نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: محیطهای توسعه QT

  1. #1

    محیطهای توسعه QT

    این تاپیک برای معرفی محیطهای توسعه QT و مقایسه آنها در نظر گرفته شده.
    محیطهای توسعه ای که من می شناسم: (این لیست به مرور با کمک دوستان تکمیل خواهد شد)


  2. #2

  3. #3
    خیلی تعریفی نیست
    QTclipse

  4. #4
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  5. #5
    سلام
    بابا یه زره توضیح هم بدین بد نمیشه ما که نمی خایم این کاره بشیم ولی حداقل یه زره بدونیم بد نمیشه
    با تشکر

  6. #6
    گاهی آدم چیزایی رو یادش میره که خیلی جلوی چشم هستن:
    KDevelop
    من برای توسعه یه کد استاندارد C++‎ (بدون GUI) حدود ۴ ماه ازش استفاده کردم. نتیجه اینکه توبه کردم که دیگه تا آخر عمر ازش استفاده نکنم. خیلی بدقلق و اعصاب خورد کنه. (الان از C::B اسفاده میکنم و با تشکر از اینپی دارم حالیش رو میبرم.)
    KDevelop تا هنوز از QT4 پشتیبانی نمیکنه.

  7. #7
    وقتی این پروژه شروع شد خیلی جدی نگرفتمش. اما مث اینکه الان دیگه وضع فرق کرده:
    http://edyuk.tuxfamily.org/

  8. #8
    سلام
    دوستان لطفا" یه ide که qt4 رو پشتیبانی کنه و auto complete هم داشته باشه معرفی کنید

    با تشکر

  9. #9
    فکر کنم QDevelop به اندازه کافی خوشدست و روون باشه.
    این دو تا رو هم ظرف هفته گذشته دیدم:
    http://trolltech.com/company/newsroo...-24.8884335791
    خوب این بالایی به شدت قابل تامله
    و دیگه:
    http://www.qt-apps.org/content/show....?content=62825
    که به نظر نمیاد خیلی هم rad باشه.

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط ramin_rp مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان لطفا" یه ide که qt4 رو پشتیبانی کنه و auto complete هم داشته باشه معرفی کنید

    با تشکر
    سلام
    من مدتی هست که به eclipse علاقه مند شدم ! ازش بیشتر برای برنامه نویسی با پایتون و کیوتی استفاده می کنم اما واسه کیوتی با سی پلاس پلاس هم بسیار خوب و مناسب هستش .

    http://labs.trolltech.com/blogs/2007...ons-in-eclipse

    و اینم یه نگاهی بکن :

    http://artis.imag.fr/Membres/Xavier.....php/Main_Page

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط Bayazee مشاهده تاپیک
    سلام
    من مدتی هست که به eclipse علاقه مند شدم ! ازش بیشتر برای برنامه نویسی با پایتون و کیوتی استفاده می کنم اما واسه کیوتی با سی پلاس پلاس هم بسیار خوب و مناسب هستش .

    http://labs.trolltech.com/blogs/2007...ons-in-eclipse

    و اینم یه نگاهی بکن :

    http://artis.imag.fr/Membres/Xavier.....php/Main_Page
    با designer کامل فیت میشه؟
    اسلاتهای ویجتها رو میشناسه و میتونه اتوماتیک براشون کد تولید کنه؟

  12. #12
    سلام
    همونطور که گفتم من از زبان پایتون استفاده می کنم . برای این کار با استفاده از ابزار pyuic4 ابتدا فایل ui رو به فایل پایتون تبدیل می کنم و بعد ازش استفاده می کنم . البته می شه این کارو اتومات هم کرد . برای سی پلاس پلاس دقیقا نمی دونم چطور امکاناتی داره ! اما واسه پایتون خوب و مناسب هست . حتما برای سایر زبانها هم بدین صورت خواهد بود .


  13. #13
    من دانلودش کردم ولی نتوستم نصب کنم پلاگین بودن
    چیکار کنم ؟

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    من دانلودش کردم ولی نتوستم نصب کنم پلاگین بودن
    چیکار کنم ؟
    چی رو ؟ pydev رو ؟ اونکه یک ماژول هست برای eclipse ! اول باید eclipse نصب بشه ! در لینوکس فکر می کنم نزدیک 150 مگ باشه ! فکر می کنم از دبین استفاده می کنی که در اینصورا حتما داره خودش

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط Sepidar مشاهده تاپیک
    با designer کامل فیت میشه؟
    اسلاتهای ویجتها رو میشناسه و میتونه اتوماتیک براشون کد تولید کنه؟
    بله . بطور کامل و خوب !
    http://trolltech.com/developer/downl...chterm=eclipse

  16. #16

    نقل قول: محیطهای توسعه QT

    من هم به eclipse علاقه دارم

  17. #17

    نقل قول: محیطهای توسعه QT

    پوزش فراوان به خاطر پرسيدن يك سوال مبتدي.من PyQt-win-gpl-4.5.4 رو نصب كردم ولي داخل python , import نمي شه.البته توي Python25\Lib\site-packages il هم كپيش كردم.

  18. #18

    نقل قول: محیطهای توسعه QT


  19. #19

    نقل قول: محیطهای توسعه QT

    QTcreator
    بهنرین گزینه چون از طرف خود کمپانی QT ساپورت میشه و من که تست کردم آلی.

  20. #20

    نقل قول: محیطهای توسعه QT

    بهنرین گزینه چون از طرف خود کمپانی QT ساپورت میشه و من که تست کردم آلی.
    آلی یا عالی؟؟

    در مورد مواردی که فراهم کرده عالی عمل میکنه اما کمبود هایی هم حس میشه.

  21. #21

    نقل قول: محیطهای توسعه QT

    عالی دوست من
    خوب اگه از اون استفاده نکنیم گزینه بعدی چیه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •