نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اپدیت در gridviewبدون قرار گرفتن فیلد در حالت textbox

  1. #1

    اپدیت در gridviewبدون قرار گرفتن فیلد در حالت textbox

    سلام
    توی روال update در gridview وقتی قراره فیلدی اپدیت بشود .اون فیلد در حالت textbox قرار میگیرد.حالا سوال من این است که ایا برای اپدیت کردن یک فیلد در دیتابیس باید همیشه فیلد به حالت textbox دربیاید.مثلا من چند فیلد شامل هزینه و بیمه وغیره و یک فیلد دیگر هم دارم که جمع این چند فیلد است.من میخواهم وقتی فیلد های مذکور اپدیت میشوند (در روال
    RowUpdating گرید ویو)جمع انها نیز همان موقع اپدیت شودودر دیتابیس ذخیره شود.و نیازی به textbox برای این فیلد نداشته باشم.
    برای اپدیت فیلدهای gridview من از کد زیر استفاده کردم

    Sub AuthorsGridView_RowUpdating(ByVal sender As Object, ByVal e As GridViewUpdateEventArgs)
    Dim index As Integer = AuthorsGridView.EditIndex
    Dim row As GridViewRow = AuthorsGridView.Rows(index)
    Dim price As TextBox = CType(row.FindControl("priceTextBox"), TextBox)
    Dim bimeh As TextBox = CType(row.FindControl("bimehTextBox"), TextBox)
    e.NewValues("price") = price.Text
    e.NewValues("bimeh") = bimeh.Text
    End Sub


    برای ایجاد textbox ها نیز از کد زیر استفاده کردهام.

    <asp:TemplateField HeaderText=" یêى کںéں">
    <ItemTemplate>
    <%#Eval("bimeh")%>
    </ItemTemplate>
    <EditItemTemplate>
    <asp:TextBox ID="bimehTextBox" runat="server" Text='<%#Eval("bimeh")%>' Width="90"></asp:TextBox>
    <br />
    </EditItemTemplate>
    <ItemStyle VerticalAlign="Top" />

    </asp:TemplateField>

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    همدان
    پست
    336
    باید اون قسمت رو که جمع رو نشون میده به صورت template انتخاب کنی
    بعد هر دو قسمت نمایش و ویرایش رو یه labelبزاری
    برای نمایش جمع میتونی از یه تابع استفاده کنی که ورودیش فیلدای دیگت باشه و به لیبلت بایند شه
    یا جاوا جون استفاده کنی

  3. #3
    دوست عزیز از راهنمایتون ممنون هستم.فقط میشه بگید این تابع را به چه صورت باید بنویسم(چه تابعی و چگونه باید استفاده کنم.؟ )در ضمن این تابع را به جای مقدار text کنترل label باید بنویسم؟
    در روال rowupdating چیزی نباید بنویسم؟


  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    همدان
    پست
    336
    فرض میکنیم 2تا فیلد شما count(تعداد)price(قیمت واحد) باشه
    و بخوای در یه ستون دیگه ضرب این دو فیلد رو انجام بدی


    <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text='<%#MUL(Eval("count"),Eval("price")) %>'></asp:Label>


    خود تابع هم

    protected string MUL(opbject c,object p)
    {
    ......
    }



  5. #5
    نمیدونم چرا این تابع sum و یا mul را هر جوری تعریف میکنم خطا میگیرد.و میگه تابع تعریف نشده است
    این تابع را باید در قسمت کدهای دات نت تعریف کنیم و یا کدهای html ؟
    توی تابع باید دستور خاصی بنویسیم؟

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    همدان
    پست
    336
    این تابع را باید در قسمت کدهای دات نت تعریف کنیم و یا کدهای html ؟
    در قسمت کدهای دات نت
    توی تابع باید دستور خاصی بنویسیم؟
    بله
    دستور تبدیل دو آبجکت به INT، عمل ضرب و برگشت به صورت رشته
    کد خطا رو بزار

  7. #7
    من تابع mul را به صورت زیر تعریف کردم

    ProtectedSub mul(ByVal c AsObject, ByVal p AsObject)
    Dim i, j, javab AsInteger
    Dim javab1 AsString
    i = CType(c, Integer)
    j = CType(p, Integer)
    javab = i * j
    javab1 = javab.ToString
    EndSub

    در قسمت html هم همان طور که شما گفتید نوشتم ولی وقتی برنامه را اجرا میکنم خطای زیر را میدهد
    Compiler Error Message: BC30518: Overload resolution failed because no accessible 'ToString' can be called with these arguments]

  8. #8
    اولا باید از Function استفاده کنید نه SUB!
    یک تابع تعریف کنید که خروجیش از نوع String باشه یا توی همون قسمت HTML خروجی رو به String تبدیل کنید(با متد ToString).

تاپیک های مشابه

  1. فرمت textbox برای مبلغ
    نوشته شده توسط rasti_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1387, 00:33 صبح
  2. پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 09:24 صبح
  3. لود شدن gridviewدر صفحه
    نوشته شده توسط nkhozooii در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 10:33 صبح
  4. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •