نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: آموزش GTK ؟

  1. #1

    آموزش GTK ؟

    سلام

    tutorial رسمی gtk در آدرس زیر هست
    http://www.gtk.org/tutorial/
    کسی pdf یا chm یا ... از این tutorial سراغ نداره که بشه آفلاین ازش استفاده کرد؟

    خیلی وقته دارم دنبال همچین چیزی میگردم ولی موفق نشدم!

  2. #2
    خوب با کمی دقت تو لینکی دادین لینک دانلودشم می‌دیدین ;)
    ftp://ftp.gtk.org/pub/gtk/tutorial

  3. #3
    سلام

    اصلا" قسمت Tutorial Availability رو نگاه نکرده بودم

    متشکرم

  4. #4
    یکی یه برنامه کوچیک یاد بده بنویسیم

  5. #5
    شما از سلام دنیا که تو tutorial خودش هست شروع کن

  6. #6
    خوب من یه وبلاگ دارم که توش این gtk رو یاد میدم اگه دنبال یه منبع فارسی برای gtk می گردید اونجا یه چیز هایی پیدا می کنید
    www.enhamid.blogfa.com

  7. #7
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    چقدر خوب میشد اگر می تونستید یه نسخه از مطالب تون رو اینجا (تو برنامه نویس) هم بذارید.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  8. #8
    من خودم تو gtk اماتور هستم و می دونم که افراد اگاه تری در این فرم هستن مثل خود شما که می تونید این کار رو خیلی بهتر از من انجام بدید

  9. #9
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    من خودم تو gtk اماتور هستم و می دونم که افراد اگاه تری در این فرم هستن مثل خود شما که می تونید این کار رو خیلی بهتر از من انجام بدید
    نه عزیزم، هندونه نذار زیر بغلم :) من بلد نیستم، جدی می گم! به هر حال شما وقتی داری زحمت می کشی مقاله رو می نویسی، بد نیست اینجا هم گذاشته بشه که بازدید بیشتری داشته باشه و بیشتر مفید باشه. (این کار به نظرم برای خود شما هم بهتره، ضمن اینکه در مطالبت حتما طریقهء استفاده از اون مقاله (نقل قول کردن) رو بنویس)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  10. #10
    [سلام[/url] دوستان من برای پروژه دانشگاهیم سایت www.gtk.ir رو راه اندازی کردم و در اون بصورت کامل gtk رو اموزش خواهم داد در ضمن مطالبی هم در مورد مونو و کار با ان خواهم نوشت ولی اگه مشکلی بود در مورد gtk در همین فرم پاسخ می دم ولی اموزش ها رو فعلا فقط می تونم تو سایتم ارائه بدم...

  11. #11
    خوب من یه وبلاگ دارم که توش این gtk رو یاد میدم اگه دنبال یه منبع فارسی برای gtk می گردید اونجا یه چیز هایی پیدا می کنید
    www.enhamid.blogfa.com
    Blog not found

  12. #12
    وبلاگ[/url] دیگه تعطیل شد بیاید تو سایت که همه روزه یک مقاله جدید توش قرار می گیره
    www.gtk.ir...

  13. #13

    Thumbs down www.gtk.ir

    ظاهرا سایت
    gtk.ir
    مشکل داره

  14. #14

    نقل قول: آموزش GTK ؟

    سلام؛
    توی GTK به چند روش واسط کاربری ایجاد کرد، که من یکی از روش هاشو ذکر می کنم:
    تو این روش ابتدا با استفاده از برنامه Glade رابط کاربری برنامه رو درست می کنیم (Buttons, Textboxs, ComboBoxs و غیره) با اینبرنامه رابط های کاربری با پسوند "glade." ایجاد می شن که بعد از اون کدهای زیر رو می نویسیم:

    gtk::builder builder = gtk::builder();

    builder::add_from_file("path_of_the_glade_file");

    gtk::gtkWindow window= builder::get_object("name_of_the_window");

    gtk::gtkButton button = builder::get_object("name_of_the_button");

    button::set_label("button_label");

    button::connect("clicked", on_button_clicked);

    // میشه کارای زیادی از جمله تغییر پراپرتیها رو انجام داد.

    window::show_all();

    gtk::main();


    void on_button_clicked(gtk::gtkButton* button);


    آخرین ویرایش به وسیله Stanford : یک شنبه 03 دی 1391 در 23:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •