نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش tooltip در یک list view

  1. #1

    نمایش tooltip در یک list view

    من یه List View دارم که توش تعدادی آیکون قرار داره . حالا میخام ماوس روی هر کدوم از آیکون ها که رفت یک Tooltip نشون بدم . ولی وقتی تو خاصیت tooltip هر شیئی مینویسم کار نمیکنه . لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960

    Cool ListView ToolTips

    اگر میخوایی ToolTip های تک خطی نشون بدی باید برای هر آیتم جداگانه تعریفشون کنی:

    ListView1.ListItems(1).ToolTipText = "ListItem1 ToolTip"


    اگر هم ToolTip های چند خطی (MultiLine) میخوای تو همین بخش جستجو کن قبلا فکر کنم آقای حامد مصافی پاخش رو گذاشتن.

  3. #3
    آقای CodeMasterX من عبارت حامد مصافی را سرچ کردم ولی در مورد tooltip چند خطی چیزی نبود. اسم تاپیکش یادتون نیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    اسم تاپیک رو نه یادم نیست ولی فکر کنم آقای محمدی دیگه اینجا حضور ندارن و شاید پست هاشون قابل استفاده نباشن.برای این کار باید از توابع API استفاده کنید سعی میکنم همین امروز فردا یه کدی بنویسم و بذارم.

  5. #5
    'In Module
    Option Explicit
    Public Type RECT
    Left As Long
    Top As Long
    Right As Long
    Bottom As Long
    End Type
    Public Type TOOLINFO
    cbSize As Long
    dwFlags As Long
    hwnd As Long
    dwID As Long
    rtRect As RECT
    hInst As Long
    lpszText As Long
    lParam As Long
    End Type
    Public Type ICCEX
    dwSize As Long
    dwICC As Long
    End Type
    Public Enum EditTipIcon
    etiNone = 0
    etiInfo = 1
    etiWarning = 2
    etiError = 3
    End Enum
    Public Type EDITBALLOONTIP
    cbStruct As Long
    pszTitle As Long
    pszText As Long
    ttiIcon As Long
    End Type
    Public Enum TOOLSTYLE
    szClassic = 1
    szBalloon = 64
    End Enum
    Public Declare Function CreateWindowEx Lib "user32" Alias "CreateWindowExA" (ByVal dwExStyle As Long, ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String, ByVal dwStyle As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, ByVal nWidth As Long, ByVal nHeight As Long, ByVal hWndParent As Long, ByVal hMenu As Long, ByVal hInstance As Long, lpParam As Any) As Long
    Public Declare Function GetClientRect Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, lpRect As RECT) As Long
    Public Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
    Public Declare Function SetWindowPos Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal hWndInsertAfter As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, ByVal cx As Long, ByVal cy As Long, ByVal wFlags As Long) As Long
    Public Declare Function InitCommonControlsEx Lib "comctl32.dll" (ByRef iccInit As ICCEX) As Long
    Public Declare Function DestroyWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long

    ' Set Window Pos Flags
    Public Const HWND_TOPMOST As Long = -1
    Public Const SWP_NOMOVE As Long = &H2
    Public Const SWP_NOSIZE As Long = &H1
    ' Init Common Controls
    Public Const ICC_WIN95_CLASSES As Long = &HFF
    ' Misc
    Public Const CCM_FIRST As Long = &H2000
    Public Const CCM_SETWINDOWTHEME As Long = (CCM_FIRST + &HB)
    Public Const WM_USER As Long = &H400
    Public Const CW_USEDEFAULT As Long = &H80000000
    Public Const ECM_FIRST As Long = &H1500
    ' Edit Box Tip
    Public Const EM_SHOWBALLOONTIP = ECM_FIRST + 3
    ' Window Styles
    Public Const WS_POPUP As Long = &H80000000
    Public Const WS_EX_TOPMOST As Long = &H8&

    ' ToolTips Class
    Public Const TOOLTIPS_CLASSA As String = "tooltips_class32"
    ' ToolTips Flags
    Public Const TTF_ABSOLUTE As Long = &H80
    Public Const TTF_CENTERTIP As Long = &H2
    Public Const TTF_DI_SETITEM As Long = &H8000
    Public Const TTF_IDISHWND As Long = &H1
    Public Const TTF_RTLREADING As Long = &H4
    Public Const TTF_SUBCLASS As Long = &H10
    Public Const TTF_TRACK As Long = &H20
    Public Const TTF_TRANSPARENT As Long = &H100
    ' ToolTips Icon
    Public Const TTI_ERROR As Long = 3
    Public Const TTI_INFO As Long = 1
    Public Const TTI_NONE As Long = 0
    Public Const TTI_WARNING As Long = 2
    ' ToolTips Message
    Public Const TTM_ACTIVATE As Long = (WM_USER + 1)
    Public Const TTM_ADDTOOL As Long = (WM_USER + 4)
    Public Const TTM_ADJUSTRECT As Long = (WM_USER + 31)
    Public Const TTM_DELTOOL As Long = (WM_USER + 5)
    Public Const TTM_ENUMTOOLS As Long = (WM_USER + 14)
    Public Const TTM_GETBUBBLESIZE As Long = (WM_USER + 30)
    Public Const TTM_GETCURRENTTOOL As Long = (WM_USER + 15)
    Public Const TTM_GETDELAYTIME As Long = (WM_USER + 21)
    Public Const TTM_GETMARGIN As Long = (WM_USER + 27)
    Public Const TTM_GETMAXTIPWIDTH As Long = (WM_USER + 25)
    Public Const TTM_GETTEXT As Long = (WM_USER + 11)
    Public Const TTM_GETTIPBKCOLOR As Long = (WM_USER + 22)
    Public Const TTM_GETTIPTEXTCOLOR As Long = (WM_USER + 23)
    Public Const TTM_GETTOOLCOUNT As Long = (WM_USER + 13)
    Public Const TTM_GETTOOLINFO As Long = (WM_USER + 8)
    Public Const TTM_HITTEST As Long = (WM_USER + 10)
    Public Const TTM_NEWTOOLRECT As Long = (WM_USER + 6)
    Public Const TTM_POP As Long = (WM_USER + 28)
    Public Const TTM_POPUP As Long = (WM_USER + 34)
    Public Const TTM_RELAYEVENT As Long = (WM_USER + 7)
    Public Const TTM_SETDELAYTIME As Long = (WM_USER + 3)
    Public Const TTM_SETMARGIN As Long = (WM_USER + 26)
    Public Const TTM_SETMAXTIPWIDTH As Long = (WM_USER + 24)
    Public Const TTM_SETTIPBKCOLOR As Long = (WM_USER + 19)
    Public Const TTM_SETTIPTEXTCOLOR As Long = (WM_USER + 20)
    Public Const TTM_SETTITLE As Long = (WM_USER + 32)
    Public Const TTM_SETTOOLINFO As Long = (WM_USER + 9)
    Public Const TTM_SETWINDOWTHEME As Long = CCM_SETWINDOWTHEME
    Public Const TTM_TRACKACTIVATE As Long = (WM_USER + 17)
    Public Const TTM_TRACKPOSITION As Long = (WM_USER + 18)
    Public Const TTM_UPDATE As Long = (WM_USER + 29)
    Public Const TTM_UPDATETIPTEXT As Long = (WM_USER + 12)
    Public Const TTM_WINDOWFROMPOINT As Long = (WM_USER + 16)
    ' ToolTips Notification
    Public Const TTN_FIRST As Long = (-520)
    Public Const TTN_GETDISPINFO As Long = (TTN_FIRST - 0)
    Public Const TTN_LAST As Long = (-549)
    Public Const TTN_LINKCLICK As Long = (TTN_FIRST - 3)
    Public Const TTN_NEEDTEXT As Long = TTN_GETDISPINFO
    Public Const TTN_POP As Long = (TTN_FIRST - 2)
    Public Const TTN_SHOW As Long = (TTN_FIRST - 1)
    ' ToolTips Creation Flags
    Public Const TTS_ALWAYSTIP As Long = &H1
    Public Const TTS_BALLOON As Long = &H40
    Public Const TTS_NOANIMATE As Long = &H10
    Public Const TTS_NOFADE As Long = &H20
    Public Const TTS_NOPREFIX As Long = &H2
    Global ghWndTip As Long, ghWndParent As Long
    Public Function StartTip(hWndParent As Long, Style As Long)

    Dim hWndTip As Long, dwFlags As Long, ICEx As ICCEX

    dwFlags = TTS_NOPREFIX Or TTS_ALWAYSTIP Or Style

    With ICEx
    .dwSize = Len(ICEx)
    .dwICC = ICC_WIN95_CLASSES
    End With

    InitCommonControlsEx ICEx

    hWndTip = CreateWindowEx(WS_EX_TOPMOST, TOOLTIPS_CLASSA, "", WS_POPUP Or dwFlags, CW_USEDEFAULT, CW_USEDEFAULT, CW_USEDEFAULT, CW_USEDEFAULT, hWndParent, 0, App.hInstance, ByVal 0&)

    If hWndTip = 0 Then Exit Function

    SetWindowPos hWndTip, HWND_TOPMOST, 0, 0, 0, 0, SWP_NOMOVE Or SWP_NOSIZE

    StartTip = hWndTip
    ghWndTip = hWndTip
    ghWndParent = hWndParent

    End Function
    Public Sub CreateBalloon(Object1 As Object, hWndOwner As Long, szText As String, Style As TOOLSTYLE, szCentered As Boolean, Optional szTitle As String, Optional mvarIcon As EditTipIcon, Optional BackColor As String, Optional ForeColor As String)

    Object1.Tag = StartTip(hWndOwner, Style)
    Dim tiInfo As TOOLINFO

    With tiInfo

    If szCentered = True Then

    .dwFlags = TTF_SUBCLASS Or TTF_CENTERTIP Or TTF_TRANSPARENT

    Else

    .dwFlags = TTF_SUBCLASS Or TTF_TRANSPARENT

    End If

    .hwnd = hWndOwner
    .lpszText = StrPtr(StrConv(szText, vbFromUnicode))
    .hInst = App.hInstance
    GetClientRect hWndOwner, .rtRect

    .cbSize = Len(tiInfo)
    End With

    If szTitle <> "" Then

    SendMessage ghWndTip, TTM_ADDTOOL, 0&, tiInfo
    SendMessage ghWndTip, TTM_SETTITLE, CLng(mvarIcon), ByVal szTitle
    SendMessage ghWndTip, TTM_SETTITLE, CLng(mvarIcon), ByVal szTitle
    Else

    SendMessage ghWndTip, TTM_ADDTOOL, 0&, tiInfo

    End If

    If BackColor <> "" Then
    SendMessage ghWndTip, TTM_SETTIPBKCOLOR, BackColor, 0&

    End If

    If ForeColor <> "" Then

    SendMessage ghWndTip, TTM_SETTIPTEXTCOLOR, ForeColor, 0&

    End If


    End Sub
    Public Sub ShowBalloonTip(hwndEdit As Long, szTitle As String, szText As String, tipIcon As EditTipIcon, Optional BackColor As String, Optional ForeColor As String)


    Dim ebtTip As EDITBALLOONTIP

    With ebtTip
    .cbStruct = Len(ebtTip)
    .pszText = StrPtr(szText)
    .pszTitle = StrPtr(szTitle)
    .ttiIcon = tipIcon
    End With


    SendMessage hwndEdit, EM_SHOWBALLOONTIP Or TTF_CENTERTIP, 0&, ebtTip


    End Sub
    Public Sub KillBalloonTip(Id As Long)
    DestroyWindow Id
    End Sub


    Private Sub ListView1_Click()
    Select Case ListView1.SelectedItem.Index
    Case 1
    CreateBalloon Me.ListView1, ListView1.hwnd, ToolTipText1, szBalloon, False, Title1, etiInfo
    Case 2
    CreateBalloon Me.ListView1, ListView1.hwnd, ToolTipText2, szBalloon, False, Title2, etiWarning
    End Select
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. list view ویژه
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مرداد 1388, 09:10 صبح
  2. متصل کردن پایگاه داده به List View
    نوشته شده توسط نوید ایمانی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 08:09 صبح
  3. list view
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 00:12 صبح
  4. مشکل با List view
    نوشته شده توسط ESG_Esfahan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 22:39 عصر
  5. آیتم کلیک شده در لیست باکس یا List View
    نوشته شده توسط sahar_ah در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 آبان 1384, 16:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •