نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: برای GTK+ با چه IDE ای کار می کنید؟

  1. #1
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333

    برای GTK+ با چه IDE ای کار می کنید؟

    ممنون می شم همکاری کنید تا یک IDE خوب برای GTK+ بیابیم :>
    من خودم از anjuta یا geany استفاده می کنم، اما خیلی نقص دارند.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  2. #2
    anjuta فقط یه ide هستش ؟؟
    screen shot هاشو دیدم برای من مبتی خوبه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    104
    مگه GTK+ یک اینترفیس نیست ؟
    فکر نکنم با anjuta بشه اینترفیس ساخت می شه ؟

    من خودم کلا توی eclipse کد می زنم همچیز رو ساپورت می کنه
    java - C&C++‎ - PHP - Python و ...
    یک بدی که توی anjuta دیدم این بود که با CVS کار می کرد و گزینه ای برای SVN نداشت درسته ؟ یا این هم پلاگین داره واسه SVN ؟

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    مگه GTK+ یک اینترفیس نیست ؟
    نه، یک کتابخونه است.

    فکر نکنم با anjuta بشه اینترفیس ساخت می شه ؟
    نه، نمی شه، اما با Glade سازگاری داره.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    به نظرم دنبال IDE نرید چون واقعا کد ها GTK+ ساده هستن و راحت می شه دستی نوشت برای کامپایلش هم که GCC هست دیگه . اگه برای ساخت widget ها از IDE استفاده کنید با کد ها اشنا نمی شید و اگه قرار باشه تو یه سیستم عامل دیگه غیر از لینوکس کد بزنید و اونجا IDE در کار نباشه کارتون گیر می کنه . در هر حال میل خودتون هست بهترین IDE برای GTK+ هم glad هست که بعد از طراحی فرم خود براتون Makefile ایجاد میکنه و زحمت کامپایلش دیگه بر عهده خودتون هست و اگه قرار باشه کدی برای دکمه ها و سایر widget ها بنویسید باید بصورت دستی بیاید و فایلی که ساخته باز کنید و توش بنویسید که باز اینجا گیر می افتید .

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    ممنون حمید خان...

    منظور من از IDE برنامهء ویژوال نیست (مثل glade)
    منظورم فقط یک محیط ادیتور درست و حسابی است که حداقل auto completion داشته باشه.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    خوب برای این همون anjuta خوبه فکر نکنم بهتر از این پیدا بشه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    104
    من نمی خوام جیک باز در بیارم ولی Vim هم از اون چیزهای که امید گفت داره :P

  9. #9
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    من نمی خوام جیک باز در بیارم ولی Vim هم از اون چیزهای که امید گفت داره :P
    auto-completion داره یا فقط رنگی می کنه؟!!
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  10. #10
    سلام
    به نتیجه رسیدید بیایین شروع کنیم به برنامه نویسی فکر کنم ide خوب هم تا وقتی راه می افتیم پیدا میشه D:

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    104
    نقل قول نوشته شده توسط oxygenws مشاهده تاپیک
    auto-completion داره یا فقط رنگی می کنه؟!!
    نه دیگه همون auto-completion البته باید بهش بشناسونی توابع رو
    با CTR+P کار می کنه نمونه اش این آدرس هست که راه حل PHP اون رو گفته :
    http://www.stilglog.com/2006/08/24/editing-php-with-vim

  12. #12

  13. #13

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    104
    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal مشاهده تاپیک
    لینک کار نمی کنه دوست عزیز!
    من این صفحه رو خیلی وقت پیش دیده بودم و ذخیره کرده بودم
    راستش تست نکردم هنوز سایت بالا هست یا نه
    به هر حال توی گوکل سرچ کنید در مورده vim و auto-completion چیزهای خوبی پیدا خواهید کرد ;)

  15. #15

    نقل قول: برای GTK+ با چه IDE ای کار می کنید؟

    دوستان من هم خیلی دوست داشتم با یک فریم ورک که به اصطلاح کراس پلتفرم باشه کار کنم .... مثلا GTK .. بعد کدبلاک را برای IDE انتخاب کردم ... ولی نمی دونم چرا وقتی کد را اجرا می کنم یک تروجان با اون اجرا می شه و مانع اجرای پروژه میشه در ضمن من از بیتدفندر استفاده می کردم و لایسنسش را هم خریده بودم ... اورجینال بود .....
    هرچی ویروس یابی می کردم همچنان این مشکل باقی بود ..... و الان هم هست .... ولی وقتی با QT کار می کنم همچین مشکلی وجود نداره ...
    هرچی گشتم برای ویندوز یه ویرایشگر دیگه بدرد بخور پیدا نکردم و همچنین یه آموزش مناسب ..........
    در حالی که کیوت همه چیز را دم دست برای شما آماده کرده و کلی آموزش داخل خودش .... خلاصه این gtk محبوب و قدرت مند از نظر آموزش و امکانات نسبت به فرمورک های دیگه خیلی ضعیف هست ... اگه همین وقت هایی را که صرف سرچ در مورد GTK کردم صرف جاوا ، سی شارپ ، کیوت و غیره کرده بودم کلی پیشرفت کرده بودم .....
    حالا اگه می خواستم یه ویرایشگر دیگه را هم انتخاب کنم باز هم اوضاع همینجور بود ....مثلا ایکلیپس... اون هم یه آموزش آسان برای راه اندازی gtk که من پیدا نکردم و نتونستم اجرا بگیرم .... در حالی که در کمتر از چند دقیقه کیوت را نصب و اولین برنامه گرافیکی را اجرا کردم ..... یا مثلا همینطور نت بینز و جاوا ..... یا سی شارپ و ویژوال استودیو و غیره ....
    خلاصه کلوم .... از نظر آموزشی gtk خیلی ضعیف و ویرایشگر های اون هم به مراتب خیلی ضعیفتر از بقیه فریم ورک ها مثل سوییم جاوا و..... هست
    گرچند من منکر قدرت GTK نیستم و به نظر من کاملا Native هست و برای همین من جذبش شدم ولی برای انتخاب یک فریم ورک نمیشه فقط یک زاویه را مد نظر داشت ....
    شاید توی سایت آمازون منابع خوبی براش وجود داشته باشه که ما نه دسترسی به اون داریم .... ونه می تونیم دانلود کنیم .....
    حالا اگه دوستان می خواند که GTK کار کنند یه ویرایشکر خوب مثل ایکلیپس را انتخاب کنند و اول روش تنظیمات و راه اندازی اون را برای علاقه مندان قراربدهند ..... و پس از اون آموزش کتابخانه ها را شروع می کنیم ...... زبان سی را دوست دارم چون مادر تمام زبان هاست ... سی یعنی قدرت و سرعت بی پایان ........
    خوب کی بلده ایکلیپس را با GTK راه اندازی کنه ......و ممنون می شم راهنمایی کنه ... !!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •