نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مخفی کردن یک ستون از دیتاگرید(جواب همراه با نمونه کد )

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    مخفی کردن یک ستون از دیتاگرید(جواب همراه با نمونه کد )



    The ColumnMapping property determines how a DataColumn is mapped when a DataSet is saved as an XML document using the WriteXml method.

    این خاصیت برای وقتی هست که از دیتاست و xml استفاده میکنید و ربطی به اون چیزی که می خواهید نداره.


    برای اینکه دیتا گرید را پر کنید می تونید از چند روش استفاده کنید
    فرض کنید از روش datatable می خواهید استفاده کنید
    اولش باید یه datatabel تعریف کنید بعدش ستون ها را تعریف کنید و بعدش هم datatable را از اطلاعاتی که می خواهید پر کنید
    و بعد از این باید یک DataGridTableStyle
    کد زیر را خوب ببینید
    اسم دیتا گیرید mydayagrid هست و یک تکست باکس اضافه کنید و مقدار این تکست باکس هست که مشخص میکنه کدام ستون نمایش داده نشه.
    مثال زیر را هم دانلود کنید و اجرا کنید و خوب ببینید.



    Dim myTable As New DataTable("tbl")
    Dim myCol As DataColumn
    Dim myRow As DataRow

    Dim i As Integer
    Dim j As Integer

    For i = 0 To 5
    myCol = New DataColumn
    myCol.ColumnName = "col no." & i.ToString
    myTable.Columns.Add(myCol)
    Next
    For i = 0 To 5
    myRow = myTable.NewRow
    For j = 0 To 5
    myRow(j) = j + i * 6
    Next
    myTable.Rows.Add(myRow)
    Next

    Dim DGTStyle As DataGridTableStyle = New DataGridTableStyle
    DGTStyle.MappingName = myTable.TableName
    DGTStyle.RowHeadersVisible = False
    DGTStyle.ForeColor = Color.Blue


    DGTStyle.GridLineStyle = DataGridLineStyle.Solid
    DGTStyle.HeaderFont = New System.Drawing.Font _
    ("Tahoma", 8.25F, System.Drawing.FontStyle.Regular, _
    System.Drawing.GraphicsUnit.Point, CType(0, System.Byte))

    Dim colstyle As DataGridColumnStyle
    For i = 0 To 5
    colstyle = New DataGridTextBoxColumn
    colstyle.MappingName = myTable.Columns(i).ToString
    If i = Val(TextBox1.Text) Then
    colstyle.Width = 0 ' setting column with
    Else
    colstyle.HeaderText = myTable.Columns(i).ToString
    colstyle.Width = 60 ' setting column with
    End If
    colstyle.Alignment = HorizontalAlignment.Center
    colstyle.ReadOnly = True
    DGTStyle.GridColumnStyles.Add(colstyle)
    Next

    myDataGrid.TableStyles.Clear()
    myDataGrid.TableStyles.Add(DGTStyle)
    myDataGrid.SetDataBinding(myTable, "")

    من فکر میکردن اکثرا اینجا کسایی هستند که فقط با یه اشاره مطلب را می گیرند.
    و احتیاجی به آسمون ریسمون بافتن نیست.
    به هر حال این یک کد مثال هست برای همه دوستان. چه اونهایی که فقط به یه اشاره کارشون را می افته چه اونهایی که باید هلشون داد.

  2. #2
    البته اگه اشاره اونا رو تو چاه نندازه مثلا برای حل همین مشکل از تمام امکانات موجود چشم پوشی کرده و به کلک متوصل بشیم

  3. #3
    البته اگه اشاره اونا رو تو چاه نندازه مثلا برای حل همین مشکل از تمام امکانات موجود چشم پوشی کرده و به کلک متوصل بشیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    ?
    کار شما با این مثال راه نیافتاد؟؟
    اون mapping که شما گفتید جریانش یه چیزه دیگه هست.
    کلک هم نزدم یه روش کاملا صحیح و کارآمد است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •