مشاهده دست آورد نظرسنجی: با امکانات ترین و قدرتمند ترین IDE جاوا چیه ؟

رای دهنده
61. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • JBuilder

    20 32.79%
  • Eclipce

    12 19.67%
  • Intellij Idea

    8 13.11%
  • JDeveloper

    3 4.92%
  • Netbeans

    18 29.51%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 50

نام تاپیک: با امکانات ترین و قدرتمند ترین IDE جاوا چیه ؟

  1. #1

    Question با امکانات ترین و قدرتمند ترین IDE جاوا چیه ؟

    سلام
    از کسایی که با IDE های مختلف کار کردن سوال دارم
    کدوم IDE امکانات بیشتری به من میده .

  2. #2
    لطفا از دوستانتون هم دعوت کنید تواین نظر سنجی شرکت کنند .

  3. #3
    سلام
    برای نتیجه بهتر برای نظرسنجی احتیاج به تعداد شرکت کننده بیشتر است . از دوستاتون که Java کار می کنند دعوت کنید

  4. #4
    سلام
    نظر سنجی داره تقریبا جواب میده ممنون .
    نظر بدین

  5. #5
    وتقعا تعداد برنامه نویسان جاوا اینقدر کمه؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    سلام

    اتفاقا نه
    شاید علاقمند به جاوا زیاده اما کسی که عملی کار کرده باشه کمه بالاخره اونها باید نظر بدن
    چون افراد برای شرکتها کار میکنن و مجبورن تابع تکنولوژی مورد استفاده شرکتها باشن
    اونا هم با توجه به فراوانی مشتری و منابع آموزشی ترجیح میدن که از پلتفرمهایی مثل دات نت یا VB6 استفاده کنن. چون متاسفانه اینجا برای جاوا کلاس و کارگاه آموزشی زیاد نیست هنوز مونده تا نرم افزارهای اداری و مالی کوچک و متوسط با جاوا فراگیر بشن بالاخره همه چیز نمیتونه تحت وب باشه. ضعفهایی که در windows application های دات نت هست رو با جاوای استاندارد میشه پر کرد مخصوصا با تغییراتی که از جاوای 5 به بعد داده بشرط اینکه مثلا در Netbeans یک کمی روی سرعت و بخش طراحی فرمهاش کار کنن اما خب در مجموع محیط خوبیه.
    بطور خلاصه :
    میزان بکارگیری جاوا در پروژه های کوچک و متوسط x پولساز بودن پروژه ها ~ تعداد جاوا کارها

  7. #7
    سلام
    این پست رو فقط برای بالاتر اومدن نظر سنجی بین بقیه پستا دادم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602

    سلام

    سلام
    چرا اسمی از Sun JSE نیست

  9. #9
    سلام
    منظورت از Sun JSE چیه . لطفا توضیح بدین .

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36
    به نظر من Eclipse بسیار قدرتمند است حتی از netBeans یا JBuilder که JBuilder متاسفانه در بعضی موارد دارای bug است .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602

    سلام

    منظورت از Sun JSE چیه . لطفا توضیح بدین .
    من چند وقت پیش برای تهیه چند IDE برای جاوا به یک سری سایت ها سر زدم و در آخر چند IDE تهیه کردم که یکی از اونها Sun JSE 6.5 بود که محیط جالبی داشت و در نوع خودش و نحوه مدیریت فایلها خیلی جالب بود و الان هم از این استفاده می کنم
    http://www.theserverside.com/news/th...hread_id=43434
    Sun Java SE 6 released

    Sun Java SE 6 released

    Posted by: Joseph Ottinger on December 11, 2006 DIGG function _parseDiggURL() { var _diggURL = "http://digg.com/submit?phase=2&topic=Programming&url=" _diggURL += encodeURIComponent(location.href); _diggURL += "&title="; _diggURL += escape ( "Sun Java SE 6 released") ; _diggURL += "&bodytext="; _diggURL += escape ( "Sun has announced the availability of <a href=&#034;http://java.sun.com/javase/6/&#034;>Java Standard Edition 6</a>&#039; final release, the result of two years of open review, external contributions, and weekly releases. <br><br>Many deployers in the field, using pre-release versions, have reported noticeable runtime performance improvements, in the &#034;two-digit range&#034; according to Sun, which translates to anywhere from 5% to 24% improvement. Note that this is anecdotal, of course, and depends on what tasks you&#039;re performing. However, the JIT has been improved, with better runtime analysis of program characteristics, and the performance improvements have been agreed with by external users.<br><br>Desktop support may not be as relevant for the enterprise community, except for rich clients. System tray support, splash screen support, and other elements have been added.<br><br>JSE6 now has dynamic language support. It comes pre-delivered with Netscape&#039;s <a href=&#034;http://www.mozilla.org/rhino/&#034;>Rhino</a>, a Javascript engine, and the <a href=&#034;https://scripting.dev.java.net/&#034;>scripting project</a>&#039;s home page documents many other available scripting languages, including <a href=&#034;http://jruby.codehaus.org/&#034;>Ruby</a>, <a href=&#034;http://jython.sourceforge.net/Project/index.html&#034;>Python</a>, <a href=&#034;http://jawk.sourceforge.net/&#034;>awk</a>, <a href=&#034;http://jakarta.apache.org/commons/jelly/&#034;>Jelly</a>, <a href=&#034;https://pnuts.dev.java.net/&#034;>Pnuts</a>, and <a href=&#034;http://sisc.sourceforge.net/&#034;>Scheme</a>.<br><br>Java SE 6 also has new diagnostic capabilities. For example, profilers and debuggers can now attach to a running JVM without specifically using a debugging-capable configuration. For example, if a problem is found at run-time for a production server, a debugger can attach to it without restarting the server, a valuable feature for issues that show up after the server has been running for a long period.<br><br>Sun is also offering sixty days of free developer support for JSE 6 through their <a href=&#034;http://developers.sun.com/services/&#034;>Developer Services</a> program. Jean Elliot, director of Developer Marketing at Sun, encouraged developers to take advantage of this offer, to expose the service to more people and to aid migration to JSE6. SDN members can subscribe to one year or three years of professional Developer Support at a 10% discount.<br><br>Also important for this release, the documentation is up to date at the point of release, instead of lagging behind as Sun did with JSE 5.<br><br>It&#039;s altogether a huge release. Good job, Sun.<br><br><i>[Editor&#039;s note: this post has been updated to use the term &#034;Java SE 6&#034; as per Sun&#039;s request, as if none of you understood that JSE6 was the same as &#034;Java SE 6,&#034; and to remove the note that mentions that at the time of publication the Java SE 6 home page had not been updated to reflect Java SE 6&#039;s release status.]</i>").substring(0,300); return _diggURL ; }
    Sun has announced the availability of Java Standard Edition 6' final release, the result of two years of open review, external contributions, and weekly releases.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602
    منظورت از Sun JSE چیه . لطفا توضیح بدین .
    من چند وقت پیش برای تهیه چند IDE برای جاوا به یک سری سایت ها سر زدم و در آخر چند IDE تهیه کردم که یکی از اونها Sun JSE 6.5 بود که محیط جالبی داشت و در نوع خودش و نحوه مدیریت فایلها خیلی جالب بود و الان هم از این استفاده می کنم
    http://www.theserverside.com/news/th...hread_id=43434
    Sun Java SE 6 released

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602

    سلام

    منظورت از Sun JSE چیه . لطفا توضیح بدین .
    من چند وقت پیش برای تهیه چند IDE برای جاوا به یک سری سایت ها سر زدم و در آخر چند IDE تهیه کردم که یکی از اونها Sun JSE 6.5 بود که محیط جالبی داشت و در نوع خودش و نحوه مدیریت فایلها خیلی جالب بود و الان هم از این استفاده می کنم
    http://www.theserverside.com/news/th...hread_id=43434
    Sun Java SE 6 released

  14. #14
    سلام
    من که چیزی در مورد IDE با آن نامی که شما گفته بودید پیدا نکردم .

  15. #15
    سلام
    فقط برای بالا اومدن نظر سنجی در بین پست ها این پست رو می فرستم .
    ممنون از اینکه تو این نظرسنجی شرکت می کنید

  16. #16
    سلام

    در مورد هر IDE منظور آخرین نسخه اوناس مثلا Netbeans 5.5.1 یا JBuilder 2007 و....

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار ramin2nt2
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    Teh
    پست
    44
    سلام دوستان
    در JBuilder 8 ، وقتی که یک Dialog درست می کنم
    بعد وقتی میخوام یه Command Button,Check Box یا هر چیز دیگه ای رو به فرم Add کنم ،
    اون شی تمام فرم رو میگیره و Resize هم نمیشه و وقتی هم که با ماوس drag می کنم به یه گوشه ی دیگه از فرم میچسبه


    کمک کنید چون واقعا کلافه شدم

  18. #18
    سلام
    من با JBulider 8 کار نکردم ولی می تونم بهت Netbeans رو معرفی کنم که یکی از قویترین محیطها برای تولید برنامه های Swing رو داره .

  19. #19
    Eclipseبنظرم محیط خوب و کاملی واسه جاوا نویس ها باشه.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    محیط های IDE برای بالا بردن سرعت تولید محصول نرم افزاری است. بجای اینکه فکر کنی با چه محیط IDE کار کنی به هدف نگاه کن به خود Java. بارها وبارها این سوال مطرح شده که کدام IDE. خنده دار واقعا. وقتی صحتب از JVM می شه و استقلال جاوا و شما در هیچ کتاب مرجعی از جاوا مشاهده نمی کنید که از IDE خاصی صحبت کرده باشه پس به دنبال چی می گرددید.
    اما در جواب unhandled_event که ایشون گفتن کسی که عملی کار کرده باشه کمه بالاخره اونها باید نظر بدن. من فقط همین رو می تونم بهشون بگم اصولا کد نویسی به هر زبانی در هر فرایند نرم افزاری قسمت آخر کار هست یعنی اگر با یک methodology خاصی کار می کنید بعد از اینکه کار تجزیه و تحلیل تمام شد و بعد از آن کار معماری و مهندسی فرآیند تمام شد تازه مرحله کد نویسی شروع می شه که کسانی که به اصطلاح به آنها کارگر گفته می شه شروع به کد زدن می کنند. اما تشخیص اینکه این محصول با چه روندی و در آخر با چه زبانی باید کد نویسی بشه کار توسط یک کد نویس یا چند کد نویس صورت نمی گیره. البته لازم به ذکر است در ایران این مسئله صورت می گیره ، که خوب در پروژه های بزرگ تجربه ثابت کرده که مهندسی نرم افزار نیاز است تا اینکه چندتا آدم برن کلاس و چندتا Syntax هم یاد بیگرن و بعد جالبیه کار اینکه چون مثلا VB بلد هستن حتما باید پروژه با VB تولید بشه. اما استفاده از IDE که بحث اصلی است در قسمت آخر کارگر ها باید تمام مراحل abstract قبلی رو پیاده سازی کنند implement خوب دست خالی که نمی شه. ابزار می خواد. ابزاری که بتونه سرعت کار همچنین همراه با دقت باشه. ابزارها هم بنا به نوع قیمت و تکنولوژی ساخت کارایی های متفاوت دارند معمولا یک سر کارگر هست که تعیین می کنه که با چه ابزاری باید کار بشه یا نیاز هست که تهیه بشه. IDE هم در محل کار به همین روش تهیه می شه. اینکه تیم با چه ابزاری کار کنه و کارگرهایی هم که بتونند با این ابزار کنند. این عمل یک عمل کاملا بازاری به حساب می آید حداقل توی پروژه هایی که من کار کردم به این نحو عمل کردن. استفاده از یک ابزار کار در هیچ جا ملاک نیست بلکه دونستن انجام کار مهمه است. بازم می گم ابزار برای راحتی کاره جادو نمی کنه که چیزی که شما بلد نیستید را به شما یاد بده.
    نظر من اینه که بجایی اینکه هر روز این سوال رو مطرح کنید که کدام IDE به هدف اصلی فکر کنید.
    اومدیم فردا با یک پلت فرمی شروع به کار کردید که اصلا هیچ شرکتی برای آن IDE درست نکرده بود اون موقع چی؟! جاوا فراموش می شه دیگه جالبه خودتون قضاوت کنید

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    نقل قول نوشته شده توسط javaphantom مشاهده تاپیک
    اومدیم فردا با یک پلت فرمی شروع به کار کردید که اصلا هیچ شرکتی برای آن IDE درست نکرده بود اون موقع چی؟! جاوا فراموش می شه دیگه جالبه خودتون قضاوت کنید
    سلام
    باسپاس از توضیحاتتتون، شما برای جاوا از چه برنامه ای استفاده می کنید؟

  22. #22
    salam javaphantom bebakhshid finglish minevisam chon systemi ke alan roye onam farsi nadaretamame sohbathayi ke kardid ghabol daram vali in harfayi ke shoma dar morede mohandesi narm afzar migid hala halaha be darde iran nemikhore na faghat iran balke in osole mohandesi narm afzar faghat to chand keshvare madod mesle amrica , kanaca va ...karbord dare va gar na to baghye keshvara harfe avalo kod nevisa mizanan

  23. #23
    سلام
    تعداد شرکت کننده تو این نظر سنجی تقریبا خوبه و رقابت سختی بین Netbeans و JBuilder برقرار

  24. #24
    سلام
    در این نظر سنجی بیشترین تعداد شرکت کننده رو داشتیم و باز هم می بینیم که کاربرای ایرانی خیلی به JBuilder علاقه دارن .

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    یکی از دلایل اینکه خیلی ها به JBuilder علاقه دارن اینه که تونسته فضای بی نقصی رو برای جاوا کارهای حرفه ای بوجود بیاره . منظورم از فضای بی نقص این نیست که باگ نداره و یا اینکه از همه بهتره . منظورم اینه که تمامی ابزار ها و وسایل مورد نیاز یک جاوا کار را مجتمع کرده و نیازی دیگه به تهیه ابزار های اضافی و یا دانلود اونها نیست .
    موفق باشید .

  26. #26
    سلام
    این نظر سنجی می تونه به تازه کار ها یا اونایی که هنوز محیط مناسبی برای کدنویسی انتخاب نکردن کمک کنه

  27. #27
    به نظر من eclipse چون دارم با اون کار می کنم
    هر چند با JDBC مشکل دارم

  28. #28
    سلام
    من با Netbeans 6.0 (ورژن بتاست هنوز) یک کم کار کردم.
    از نظر امکانات خیلی قویتر و ساده تر از بقیه است اما متاسفانه کند و اعصاب خرد کنه.
    تازه sun java application server یا جدیدا glassfish و tomcat 6 رو هم با خودش داره. و از جاوای 5 به بعد هم کامل پشتیبانی میکنه ( بر خلاف بقیه IDE ها که در web application ها از جاوای 5 پشتیبانی نمیکنن) به اضافه امکانات کاملا ویژوال و قابل فهم JSF ورژن 5.5.1 خوبه اما این امکانات رو نداره
    منتظر نسخه نهایی ورژن 6 هستم اما نمیدونم چرا اینقدر به تاخیر افتاده هر روز به سایتش سر میزنم اما هنوز under construction زده !
    از نظر سرعت JDeveloper 10.1.3 از همشون بهتره و کمترین باگ رو داره ولی خب فقط با دیتابیس و ابزارهای Oracle خوب کار میکنه. سر درآوردن ازش هم یک کم سخته خوبیه Netbeans نسبت به JDeveloper اینه که پیدا کردن اینکه چی در کجاست کار راحتیه.

  29. #29
    نسخه نهایی Netbeans 6 انشالله December

  30. #30
    سلام
    در سایت Netbeans یک roadmap وجود داره که انصافا من که تاحالا ندیدم حتی یه روز عقب جلو بشه Netbeans 6 از همه لحاظ قویتر شده هم سرعت و هم ....
    و تاخیری هم نداشته نسخه بتای اون هم تا چند روز دیگه میاد .
    لینک roadmap :
    http://www.netbeans.org/community/releases/roadmap.html

  31. #31
    سلام
    JBuilder 2007 بر پایه پلتفرم eclipse است نمی دونم دلیل این کار چی بوده چون JBuilder 2007 هم سرعت اجرای پایینی نسبت به نسخه های قبلی داره وهم زیاد User friendly نیست و محیط خیلی پیچیده شده .
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

  32. #32
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    پست
    72
    نقل قول نوشته شده توسط unhandled_event مشاهده تاپیک
    سلام
    من با Netbeans 6.0 (ورژن بتاست هنوز) یک کم کار کردم.
    از نظر امکانات خیلی قویتر و ساده تر از بقیه است اما متاسفانه کند و اعصاب خرد کنه.
    تازه sun java application server یا جدیدا glassfish و tomcat 6 رو هم با خودش داره. و از جاوای 5 به بعد هم کامل پشتیبانی میکنه ( بر خلاف بقیه IDE ها که در web application ها از جاوای 5 پشتیبانی نمیکنن) به اضافه امکانات کاملا ویژوال و قابل فهم JSF ورژن 5.5.1 خوبه اما این امکانات رو نداره
    منتظر نسخه نهایی ورژن 6 هستم اما نمیدونم چرا اینقدر به تاخیر افتاده هر روز به سایتش سر میزنم اما هنوز under construction زده !
    از نظر سرعت JDeveloper 10.1.3 از همشون بهتره و کمترین باگ رو داره ولی خب فقط با دیتابیس و ابزارهای Oracle خوب کار میکنه. سر درآوردن ازش هم یک کم سخته خوبیه Netbeans نسبت به JDeveloper اینه که پیدا کردن اینکه چی در کجاست کار راحتیه.
    با سلام به دوستان گرامی

    در مورد نت بین ۶ باید بگویم که نسبت به ورژن قبلی بسیار متحول شده. و امکانات زیادی بهش اضافه شده
    اگر فرصت شد یک تاپیک براش ایجاد میکنم. سرعت کم آن هم به دلیل فعال بودن لاگر های ثبت باگ است.
    اما در مورد زمان ارایه نسخه اصلی با ید بگویم که احتمالا تاخییر داشته باشد حدودا ۲ ماه دیگر
    چون از اعضا تیم کنترل کیفیت نت بین هستم توصیه میکنم از ورژن بتا فعلا استفاده نکنید چون اشکالات زیادی دارد.
    البته تعداد زیادی از آنها در حال رفع میباشد از جمله مشکل تایپ فارسی در دیاگرامهای یو ام ال که من آن را پیگیری میکنم. فکر کنم بتا دو را تا دو یا سه هفته دیگر به صورت غبر رسمی داشته باشم که برای علاقه مندان شییر میکنم.

  33. #33
    نقل قول نوشته شده توسط azizi-ra مشاهده تاپیک
    با سلام به دوستان گرامی

    در مورد نت بین ۶ باید بگویم که نسبت به ورژن قبلی بسیار متحول شده. و امکانات زیادی بهش اضافه شده
    اگر فرصت شد یک تاپیک براش ایجاد میکنم. سرعت کم آن هم به دلیل فعال بودن لاگر های ثبت باگ است.
    اما در مورد زمان ارایه نسخه اصلی با ید بگویم که احتمالا تاخییر داشته باشد حدودا ۲ ماه دیگر
    چون از اعضا تیم کنترل کیفیت نت بین هستم توصیه میکنم از ورژن بتا فعلا استفاده نکنید چون اشکالات زیادی دارد.
    البته تعداد زیادی از آنها در حال رفع میباشد از جمله مشکل تایپ فارسی در دیاگرامهای یو ام ال که من آن را پیگیری میکنم. فکر کنم بتا دو را تا دو یا سه هفته دیگر به صورت غبر رسمی داشته باشم که برای علاقه مندان شییر میکنم.

    سلام
    با تشکر و خسته نباشید
    فکر کنم مشکلات تایپ فارسی همچنین درست بودن کاف و ی و جدا بودن گچپژ فونتهای پر استفاده علاوه بر ویندوز در محیطهای غیر ویندوزی
    که استفاده میشه مثل فدورا ، دبیان و اوبونتو لینوکس هم وجود داشته باشه.

    مساله اصلی اینه که سایت رسمی دانلود Netbeans به روی ایران بسته است و احتمالا با بصورت پستی هم
    CD رو دیگه نمیفرستن پس اگر زحمت share کردن نسخه نهایی رو هم بکشین یا معرفی جایی که بشه از اونجا دانلود کرد که بسیار عالیه

  34. #34
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    پست
    72
    فکر کنم مشکلات تایپ فارسی همچنین درست بودن کاف و ی و جدا بودن گچپژ فونتهای پر استفاده علاوه بر ویندوز در محیطهای غیر ویندوزی که استفاده میشه مثل فدورا ، دبیان و اوبونتو لینوکس هم وجود داشته باشه.
    بله این مشکل به خود بیس جاوا برمیگردد و فعلا را حلی ندارد البته من تلاش خودم را برای پیگیری انجام می دهم. امان از این تحریم

    مساله اصلی اینه که سایت رسمی دانلود Netbeans به روی ایران بسته است و احتمالا با بصورت پستی هم CD رو دیگه نمیفرستن پس اگر زحمت share کردن نسخه نهایی رو هم بکشین یا معرفی جایی که بشه از اونجا دانلود کرد که بسیار عالیه
    اگر منظورتان سایتی است که نت بین 6 را باید از انجا دانلود کرد باید بگویم که این سایت دانلود سان است که برای ایران بسته است ولی نسخه های اصلی را از سایت نت بین هم میشود دانلود کرد.

  35. #35
    سلام
    اگه میتونید یه لینکی چیزی برای Download Netbeans بزارید ممنون میشم با پروکسی هم نمیزاره نامرد .

  36. #36
    نقل قول نوشته شده توسط azizi-ra مشاهده تاپیک

    اگر منظورتان سایتی است که نت بین 6 را باید از انجا دانلود کرد باید بگویم که این سایت دانلود سان است که برای ایران بسته است ولی نسخه های اصلی را از سایت نت بین هم میشود دانلود کرد.
    سلام
    سایت Netbeans هم دیگه نمیزاره دانلود کنیم امان از این تحریم واقعا .
    ولی تواین پست یکی از دوستان یه anti filter گذاشته که به شما اجازه دانلود میده .
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=66428

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار rasool_brn
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    211
    از لینک زیر هم می تونید استفاده کنید:
    http://proxiguy.info

  38. #38
    سلام
    Intellij Idea 7 یک IDE تجاری می باشد . در نسخه 7 امکانات زیادی تعبیه شده است که این IDE را فوق العاده قدرتمند کرده است برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :

    http://www.jetbrains.com/idea/features/

  39. #39
    سلام
    Oracle در حال تولید نسخه 11 از IDE خودش با نام JDeveloper است که در حال حاضر نسخه Technology preview 3 اون تولید شده .
    این IDE به نسبت سایر IDE های جاوا چند مزیت عمده داره :
    1- برای افرادی که بصورت حرفه ای از پایگاه داده Oracle استفاده می کنند ابزارهای خوبی داره .
    2- یک Framework با نام ADF داره که برای کسانی که به کار با delphi و یا visual studio عادت دارند خیلی مناسبه (منظورم اینه که به راحتی و با چند کلیک برنامه J2EE تولید میکنه )

  40. #40
    کاربر تازه وارد آواتار hamidshahram
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    54

    Thumbs down

    سلام
    به نظر من JBuilder افتضاحه ولی فقط Help اون برای سلسله مراتب کلاس ها خوبه
    ولی کلا از همه بهتر و عالیتر به نظر من IBM WEBSPHERE APPLICATION DEVELOPER است که شما در لیست رای خودتون نیاوردهاید و معلوم می شه هنوز تازه می خواهید با جاوا کار کنید که واقعا محشره ولی مشکل اینه که Trial است (اگر کسی کرک شده پیدا کرد به من تماس بگیره) در درجه دوم Eclipse خوبه چون که Open Sourse و پلاگین های زیادی برای آن وجود داره و IBM داره اونو توسعه میده و یک پکیج به نام خودش داره می ده و بهد از اوندر آخر NetBeans خوبه که مورد تایید شرکت SUN است و بقیه دیگه به درد نمی خوره.این نتیجه 5 سال کار با جاوا است.البته شرکت SUN هم یک IDE داره که چنگی به دل نمی زنه.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •