نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطا در mfc dll

  1. #1
    کاربر جدید آواتار sara_she
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خانه دوست کجاست؟
    پست
    28

    Unhappy خطا در mfc dll

    با سلام
    من یه فرم با winformapplication تو C++‎.net‌ساختم و به یه mfc dll اضافه کردم . موقع build کردن خطای زیر رو می بینم

    fatal error C1190: managed targeted code requires '#using <mscorlib.dll>' and '/clr' option

    در حالی که mscorlib.dll را در فایل cpp گذاشته ام .مشکل چیست؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    135
    در وی‍ژوال ++ C چنانچه در برنامه خود از کدهایی استفاده کنید که نیاز به Net Frame Work. باشند و از کدهای Managed Code استفاده کنید باید ویژگی clr/ را برای کامپالیر فعال کنید.
    در پروژه خود به پنجره Property Pages بروید (می توانید این کار را با فشردن دکمه Shift + F4 انجام دهید.)
    شاخه Configuration Properties و سپس شاخه General را کلیک کنید.
    مقدار ویژگی Use Managed Extensions را به Yes تغییر دهید.
    در ضمن هنگامی که Managed Code در برنامه شما استفاده می شوند برنامه شما باید در برگیرنده عبارت
    <using <mscorlib.dll# باشد.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار sara_she
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خانه دوست کجاست؟
    پست
    28

    Question

    ممنون از راهنماییتون یه سوال دیگه داشتم
    int __stdcall WinMain()
    {
    Application::Run(new Step01::winform());
    return 0;
    چه کاری انجام می ده؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    135
    سلام
    شما برنامه خود را در کدام محیط می نویسید 2003 یا 2005
    پرو‍ژه خود را چگونه می سازید؟
    ? VC++‎ .net Application forms

  5. #5
    کاربر جدید آواتار sara_she
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خانه دوست کجاست؟
    پست
    28
    سلام
    من تو 2003 کار می کنم . ممنون مشکلم با mscorlib.h حل شد ولی اگه درباره int_stdcall توضیح بدین خیلی لطف کردین. در ضمن من در مورد نحوه اضافه کردن فرم winform(.net) به dll هم مشکل دارم که تو همین تاپیک مطرح کردم اگه در این زمینه تجربه ای دارین خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.

  6. #6

    نقل قول: خطا در mfc dll

    با سلام وخسته نباشید
    من گزینه (مقدار ویژگی Use Managed Extensions را به Yes تغییر دهید.)در قسمت گفته شده ندارم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •