نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آپدیت دیتابیس از یک دیتابیس در سرور دیگر؟؟

  1. #1

    Question آپدیت دیتابیس از یک دیتابیس در سرور دیگر؟؟

    سلام
    یک دیتابیس دارم که باید بعضی از فیلدهای موجود در بعضی از جداول رو از یک دیتابیس دیگر در زمان های خاصی آپدیت کنم ، چون به سرور 2 دسترسی فقط خواندنی دارم از Replication نمیتونم استفاده کنم.ضمنا من SQL Server 2005 دارم و سرور2 SQL Server 2000 داره.
    چطور میتونم اینکار رو انجام بدم؟

  2. #2
    سلام،
    میتونین از Linked Server یا تابع OpenRowSet برای ارتباط با سایر بانکهای اطلاعاتی استفاده کنین

  3. #3
    خیلی ممنون جناب آقای ثباتی
    اگر ممکنه کمی بیشتر راهنمایی کنید(یا یک مثال یا مرجع خوب معرفی کنید)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    به کمک sp_addlinkedserver میتونین Linkserver بسازین توضیحات بشتر در BOL هست

  5. #5
    مرجع: SQL Server Books Online


    This example uses the Microsoft OLE DB Provider for SQL Server to access the authors table in the pubs database on a remote server named seattle1. The provider is initialized from the datasource, user_id, and password, and a SELECT is used to define the row set returned.

    USE pubs
    GO
    SELECT a.*
    FROM OPENROWSET('SQLOLEDB','seattle1';'sa';'MyPass',
    'SELECT * FROM pubs.dbo.authors ORDER BY au_lname, au_fname') AS a
    GO

تاپیک های مشابه

  1. نرم افزاری برای مهندسی معکوس؟؟
    نوشته شده توسط naeeme در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1387, 23:06 عصر
  2. برنامه چت ؟؟ :-؟
    نوشته شده توسط farazjoonam در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 12:05 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 16:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •