نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال: نحوه استفاده از یک Function خاص در دستور SQL

  1. #1

    سوال: نحوه استفاده از یک Function خاص در دستور SQL

    سلام
    من میخوام در محیط دلفی یک Function تعریف کنم (مثلا بنام MyFunc)و در دستور SQL مربوط به یک Adoquery از این فانکشن استفاده کنم؟ آیا امکانپذیر هست؟
    مثلا:

    select f1,myFunc(f1) from tbl1 where ...

    لطفا راهنمایی کنید. باتشکر

  2. #2
    بله دقیقا.
    مثلاً

    adoquery1.sql.add('select f1,+'myfunc(f1)+' from tbl1 where...');

    ولی نمیتونی در داخل فانکشنت از فیلد f1 استفاده کنی. (البته من اینجوری فکر میکنم.)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ب- تات
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    ایران- شيراز - دلتا فناوران
    پست
    210

    MyFunct()

    باید String برگردونه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ب- تات
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    ایران- شيراز - دلتا فناوران
    پست
    210

    var Str : string;
    begin
    Str := 'select '+f1+','+myFunc(f1)+' from tbl1 where ...';
    dataset.sql.clear;
    dataset.sql.add(str);
    end;
    آخرین ویرایش به وسیله ب- تات : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386 در 07:25 صبح دلیل: کاراکتر اضافه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    چرا در محیط SQLServer ایجاد نمی کنی؟

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_moosavi مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخوام در محیط دلفی یک Function تعریف کنم (مثلا بنام MyFunc)و در دستور SQL مربوط به یک Adoquery از این فانکشن استفاده کنم؟ آیا امکانپذیر هست؟
    مثلا:

    select f1,myFunc(f1) from tbl1 where ...

    لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
    تابع رو تو دلفی تعریف کنی و با AdoQuery ازش استفاده کنی؟؟؟
    اگر اینطوری بود که خیلی عالی میشد ولی همچین کاری نمیشه
    اگر بانکتون MSSQL باشه باید تو خود SQL Server تعریفش کنی
    یا اینکه از فیلد های محاسباتی استفاده کنی
    You never know what you can do until you try

تاپیک های مشابه

  1. فرق بین Sp و function چیست؟
    نوشته شده توسط Majid1351 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 10:55 صبح
  2. درمورد ساختار SP, Function ها
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1385, 09:09 صبح
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 16:11 عصر
  4. SQL Function & ASP.NET
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 22:32 عصر
  5. احتیاج به یک function دارم ، اگر کمکم کنید ممنون می شم
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 خرداد 1385, 12:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •