نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تغییر خصیصه ی کنترل ها با استفاده از JavaScript

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    تغییر خصیصه ی کنترل ها با استفاده از JavaScript

    سلام
    چطوری میشه از طریق کد جاوا اسکریپت، خصیصیه ی کنترل های ASP.net رو تغییر داد ؟
    من کد زیر رو برای تغییر خصیصه ی Text مربروط به Label ام نوشتم :
    <script language="javascript">
    Function lbl_Waint()
    {
    document.getElementById("lbl_status").setAttribute ("Text","Sending ...");
    }
    </script>
    و در قسمت OnClientClick مربوط به دکمه هم این کد رو نوشتم :
    OnClientClick="lbl_Waint();true"

    که وقتی کاربر روی دکمه کلیک میکنه، یه پیام Sending به کاربر نشون میده، منتها وفتی در اجرا روی دکمه کلیک میکنم، هیچ اتفاقی نمی افته. مشکل کجاست و کد صحیحش کدومه ؟ مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    کسی نبود ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    بابا کسی نیست به ما کمک کنه ؟

  4. #4

    Lightbulb

    احتمالا lbl_status شما در کلاینت تغییر نام میدهد .

    فکر کنم اگه ClienID این کنترل را بگیرید مشکل شما حل شود .

    در ضمن اگه سمت کلاینت اسم فرم خود (Form1) را قبل از اسم کنترل بنویسید بد نیست .
    ولی در اصل کلاینت آی دی کنترل سمت سرور مشخص می شود .

    موفق باشید .

    یه توضیح اضافی :
    راستش این شاید وظیفه من نباشه که گوشزد کنم .
    شما که کاربر خوب سایت هستید نباید پست اضافی بنویسید .
    توی همین تاپیک 2 پست اضافی دارید .
    مطمئن باشید اگر کسی مطلبی در مورد سوال شما داشته باشد حتماً جواب خواهد داد .
    نیازی به پست اضافی دادن نیست .
    ببخشید که جسارت کردم . ولی خواهشا در نگهداری نظم سایت دقت کنید .
    ممنون .


    موفق باشید .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    Chabok جان ممنونم از راهنمای و لطفت.
    راستش من الان همین کدی که نوشتم رو توی یه صفحه دیگه وارد کردم، درست کار میکنه، ولی توی صفحه ی خودم، چون از MasterPage انتخاب کردم، اجرا نمیشه، کسی میتونه کمک کنه ؟

    این کدصحیحی هست که اجرا میکنه :

    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function showWaiting(str)
    {
    document.getElementById("Label1").innerText = str;
    }
    </script>

    OnClientClick="showWaiting('sallam');"

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    بچه ها لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه، مرسی

  7. #7
    سلام
    شما یه کاری کن :

    صفحه که لود شد با فرانت پیج یا یه ادیتور دیگه کدهای HTML صفحه ات رو باز کن .
    ببین آیا اصلا Label1 وجود داره یا نه ؟
    امکانش هست تغییر نام داده باشه .
    مثلا : ctl_label1_0

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MehranZand
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330
    حتما تغییر میکنه همینطور که دوست خوبمون گفتن باید از ClientID برای بدست
    id در طرف client استفاده کرد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    بچه ها من زیاد روی این قسمتی که میگید کار نکردم، میشه یه مثال با کد بزنید، مرسی

  10. #10

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن یک فیلد xml در داخل متغییر javascript
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 15:12 عصر
  2. سورس javascript از صفحه asp.net
    نوشته شده توسط Peyman_Ranjbar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 04:48 صبح
  3. بازخوانی مقدار متغییرهای بخش JavaScript در یک صفحه؟
    نوشته شده توسط abdollahi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 09:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •