نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه میشود یک نسخه نمایشی نرم افزار تهیه کرد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    چگونه میشود یک نسخه نمایشی نرم افزار تهیه کرد

    با سلام و تبریک سال نو
    در بعضی از برنامه از فرم ثبت (ریجستر کردن) نرم افزار استفاده می شود به این صورت نام و کد از کاربر نرم افرار گرفته می شود در صورت درست بودن نرام افراز بصورت کامل و نا محدود استفاده می شود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    میشه از رجیستر ویندوز استفاده کرد ولی من خودم تا حالا چنین کاری رو انجام ندادم.
    اگر کسی عملا این کار رو کرده لطفا اگر امکان داره توضیح بده.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    49
    سلام
    عیدتون مبارک

    uses Registry
    Var
    Reg : TRegistry;
    Begin
    Reg := TRegistry.Create;
    Reg.RootKey := HKEY_CURRENT_USER;
    If Reg.OpenKey('نام مسیر', True) then Begin
    Reg.WriteString('نام کلید',NewPass);
    End;
    Reg.CloseKey;
    Reg.Free;

  4. #4
    برای تهیه برنامه برنامه های demo یا همان نمایشی بهترین کار اینه که از سویچ های کامپایلر استفاده کنی

    مثلا:
    {$Define DesignVer}
    //{$Define FullVer}

    {$IfDef FullVer}
    //Do something
    {$endIf}

    {$IfDef DesignVer}
    //Do something
    {$endIf}

    موفق باشی! :D

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360
    کامپونتی به نامه mxProtector می توان محدویت های زمانی تعداد اجرا و رجستر کردن را ایجاد نمود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    این کامپوننت را کجا میشه گیر آورد :?:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •