت برای تبادل پیام است ( مشابه یاهو مسنجر ) که در چنین روشی تبادل پیامها الزاما" از طریق سرور نیست . یک روش دیگه هم میتونه نوشتن یک سرویس وب برای مدیریت نحوهء ارتباط کاربران میتونه باشه . برای پیاده سازی چنین الگوئی در محیط دات نت به یک سرویس وب و یک نرم افزار کلاینت که این سروییس تغذیه کنه نیاز داری . سرویس وب باید قاعده ای برای ورود کاربران به "محیط" مسنجر ( محیط مسنجر یعنی دایرهء معتبر که داخل اون ارسال و دریافت پیام ممکنه ) داشته باشه . به عنوان مثال از هر کاربر به نام کاربری و رمز عبور بگیره و اون رو با بانک اطلاعاتی اش مقایسه کنه و در صورت وجود اعتبار ، نام کاربری کاربر رو به عنوان فرد Online در محلی ثبت کنه ( کلاسی که وظیفه اعتبار سنجی رو به عهده داره قاعدتا" باید با کلاسی که آنلاین بودن اعضاء رو بررسی میکنه در ارتباط باشه . اگر از سرویس وب استفاده کنی چون ارسال پیام های SOAP یک طرفه است باید در نرم افزار کلاینت قاعده ای برای اعلام آنلاین بودن مشخص کنی . به عنوان مثال کاربر آنلاین هر ده دقیقه یکبار یک پیام خاص برای کلاس خاصی در سرویس وب ارسال کنه و آنلاین بودنش رو اعلام کنه ) با ارسال هر پیام از طرف هر کاربر به سرور ، پیام مورد نظر و فرد دریافت کننده اش در یک رکورد خاص بانک اطلاعاتی ذخیره میشن ( طبعا" این ذخیره سازی باید زمان اعتبار خاصی داشته باشه ) مجددا" چون ارسال پیامهای SOAP یک طرفه است باید قاعده ای در نرم افزار کلاینت وجود داشته باشه که به عنوان مثال هر پنج ثانیه یکبار یک پیام "دریافت پیام" به کلاس خاصی در سرویس وب ارسال بشه تا اگر پیامی بنام این فرد در بانک اطلاعاتی وجود داره توسط سرویس وب براش ارسال بشه . طبیعی است که چنین تکنیکی نه تنها کارا نیست ، که با ایجاد ترافیک بالا روی وب سرور نهایتا" فعالیت صحیح وب سرور رو مختل میکنه . شاید یک روش بهتر تبادل آدرس IP افراد معتبر توسط سرویس وب به طرف یا طرفهای مقابل و ایجاد یک کنفرانس مستقیم و P2P باشه که صرفا" برخی وظایف کنترلی اش توسط سرویس وب انجام میشه . توضیحات فوق برای زمانی بود که خودت قصد داری یک سرویس مسنجر ساده از ابتدا بنویسی . اگر چنین قصدی نداری توصیه میکنم از سرویسهای قدرتمند موجود به عنوان بستر توسعه نرم افزارت استفاده کنی . Jabber میتونه یه پیشنهاد خوب باشه ، اگر به اندازه کافی سواد و حوصله داشته باشی که حتما" داری :)

    خوش باشی

  5. #5
    مهمان

    طبق معمول بسیار عالی بود
    برای نشون دادن آنلاین بودن افراد کلاینت همیشه باید یه پیغام مبنی رو آنلاین بودن به وب سرویس بفرسته که همونطور که خودتون گفتین ترافیک رو شدیدا بالا میبره ولی آیا راه دیگه ایی برای مشخص کردن وضعیت آنلاین بودن وجود داره؟
    مثلا توی دیتابیس ها وقتی کلاینت از شبکه قطع میشه ایونت destory ماژل مربوطه تو قسمت سرور ساید بوجود میاد یه همچین چیزی رو اینجا هم داریم :?:

  6. #6
    به این شکلی که گفتی ممکن نیست . بهر حال هر اتفاقی باید از سمت کلاینت شروع بشه و بعد از قطع شدن ارتباط شبکه ای کلاینت دیگه امکان ارسال پیام SOAP به وب سرویس مقدور نیست فلذا باید راهی مشابه آنچه عرض کردم پیدا کنی .

    :flower:
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  7. #7
    اینپرایز عزیز دستت درد نکنه

    در مورد وجود وب سرویس تا جائی که خودم فکر می کردم و تو هم تصدیق کردی دخالت بیش از حد وب سرویس باعت ایجاد ترافیک میشه و فقط باید در بعضی از موارد خاص و کنترلی بکار گرفته بشه و اما در مورد P2P بنده با VB.NET کار میکنم و با توجه به شناخت کمی که از کلاسهای مربوط به برنامه نویسی شبکه و سوکتها دارم میخوام برم در این مورد در دات نت تحقیق کنم که اگر امکان پایه ریزی همچین سرویسی رو دارم خودم سعی کنم هرچند طول بکشه ولی چون میخوام باید بتونم
    به عنوان یک فرد باتجربه تر با وجود اینکه منظور من رو میدانید یه راهنمائی در مورد الگوریتم مسنجر بر اساس دخالت کمتر وب سرویس و تمرکز بیشتر بر P2P و ارتباط آی پی و فرستادن صدا (حالا تصویر زیاد مهم نست) برای یک آی پی انجام بدین همانطور که میدونین این صرفا نوشتن یک برنامه نیست در اینجا کیفیت کار و سرعت عمل برنامه نوشته شده بسیار مهم است به همین خاطر باید بهترین الگوریتم رو انتخاب کرد نه آنکه صرفا کار را انجام میدهد
    بهر حال منتظر راهنمائی شما درخصوص این پروژه هستم
    و هزار سئوال و اما و اگر که آیا خودم از پایه بنویسم و یا از کنترلهای آماده استفاده کنم که با ترسیم دور نمای این الگریتم از جانب شما میتونم راهمو بهتر انتخاب کنم

    با تشکر

  8. #8
    :)

    والا ، عرض میشود که :

    با توجه به شناخت کمی که از کلاسهای مربوط به برنامه نویسی شبکه و سوکتها دارم
    درک داستان سوکت در دات نت منوط است به درک System.Net.Sockets و دیگر هیچ .
    الگوریتم مسنجر بر اساس دخالت کمتر وب سرویس و تمرکز بیشتر بر P2P و ارتباط آی پی و فرستادن صدا
    الف. فکر کن در مورد : یک بانک اطلاعاتی حاوی نام کاربری و کلمهء رمز و چالش های مربوط به طراحی و حمایت از این بانک اطلاعاتی

    ب. فکر کن در مورد : نحوهء تولید سرویسهای وب در VB .NET و نحوهء کاربری از اونها

    ج. فکر کن در مورد : نحوهء حل مسائل و چالشهای مربوط به وجود پراکسی یا فایروال یا NAT بر سر راه ارتباطات شبکه ای

    د. فکر کن در مورد : نحوهء نوشتن یه برنامه پیام رسان Peer-to-Peer ساده که طرفین خودشون IP ها رو به هم دیگه میدن

    ه. فکر کن در مورد : نحوهء نوشتن یک برنامهء پیام رسان P2P ساده که توسط یک سرویس وب از IP طرف مقابلش مطلع میشه . هر کدوم وقتی وارد سیستم میشن ، IP ایشون در بانک اطلاعاتی مورد الف ذخیره میشه

    و. فکر کن در مورد : نحوهء ارسال دوره ای پیام به یه سرویس وب و ثبت نام آنلاین

    ز. فکر کن در مورد : نحوهء تولید سرویس وبی که عده ای از افراد ثبت شده و آنلاین به اون در خواست ایجاد یک کنفرانس رو میدن ( یک نفر و بیشتر ) و این سرویس وب باید بلافاصله یک بانک اطلاعاتی مجزا برای این کنفرانس ایجاد کنه که جدولی به نام و مشخصات اعضا و جدول دیگر به محتویات کنفرانس اختصاص داشته باشه

    ح. فکر کن در مورد : نحوهء تولید برنامه ای با VB .NET که پس از درخواست تولید یک ( یا شرکت در یک ) کنفرانس رو به سرویس وب مربوطه میده ، بصورت دوره ای از سرویس وب مربوطه میخواد تا محتویان کنفرانس رو بهش نشون بده و نوشته های او رو به بانک اطلاعاتی کنفرانس برای مشاهده بقیه اضافه کنه .

    ط. فکر کن در مورد : نحوهء تولید برنامه های Multi-Thread در VB .NET و ایجاد ریسمانهای مجزا برای هر درخواست SOAP و جلوگیری از Freezing برنامه

    ی. فکر کن در مورد : نحوهء پارس کردن XML و ذخیره فایلها بصورت XML در VB . NET


    اینها صرفا" ( بقول کفار ) یه سری entry point بود برای اینکه در فضائی شفاف تر بتونی دنبال اسناد و مستندات مورد نیازت بگردی . طبیعی است که تولید چنین برنامه ای دارای نکاتی به مراتب ظریف تر خواهد بود ولی بهر حال استفاده از وب سرویس برای ایجاد محیط Chat ایدهء زیاد جالبی نیست . :)

    موفق باشی

  9. #9
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    یک کتاب خوب از انتشارات Wiley‌ سراغ دارم که نحوه نوشتن یک <span dir=ltr>(Instant Messenger) IM </span> رو بطور کامل با #C‌ توضیح میده.

    این کتاب بزودی در Download Center سایت خواهد بود.

  10. #10
    سلام

    اینپرایز دستت درد نکنه مسئله را کمی باز کردی

    نوشته ای :

    ولی بهر حال استفاده از وب سرویس برای ایجاد محیط Chat ایدهء زیاد جالبی نیست
    یعنی حتی همینقدر هم که مد نظر داریم یعنی صرفا به عنوان یک محور و ناظر و هماهنگ کننده کلاینت ها استفاده از وب سرویس بر روی سرور یا یک هاست اشتباه هست؟

    و سئوال دیگه با توجه به این جمله :

    نحوهء حل مسائل و چالشهای مربوط به وجود پراکسی یا فایروال یا NAT بر سر راه ارتباطات شبکه ای
    میشه یکم بیشتر راهنمائی کنی

    مثلا تا جائی به ذهنم میرسه که امکان داره کلاینت ما در سر راه یه فایروال یا پروکسی مزاحم داشته باشه (درسته ؟)

    ولی راجب NAT نمیدونم چه مشکلی امکان داره داشته باشه و راه حلش چیه

    ممنون از وقتی که میگذاری :flower:

    با تشکر شهریار

  11. #11
    مهدی جان ماهم میتونیم دانلود کنیم :oops:

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    استفاده از سرویس وب برای یک مسنجر تنها درحد مسایلی مثل کنترل نامها و پسوردها و مسایلی از این دست میتونه کارساز باشه نه بیشتر.
    برای ارسال پیامها بهترها از همون سوکتها در قالب TCP/IP استفاده بشه.

  13. #13
    سلام ؛

    حاج عباس جان ، همه اگر خوب و مثبت فعالیت کنند میتوانند هر کتابی را میخواهند دریافت کنن ، فی الواقع هر چی "بهتر" باشی امتیازت بیشتر خواهد بود . :) ( تو که خوبی ، جسارتا" من بطور کلی قاعده رو عرض کردم )

    برادر Sh ،


    حتی همینقدر هم که مد نظر داریم یعنی صرفا به عنوان یک محور و ناظر و هماهنگ کننده کلاینت ها استفاده از وب سرویس بر روی سرور یا یک هاست اشتباه هست؟
    اشتباه ؟ کی از اشتباه حرف زد . من عرض کردم به نظر من زیاد جالب نیست . وب سرویس یه ارتباط یم طرفه مبتنی بر درخواست کلاینت ایجاد میکنه که با ذات سیستم های IM هماهنی چندانی نداره .

    تا جائی به ذهنم میرسه که امکان داره کلاینت ما در سر راه یه فایروال یا پروکسی مزاحم داشته باشه (درسته ؟)
    ولی راجب NAT نمیدونم چه مشکلی امکان داره داشته باشه و راه حلش چیه
    بستگی به الگوئی که برای ارتباطاتت در نظر میگیری داره ، اینکه آیا مشکل خواهی داشت یا خیر . خوب طبیعی است که اگر کاربرانت پشت NAT باشند و روی این سیستم NAT قابلیت Port Mapping فعال نشده باشه ، یا پراکسی مربوط به لایهء هفت باشه ( مثل ISA ی کذائی ) یا فایروال بصورت Transparent و برای حراست از تو شمارهء پورتها رو عوض کنه ( خیلی ها اینکار رو میکنن ) و... برای ارتباطاتت مشکل پیش خواهد آمد . فی الواقع Handle کردن Exception ها بخش قابل توجهی از حجم کدت رو به خودشون اختصاص خواهند داد :wink:
    استفاده از سرویس وب برای یک مسنجر تنها درحد مسایلی مثل کنترل نامها و پسوردها و مسایلی از این دست میتونه کارساز باشه نه بیشتر.
    برای ارسال پیامها بهترها از همون سوکتها در قالب TCP/IP استفاده بشه.
    همینطوره . اصولا" وب سرویسها ابزاری مفید برای توسعه نرم افزارهای متصل به محفظهء داده هستند و به عنوان یک Middleware میتونن دردسرهای نگهداری از +COM یا CORBA ORB یا محفظه های EJB را کم کنند ( در معماری های چند لایه و بزرگ ) اما برای ارتباطاتی که نیاز به اتصالات دو طرفه ، ترافیک بالا و ... دارد گزینه های مناسبی نیستند و شاید اصلا" برای اینجور کارها خلق نشده ان و وظیفه دیگری دارن . :)

    خوش باشید
    .

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    حاج عباس جان ، همه اگر خوب و مثبت فعالیت کنند میتوانند هر کتابی را میخواهند دریافت کنن ، فی الواقع هر
    چی "بهتر" باشی امتیازت بیشتر خواهد بود .
    من چیکاره بیدم :cry:

  15. #15
    با تشکر از راهنمائیتون

    خاستم بدونم در خصوص انتقال صوت یا تصویر در مسنجر راه حل خاصی سراغ ندارین مثلا توابع API

    آیا میشه از API ویندوز مسنجر برای اینکار استفاده کرد ؟ یا راه حل بهتری وجود داره

  16. #16
    برادر Sh ؛

    جسارتا" این یه جواب مختصره . مفصلش باشه برای یه موقع مناسب .
    در یک سیستم IM واقعی تو باید از استریم ها ( System.IO.BufferedStream - System.IO.MemoryStream ) برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده کنی ( System.IO.StreamReader - System.IO.StreamWriter و البته System.Net.Sockets.NetworkStream ) حالا محتویات این استریمها میتونی هر چیزی اعم از متن و صوت و تصویر باشه .

    برای ذخیره و پخش صوت و تصویر هم بهترین گزینه برای محیط Managed همانا DirectX 9 است . :)

    آیا میشه از API ویندوز مسنجر برای اینکار استفاده کرد ؟ یا راه حل بهتری وجود داره
    در مورد بهتر یا بدتر بودنش نمیتونم حرفی بزنم . اما مطمئنم ما اینجا داریم در مورد " Managed Codeing " حرف میزنیم . نه ؟ :)

    موفق باشی

  17. #17
    اینپرایز عزیز تشکر صمیمانه من رو پذیرا باش :flower:

    امیدوارم همچنان با درایت خاصی که داری توضیحات تکمیلی رو اضافه کنی :kiss:

    از جمله این توضیحات اینه : رابطه صوت یا تصویر با استریم ردر یا استریم رایتر یعنی همزان دریافت زنده صوت یا تصویر و ارسال بصورت استریم
    یا اینکه مثلا فیلمی از قبل ضبط شده باشد و ما آن را برای کلاینت مقابل پخش کنیم یا همچنین در مورد صوت

    مرسی ++

  18. #18
    رابطه صوت یا تصویر با استریم ردر یا استریم رایتر یعنی همزان دریافت زنده صوت یا تصویر و ارسال بصورت استریم
    یا اینکه مثلا فیلمی از قبل ضبط شده باشد و ما آن را برای کلاینت مقابل پخش کنیم یا همچنین در مورد صوت
    خوب ببین ، یه ایده میتونه این باشه که تو یک ریسمان خاص رو مسئول انتقال اطلاعات ( ارسال و دریافت ) کنی و یک ریسمان دیگه رو مسئول تبادل دادهء داخلی . یعنی ریسمان فرضی A از طریق توابع کتابخانه ای موجود صوت یا تصویر رو بطور دائم دریافت میکنه و در یک MemoryStream میریزه و هر وقت این بافر تا حد خاصی پر شد محتویاتش رو تحویل ریسمان B میده که بصورت Stream و از طریق سوکت این داده ها به به ریسمان Bی نرم افزار مقابل تحویل بدن . ریسمان A دائما" اطلاعات رو از میکروفون یا دوربین دریافت میکنه و بصورت بسته بندی شده تحویل ریسمان B میده و اون هم بسته مذکور رو تحویل ریسمان Bی نرم افزار مقابل قرار میده . ریسمان A که مسئول تبادلات داخلی است باید یک صف پخش و نمایش داشته باشه و هر وقت موجودیتی در این صف اعلام حضور کرد اون رو پخش کنه یا نمایش بده . ریسمان B بعد از دریافت پکتها از نرم افزار طرف مقابل اونها رو تبدیل به به همان صورت تقسیم بندی شده در صف پخش یا نمایش ریسمان A قرار میده و همین طور به ترتیب هر وقت پکتی از ریسمان Bی نرم افزار مقابل دریافت کرد اون رو در صف مزبور ریسمان Aی خودش قرار میده و ریسمان A ( که قبلا" یکی از وظایفش رو گفتم که ضبط کردن اطلاعات و بسته بندی اونها و ارسال به ریسمان B بود ) حالا به صف نگاه میکنه و اطلاعات رو بسته - بسته نمایش میده یا پخش میکنه . به این ترتیب تو تقریبا" یه سیستم پخش یا نمایش Real Time داری . طبیعیه که این یه ایده مقدماتی و ساده بود . ساز و کار کنترل خطا ، تکرار بسته های گمشده ، بررسی چک سام و جامعیت ، Integrity ، زمان تاخیر و ... و Handle کردن وقایع غیر مترقبه میتونن موارد دیگه ای باشن که باید بهشون فکر بشه . بهر حال محیط دات نت برای تولید یک برنامهء Managed ابزار آلاتی رو در اختیارت میذاره اما عنصر حیاتی و اصلی داشتن یه View و یک vision مناسب از اتفاقی است که قراره بیفته . ضمن اینکه تلاش میکنی دانش تکنیکی خودت رو در مورد بستر و محیط برنامه نویسی مورد علاقه ات ( اینجا : دات نت ) بالا ببری سعی کن به روشهای حل مساله و تجزیه و تحلیل Requirement های نرم افزار و تبدیل اونها به Proposal مسلط بشی . واضحه که بدون داشتن یه ایدهء خوب ، هیچ ابزار خوبی نمیتونه مفید باشه :)

    موفق باشی

  19. #19
    اینپراز دستت درد نکنه خیلی خیلی دیدم نسبت به این قضیه باز شد من تمامی برنامه هائی که مینویسم برنامه های بانکهای اطلاعاتی هست و در این کار مشکلی ندارم ولی در مورد شبکه و اینترنت تازه اول راهم و کاملا با تو موافقم که تجزیه تحلیل و درنظر گرفتن تمامی احتمالا یی از مهمترین امور برنامه نویسی هست و همواره همین مد نظرم بوده

    الان مهمترین چیزی ک باید دنبالش برم اینه که چطوری از وب کم تصویر دریافت کنم یا از میکروفون صوت رو دریافت کنم یا چطور صدایی رو که از خروجی میکروفون شنیده میشه رو در یک بافر قرار بدم و از اون بخونم و دریافت و ذخیره تصاویر و کارهائی از این قبیل

    نمیدونم توی دات نت کلاسهائی برای این چیزها در نظر گرفته شده یا نه ؟ مثلا وقتی درایور وب کم رو نصب کردیم چطور تصویر رو بدست بیاریم ؟

    اگر مستندات یا مثالی دارید راهنمائی کنید یا یه سرنخی بدین که بدونم دنیال چی باید برم

  20. #20
    بهترین گزینه برای محیط Managed همانا DirectX 9 است .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  21. #21
    آیا اگر از Directx9 استفاده کنم بر روی هر سیستمی که میخوام این برنامه رو نصب کنم باید ران تایمهای Dierectx9 هم وجود داشته باشه ؟

    اگر اینطور باشه که از نظر حجمی زیاد جالب نمیشه

  22. #22
    فراموش کردی برای تمام برنامه های دات نت یه زمان اجرای بیست مگا بایتی باید نصب کنی ؟ این در مقابل اون چیزی نیست :) راستی ؛ این رو فراموش نکن که وقتی به تکنولوژی های حضرت مایکروسافت ایمان بیاری ، نصب کردن چیزی مثل دایرکت اکس کمترین چیزی است که باید انتظارش رو داشته باشی :evil2: ( آیندهء دات نت ممزوج خواهد بود با عدم سازگاری برنامه های نوشته شده با یک نسخهء SDK روی یه نسخهء دیگه از فریم ورک - همین حالا این مشکل وجود داره ! - و ارائه راه حلهائی برای برطرف کردن این مشکلات ، سپس ارائه یک راه حل میانی توسط بورلند که یک محصور کنندهء جدید ( (:D) ) برای حمایت از نسخه های مختلف دات نت ( (:D) ) ایجاد کرده ، و ... to Be continued... :wink: )

    ( این تیکهء آخر رو بخاطر حمایتهای بی چون چرات از تکنیکهای مایکروسافت در بخشهای مختلف سایت عرض کردم :wink: )

    خوش باشی :)

  23. #23
    سلام

    آقای اینپرایز آیا مثالی در خصوص تبدلی فایلهای صوتی یا تصویری به استریم دارید و تبدیل بعکس آنها
    آیا راه حلی به غیر از استفاده از توابع API برای دریافت تصویر از وب کم و نمایش آن در PictureBox هست
    آیا راه حل خاصی جهت دریافت و ذخیره عکس از pictureBox و ذخیره آن بصورت عکس یا فیلم بر روی هارد دارید

    با تشکر

  24. #24
    طبق تحقیقاتی که انجام دادم و از بعضی دوستان سئوال کردم یه راه حلی معرفی شد که برای دریافت و ارسال اطلاعات بیشترین سرعت رو داره
    شنیده بودم که اگر IP ها در یک رنج قرار داشته باشند سرعت دریافت و ارسال اطلاعات زیادتر هست و برای آن باید یه سرورداشته باشی که بتونی حالت peer to peer داشته باشه یعنی همه آی پی ها رو در یه رنج قرار بده یکی از دوستان میگفت میشه یه سرور داشت که وقتی کلاینتها بهش وصل میشن همه رو یه رنج آی پی بده و اینجوری کلاینتها یه آی پی ولید میگیرن و میشه با سرعت بیشتری بدون دخالت زیادی سرور به دریافت و ارسال اطلاعات پرداخت

    و حالا سئوالات بنده

    آیا الگوریتم صحیح پیر تو یپر همیه و برای مسنجر خوبه
    من هر چی گشتم نتونستم نحوه تبدیل مثلا تصویری که در یک Picture Box در حال نمایش هست رو به استریم تبدیل کنم
    اگر کسی مثالی داره لطف کنه

    آقای اینپرایز میشه یکم در مورد مشکلات و راه حل های آی پی ها Invalid و nat توضیح بدین

    با تشکر

  25. #25
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    آیا الگوریتم صحیح پیر تو یپر همیه و برای مسنجر خوبه
    بستگی داره که چه جور مسنجری میخوای تولید کنی. اگر هدف چیزی مثل LanTalk باشه Peer To Peer‌ مناسبه، اما برای چیز گسترده تری مانند یاهو مسنجر و امثال آن Peer To Peer کاربردی ندارد.

  26. #26
    میشه مسئله رو کمی باز کنین و بیشتر توضیح بدین
    قضا و مشکلات مربوط به هر روش رو هم یه اشاره ای بکنین

    با تشکر

  27. #27
    کاربر تازه وارد آواتار houshang.karami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ونکوور
    پست
    95

    نقل قول: نحوه ساخت مسنجر برای سایت اختصاصی

    سلام
    با اداي احترام به اساتيد
    خيلي سختش نكنيد
    يك كلاس ساده براي چت روم و كاربران و پيغام هاي ارسالي در آن بنويسيد
    سپس با تكنولوژي آ‍ژاكس صفحه چت رو چند ثانيه رفرش كنيد.
    از remote scripting هم استفاده كنيد
    البته من راه حل ساده را عرض كردم.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه ساخت مسنجر برای سایت اختصاصی

    سلام
    استاد گرامی ، حین پاسخگویی تاریخ تاپیک رو هم در نظر داشته باشید :
    چهارشنبه 12 فروردین 1383, 02:07 بعد از ظهر
    موفق باشید !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •