نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نوشتن Query با شرط های مختلف

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamidyha
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    100

    نوشتن Query با شرط های مختلف

    من می‌خواهم یک دستور Select بنویسم که ورودی اطلاعات رو از کاربر می‌گیره بنا به انتخاب کاربر در حالتهای مختلف.(تصویر ضمیمه) حالا سوال اینجاست که باید برای تک تک حالتهای مختلف دستور Select جدا نوشت یا اینکه با یک دستور Select می‌توان تمام حالتها رو در نظر گرفت(توضیح اینکه کاربر با انتخاب هر گزینه جستجو عبارت مورد نظر رو خاص تر می‌کنه)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg a5.JPG‏ (27.6 کیلوبایت, 39 دیدار)

  2. #2
    1.شما یک دستور سلکت بنویس اما قسمت شرط(where) رو با توجه به انتخاب کاربر درست کن و در نهایت دستور رو اجرا کن
    2 اگه می خوای از sp استفاده کنی باید به تعداد شروطی که می تونه بکار بره پارامتر درست کنی و و با انتخاب هر گزینه مقدار اون رو به عنوان پارامتر به sp ببر
    اگه خواستی از پروسیجر استفاده کنی چند نمونه تو تالار اس کیو ال هست

  3. #3
    dim strsql as string="select * from soorat where "
    if rbtSalYes.Checked=true
    strsql+=" sal ='" cboSal.text+"' and "
    endif
    if chkTarikhJalase.checked=true
    strsql+=" tarikh>='"txtAzTarikh.text+"' and tarikh<=' "+txtTaTarikh.text "' and "
    endif
    if chkSharh.check=ture
    strsql+="' sharh='"+txtSharh.text+"' and "
    ....


    در نهایت
    if strsql="select * from soorat where "
    strsql="select * from soorat"
    else
    strsql=strsql.remove(strsql.lenghth-4,4)


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezanew
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    مرز پر گهر
    پست
    126
    می تونی این اطلاعات رو به صورت پارامتری ارسال کنی و برای پارامتر ها هم توی تعیین شرط ،شرط بزاری مثلا این طوری:
    Select * from main where (fname = @pfname or @pfname=NULL) AND (Lname= @Lname or @lname=NULL)

    حالا اگه توبرنامت می خوای که فرضا فیلد fname توی شرط جستجو تاثیر داده بشه یه مقداری رو بهش اختصاص بده ولی اگه نمی خوای اونو برابر nothing قرار بده

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار maroot
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    34
    سلام
    یه راه ساده تر و کم کد ترش اینکه که به برای هر شرط یک رشته تخصیص بدی که شرط sql درونش باشه و در پایان قبل از دستور select آنها را به اضافه دستور and یا or به هم بچسبونی، یعنی چیزی شبیه به کد آقا/خانم چوبین فقط با این تقاوت که همه در انتها به هم join می شوند.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل گرفتن query با حرف 'ی' ؟
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 30 فروردین 1386, 13:18 عصر
  2. the query must be an updateable query
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 فروردین 1386, 16:02 عصر
  3. مشکل در ثبت اطلاعات در query
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 09:17 صبح
  4. درخواست یک query
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 12:20 عصر
  5. Query
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 03:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •