صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 47

نام تاپیک: 2سوال:رنگی نوشتن و چاپ اعداد 4رقمی به صورت رندومایز

  1. #1

    2سوال:رنگی نوشتن و چاپ اعداد 4رقمی به صورت رندومایز

    1.می خواستم بدونم در بورلند 30++ میشه متن رنگی داشت
    اگه لطف کنید یک نمونه برام بزارید ممنون میشم
    2.یه قطعه کد که هر بار (حتی با خارج کردن و اجرای 2باره)عددی 4 رقمی به ما بده که تکراری نباشه(این اعداد مثل کد دفترچه)
    میبخشید که 2سوال هم زمان پرسیدم

  2. #2
    اگر ایرادی هست به تازه واردی من ببخشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    در مورد سوال دومت:
    برای چاپ اعداد به صورت رندوم میتونی از تابع rand() در هدر فایل stdlib.h استفاده کنی و برای اینکه اعدادی که میده به صورت چهار رقمی در بیان باید اینطور بنویسی:

    1000+rand()%1000

    که تابع rand میاد یه عدد تولید میکنه و باقیمونده عدد به 1000 به دست میاد که بین 0تا 999 هستش که وقتی در ادامه با 1000 جمع بشه یه عدد بین 1000 تا 1999 به دست میاد که چهار رقمی هست
    ضمنا برای اینکه اعداد کاملا رندوم بشن باید عبارت

    srand(time(0))

    رو اضافه کنی که از ساعت سیستم برای تولید اعداد استفاده کنه ضمنا برای لستفاده از این دستور time.h رو هم به برنامت اضافه کن

  4. #4

    سوال

    نمی تونید در رابطه با رنگی نوشتن کمکم کنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    در مورد رنگی نوشتن اطلاعاتی ندارم

  6. #6
    من این قطعه کد رو نوشتم . قاعدتا باید عددی 11 رقمی رو در خروجی چاپ کنه اما عدد 10 رقمی هست . چرا؟
    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    #include<time.h>
    #include<stdlib.h>
    void main(){
    l:long int p;
    const long int o=10000000000;
    srand(time(0));
    p=o+rand()%o;
    cout<<p<<endl;
    char x;
    cin>>x;
    if(x=='y')
    goto l;

    }

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    به خاطر اینه که عددی که به دست میاد در گستره int نمی گنجه اگه برنامه رو اینجوری هم امتحان کنی می بینی که عدد درستی رو چاپ نمیکنه

    #include<iostream.h>
    void main()
    {
    long int p;
    const long int o=10000000000;
    cout<<o<<endl;
    }

    گستره int و long int بین -2147483647 تا 2147483647 است

  8. #8
    ممنون
    خوب الن من باید عدد رو از چه نوعی تعریف کنم که یک عدد 11 رقمی به من بده؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    فقط با double میتونی همچین کستره ای رو پوشش بدی که اگه این کار رو بکونی از این خط error میگیره:
    p=o+rand()%o
    چون اگر o رو هم از نوع double تعریف کنی دیگه باقیمونده ای نداره
    این کاری که شما می خوای بکنی فکر نکنم اصلا درست باشه چون ماکزیمم عددی که تابع rand تولید میکنه 32767 است که اگر با قیمونده اون رو به o به دست بیاریهمون خود مفدار rand میشه که اگه برنامه رو هم به این صورت بنویسی فقط عددی 11 رقمی بین 10 میلیارد تا 10000032767 بهت میده

    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    #include<time.h>
    #include<iomanip.h>
    #include<stdlib.h>
    void main(){
    l:
    double p=10000000000;
    long int o=100000;
    srand(time(0));
    p=p+rand()%o;
    cout<<setiosflags(ios::fixed)<<setprecision(0)<<p< <endl;
    char x;
    cin>>x;
    if(x=='y')
    goto l;
    }

  10. #10
    برای ایجاد اعداد مختلف از تابع Randomize() استفاده کن و برای چاپ رنگی از cprintf()

  11. #11
    با این دستوری که نوشتید کار کردم اما بازم 10 رقمی شد(اقای عماد 67)

  12. #12
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    برای رنگی نوشتن




    #include <graphics.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    int main(void)
    {

    int gdriver = EGA, gmode = EGAHI, errorcode;
    int color, maxcolor, x, y;
    char msg[80];

    initgraph(&gdriver, &gmode, "");

    errorcode = graphresult();
    if (errorcode != grOk)
    {
    printf("Graphics error: %s\n", grapherrormsg(errorcode));
    printf("Press any key to halt:");
    getch();
    exit(1); /* terminate with an error code */
    }

    maxcolor = getmaxcolor();

    settextjustify(CENTER_TEXT, CENTER_TEXT);
    x = getmaxx() / 2;
    y = getmaxy() / 2;

    for (color=1; color<=maxcolor; color++)
    {
    cleardevice();

    setcolor(color);

    sprintf(msg, "Color: %d", color);
    outtextxy(x, y, msg);
    getch();
    }

    closegraph();
    return 0;
    }





    اگه جاییش را نفهمیدی تا توضیح بدم
    کار اصلی را تابع setcolor انجام میده
    قبلش هم یک سری کارای مقدماتی باید انجم بدی مثل initgraph و بقیه که در کد مشخص شده
    برای هر کار گرافیکی بایستی این اعمال را انجام بدی


    مهدی کیانی

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    با این دستوری که نوشتید کار کردم اما بازم 10 رقمی شد(اقای عماد 67)
    شما همون کدی رو که نوشتم کمپایل کردی؟
    چون من مجددا چک کردم و 11 رقمی میده
    اینم کدش:

    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    #include<time.h>
    #include<iomanip.h>
    #include<stdlib.h>
    void main(){
    l:
    double p=10000000000;
    long int o=100000;
    srand(time(0));
    p=p+rand()%o;
    cout<<setiosflags(ios::fixed)<<setprecision(0)<<p< <endl;
    char x;
    cin>>x;
    if(x=='y')
    goto l;
    }

  14. #14
    به اتفاقا الانم پیست کردم 10 رقمی داد
    (من از توربو سی++ استفاده می کنم)

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    به اتفاقا الانم پیست کردم 10 رقمی داد
    (من از توربو سی++ استفاده می کنم)
    مشکل باید از کامپایلرت باشه به احتمال زیاد چون من هم با vC++‎ وهم با borland C++‎ چک کردم و هر دو تاشون 11 زقمی دادند

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    اگه جاییش را نفهمیدی تا توضیح بدم
    کار اصلی را تابع setcolor انجام میده
    قبلش هم یک سری کارای مقدماتی باید انجم بدی مثل initgraph و بقیه که در کد مشخص شده
    برای هر کار گرافیکی بایستی این اعمال را انجام بدی
    من برنامتون رو وقتی compile میکنم یه error میده که میگه BGI geraphics not suport under windows می میخواستم بدونم چی کار باید بکنم؟

  17. #17
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    شما باید فایل EGAVGA.bgi را کنار برنامه هایی که از گرافیک استفاده می کنند بذاری
    یه نمونه برنامه خیلی ساده برات میذارم
    تا فایل فوق نباشه برنامه های گرافکی کار نمی کنند
    فایل فوق در واقع برای detect کردن و تغییر صفحه نمایش از mode متنی به mode گرافیکی به کار میره
    برنامه زیر فقط یک در است که باز و بسته میشهوکار خاصی نمیکنه
    فقط برای اینه که متوجه منظورم بشی
    اگه خواستی کدش را بهت بدم خدت کاملش کن

    دقت کن که اگه اون فایل کنار فایل exe نباشه باز هم همون error را میده

    امییدوارم کمکت کنه
    مهدی کیانی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    خیلی ممنون از جوابتون
    ولی می خواستم بدونم چی کار باید کرد که موقع کامپایل این ارور BGI رو نده چون من فایل EGAVGA.bgi رو هم در کنار فایل cpp قرار دادم ولی باز هم ارور میده و اصلا نمیشه فایل exe رو ساخت

  19. #19
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    کارت گرافیکت نصب ؟
    file BGi را برای کامپایل کنار فایل exe خود TC بذار
    برای اجرا باید پیش فایل exe باشه

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    کارت گرافیکت نصب ؟
    file BGi را برای کامپایل کنار فایل exe خود TC بذار
    برای اجرا باید پیش فایل exe باشه
    کارت گرافیکم نصب هست
    من مشکلم اینه که وقتی کامپایل میکنم ارور BGI میده و اصلا فایل exe ساخته نمیشه که من بخوام برا اجرا فایل BGI رو کنار اون بزارم

  21. #21
    دقیقا من هم این مشکل را دارم میگن برای کار گرافیکی باید از ++cتحت داس استفاده کنید

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    42
    اگه بگی عدد یازده رقمی را برای چی می خوای و چطور مقداردهی میشه می تونم کمکت کنم

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    42
    نقل قول نوشته شده توسط emad_67 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از جوابتون
    ولی می خواستم بدونم چی کار باید کرد که موقع کامپایل این ارور BGI رو نده چون من فایل EGAVGA.bgi رو هم در کنار فایل cpp قرار دادم ولی باز هم ارور میده و اصلا نمیشه فایل exe رو ساخت
    در برنامه آقای کیانی مقدار gdrive=DETECT,gmode=0 بذار درست میشه

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    در برنامه آقای کیانی مقدار gdrive=DETECT,gmode=0 بذار درست میشه
    این کارم کردم ولی بازم ارور میگیره که BGI geraphic not suported under windows

  25. #25
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    من گفتم فایل bgi را کنر فابل exe خود TC بذارید
    این کار را کردید و باز خطا داد؟
    البته بعضی از کامپالر های زبان های C , C++‎ با گرافیک مشکل دارن
    من یک کامپایلر خوب دارم اگه خواستید میتونم براتون آپلود کنم
    من خودم ازش استفاده می کنم و مشکلی ندارم

    موفق باشید
    مهدی کیانی

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    آخه مشکل من اینه که اصلا فایل exe ساخته نمیشه که فایل bji رو بخوام بذارم کنارش وقتی کامپایلر ارور میده خوب اصلا فایل exe ساخته نمیشه

  27. #27
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    نقل قول نوشته شده توسط emad_67 مشاهده تاپیک
    آخه مشکل من اینه که اصلا فایل exe ساخته نمیشه که فایل bji رو بخوام بذارم کنارش وقتی کامپایلر ارور میده خوب اصلا فایل exe ساخته نمیشه

    قربون قدت برم
    منظور من از فایل TC یعنی فایل BGI را بذار کنار فایل exe خود TC.EXE یعنی فایلی که باهاش خود کامپایلر سی را اجرا می کنی
    دیگه واضح تر از این نمیتونم بگم

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    قربون قدت برم
    منظور من از فایل TC یعنی فایل BGI را بذار کنار فایل exe خود TC.EXE یعنی فایلی که باهاش خود کامپایلر سی را اجرا می کنی
    دیگه واضح تر از این نمیتونم بگم
    ببخشید دوباره مزاحمتون میشم من با borland کار میکنم و فایل bgi رو کنار فایلی که خود borland باهاش اجرا میشه گذاشتم یعنی تو فولدر Bin ولی نشد و بازم همون ارور را داد

  29. #29
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    نقل قول نوشته شده توسط emad_67 مشاهده تاپیک
    ببخشید دوباره مزاحمتون میشم من با borland کار میکنم و فایل bgi رو کنار فایلی که خود borland باهاش اجرا میشه گذاشتم یعنی تو فولدر Bin ولی نشد و بازم همون ارور را داد
    راستش من خودم با TC کار میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم
    بعضی از دوستام هم که با borland کار می کنند مشکل شما را دارند
    پیشنهاد می کنم از یه TC خوب استفاده کنی و خودتو خلاص کنی
    خواستی من یکی خوبشو دارم
    برات آپ کنم
    موفق باشید
    مهدی کیانی

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    راستش من خودم با TC کار میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم
    بعضی از دوستام هم که با borland کار می کنند مشکل شما را دارند
    پیشنهاد می کنم از یه TC خوب استفاده کنی و خودتو خلاص کنی
    خواستی من یکی خوبشو دارم
    برات آپ کنم
    موفق باشید
    مهدی کیانی
    اگه خیلی سنگین نیست upload کنید ممنون میشم

  31. #31
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    راستش حدود 4 meg هستش
    یه بار می خواستم آپ کنم ولی نشد
    یه هاست دارم روی اون آپ می کنم و لینکش را میذارم
    موفق باشید
    مهدی کیانی

  32. #32

    11raghami

    نقل قول نوشته شده توسط pluskid مشاهده تاپیک
    اگه بگی عدد یازده رقمی را برای چی می خوای و چطور مقداردهی میشه می تونم کمکت کنم
    خوب اینو تو صفحات اولیه نوشتم ولی خوب:
    من یه تابع دارم که بعد از کارش باید یه عدد 11رقمی برای من چاپ کنه( به عنوان شماره حساب )این عدد باید به صورت رندوم محاسبه بشه

  33. #33
    نقل قول نوشته شده توسط kiani.mehdi مشاهده تاپیک
    راستش حدود 4 meg هستش
    یه بار می خواستم آپ کنم ولی نشد
    یه هاست دارم روی اون آپ می کنم و لینکش را میذارم
    موفق باشید
    مهدی کیانی
    ممنون میشم اگه زودتر برامون بزارید چون باید تا3.27پروژمونو تحویل بدیم

  34. #34
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    http://www.esnips.com/doc/4a9eec01-2...-Compiler-Full

    ببخشید که یکمی دیر شد
    ترم اخره و هزارو یک دربدری
    موفق باشید
    مهدی کیانی

  35. #35
    امید وارم با این کامپایلر مشکلمون حل بشه

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    117
    سلام
    این کارا چیه دیگه واسه رنگی کردن که نباید بری سراغ محیط گرافیکی که تو همون محیط ساده متنی هم میشه!

    #include <conio.h>
    int main(void)
    {
    int i, j;
    clrscr();
    for (i=0; i<9; i++)
    {
    for (j=0; j<80; j++)
    cprintf("C");
    cprintf("\r\n");
    textcolor(i+1);
    textbackground(i);
    }
    return 0;
    }

  37. #37
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    این کارا چیه دیگه واسه رنگی کردن که نباید بری سراغ محیط گرافیکی که تو همون محیط ساده متنی هم میشه


    اون چیزایی که من گفتم کلا برای کار کردن با محیط گرافیکی در C++‎ بود
    اگه همه پستهای این topic را میخوندی میدیدی که به دستور cprintf هم قبلا اشاره شده بود
    بهتر نیست قبل از پست دادن به بقیه پست ها هم یه نگاهی بندازی تا مطلب تکراری ندی؟
    این تاپیک 4 صفحه پست داره !!!!!!!

  38. #38
    نقل قول نوشته شده توسط kiani.mehdi مشاهده تاپیک
    شما باید فایل EGAVGA.bgi را کنار برنامه هایی که از گرافیک استفاده می کنند بذاری
    میخواستم بدونم egavga.bgi کجا هست؟

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    توی صفحه 2 گذاشته شده

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    117
    نقل قول نوشته شده توسط kiani.mehdi مشاهده تاپیک
    اون چیزایی که من گفتم کلا برای کار کردن با محیط گرافیکی در C++‎ بود
    اگه همه پستهای این topic را میخوندی میدیدی که به دستور cprintf هم قبلا اشاره شده بود
    بهتر نیست قبل از پست دادن به بقیه پست ها هم یه نگاهی بندازی تا مطلب تکراری ندی؟
    این تاپیک 4 صفحه پست داره !!!!!!!
    راستش من تمام صفحات رو نگاه کرده بودم اما ندیده بودم از cprintf چیزی نوشته شده باشه. دوباره که مرور کردم دیدم که یکی از دوستان اشاره ای کرده به هر حال معذرت!

    البته تا اونجا که من میدونم آقا آرمان برای پروژه بانک این سوال رو پرسید بنابراین بهتره از همون حالت متنی استفاده کنه و خودش رو درگیر مد گرافیک نکنه.


    این مشکلی هم که پیش اومده بعید میدونم مربوط به استفاده از BC باشه چون من بارها از محیط گرافیکی اون استفاده کردم فقط 2 تا نکته هست که حتما دوستان میدونند یکی اینکه
    تو منو options تحت گزینه linker\libraries باید graphics library تیک بخوره و دوم اینکه تو تابع initgraph پارامتر سوم مسیر فایل bgi.* که معمولا تو دایرکتوری bgi قرار داره به اون به صورت کامل داده بشه.
    موفق باشید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •