نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: File not found: 'DsgnIntf.dcu'

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    File not found: 'DsgnIntf.dcu'

    با سلام
    من قبلا فایلهای Pas کامپونت NavBar را در دلفی 2005 نصب می کردم.
    ولی حالا در هنگام نصب در دلفی 2006پیغام زیر را نمایش می دهد.
    [Pascal Fatal Error] dxfmNavBarDsgnEditor.pas(49): F1026 File not found: 'DsgnIntf.dcu'
    راه حل شما برای رفع مشکل بنده چیست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    یادم رفت بگم از فایلهای
    LibIntf
    و
    DsgnWnds
    هم ایراد می گیرد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hossein taghi zadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    Mofateh dormitory @ Shiraz University
    سن
    38
    پست
    109

    یونیت DsgnIntf یکی از یونیت‌های دلفی 5 می‌باشد

    با سلام

    یونیت DsgnIntf.pas یکی از یونیت‌های دلفی 5 می‌باشد.

    برای رفع اشکال شما باید با جایگزین کردن DesignIntf, DesignEditors به جای DsgnIntf مشکل را حل کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    دست شما درد نکند ولی دو فایل
    LibIntf
    و
    DsgnWnds
    را چکار کنم؟
    لطفاً راهنمایی کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    این هم فایل یونیت DsgnIntf.pas

    {-----------------------------------------------------------------------------
    The contents of this file are subject to the Mozilla Public License
    Version 1.1 (the "License"); you may not use this file except in compliance
    with the License. You may obtain a copy of the License at
    http://www.mozilla.org/MPL/MPL-1.1.html

    Software distributed under the License is distributed on an "AS IS" basis,
    WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, either expressed or implied. See the License for
    the specific language governing rights and limitations under the License.

    The Original Code is: JvDsgnIntf.PAS, released on 2002-07-04.

    The Initial Developers of the Original Code are: Andrei Prygounkov <a dott prygounkov att gmx dott de>
    Copyright (c) 1999, 2002 Andrei Prygounkov
    All Rights Reserved.

    Contributor(s):

    You may retrieve the latest version of this file at the Project JEDI's JVCL home page,
    located at http://jvcl.sourceforge.net

    description : interface to design-time routines

    Known Issues:
    -----------------------------------------------------------------------------}
    // $Id: DsgnIntf.pas,v 1.12 2005/02/17 10:20:27 marquardt Exp $

    unit DsgnIntf;

    {$I jvcl.inc}

    interface

    uses
    {$IFDEF UNITVERSIONING}
    JclUnitVersioning,
    {$ENDIF UNITVERSIONING}
    Windows, Classes, Graphics;

    { DrawDesignFrame draws frame on the rect, Rect.
    JVCL uses this function to drawing frame around controls at design-time }

    procedure DrawDesignFrame(Canvas: TCanvas; Rect: TRect);

    procedure DesignerNotify(ASelf, Item: TComponent; Operation: TOperation);
    procedure DesignerModified(ASelf: TComponent);
    procedure DesignerSelectComponent(ASelf: TComponent);

    var
    DrawDesignFrameProc: procedure(Canvas: TCanvas; Rect: TRect);
    DesignerNotifyProc: procedure(ASelf, Item: TComponent; Operation: TOperation);
    DesignerModifiedProc: procedure(ASelf: TComponent);
    DesignerSelectComponentProc: procedure(ASelf: TComponent);

    type
    TGetProjectNameProc = function: string;

    var
    GetProjectNameProc: TGetProjectNameProc = nil;

    {$IFDEF UNITVERSIONING}
    const
    UnitVersioning: TUnitVersionInfo = (
    RCSfile: '$RCSfile: DsgnIntf.pas,v $';
    Revision: '$Revision: 1.12 $';
    Date: '$Date: 2005/02/17 10:20:27 $';
    LogPath: 'JVCL\run'
    );
    {$ENDIF UNITVERSIONING}

    implementation


    procedure DrawDesignFrame(Canvas: TCanvas; Rect: TRect);
    begin
    if Assigned(DrawDesignFrameProc) then
    DrawDesignFrameProc(Canvas, Rect);
    end;

    procedure DesignerNotify(ASelf, Item: TComponent; Operation: TOperation);
    begin
    if Assigned(DesignerNotifyProc) then
    DesignerNotifyProc(ASelf, Item, Operation);
    end;

    procedure DesignerModified(ASelf: TComponent);
    begin
    if Assigned(DesignerModifiedProc) then
    DesignerModifiedProc(ASelf);
    end;

    procedure DesignerSelectComponent(ASelf: TComponent);
    begin
    if Assigned(DesignerSelectComponentProc) then
    DesignerSelectComponentProc(ASelf);
    end;

    {$IFDEF UNITVERSIONING}
    initialization
    RegisterUnitVersion(HInstance, UnitVersioning);

    finalization
    UnregisterUnitVersion(HInstance);
    {$ENDIF UNITVERSIONING}

    end.

  6. #6
    با سلام برای نصب پکیجی درست نمایید و DesignIDE را به آن اضافه کنید فقط همین بعد کمپایل و بعد هم تمام می شود.
    برای تمام پکیجهایی که در آنها ادیتور نصب می کنیم باید این پکیج اضافه شود تا ادیتور شما مشکلی پیدا نکند.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    تاریخ تاپیک را یک نگاه بکن.

تاپیک های مشابه

  1. file not found: QRSearchDlg.dcu
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 آذر 1386, 18:34 عصر
  2. no setting file can be found in project. add setting file and try again
    نوشته شده توسط saeed_rezaei در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 12:36 عصر
  3. File not found
    نوشته شده توسط ویز ویز بیسیک در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 11:26 صبح
  4. اجرا نشدن برنامه و خطای file not found
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 15:44 عصر
  5. File not found: 'DsgnIntf.dcu' این error چیه
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 14:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •