نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش تصاویر ذخیره شده در بانک SQL در PictureBox

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    جوین
    پست
    4

    نمایش تصاویر ذخیره شده در بانک SQL در PictureBox

    سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان عزیز
    اگه ممکنه یکی لطف کنه کد نمایش تصاویر ذخیره شده در بانک SQL رو در یک PictuerBox را بذاره و اگه ممکن بود بفرمایید چطوری میشه از اون پرینت گرفت .
    بی نهایت سپاسگرازم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار nasser_p
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    33
    Dim arrPicture As Byte() = CType(frmSearch.DataGrid1.Item(nr, 10), Byte())
    Dim ms As New MemoryStream(arrPicture)
    PictureBox1.Image = Image.FromStream(ms)
    ms.Close


    واسه پرینت آن فکر میکنم باید از گزارس گیری استفاده کنی.عکس ذخیره شده در پایگاه خیلی راحت در کریستال ریپورت جواب میدند

  3. #3
    لطفا یه کم توضیح بدید و کدها را در تگ مناسب بنویسید.

  4. #4
    این لینک را هم ببین من توضیح دادم هم ذخیره را هم باز کردن عکس را.
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=65904

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960

    Cool

    اگر اطلاعات عکس رو بصورت باینری ذخیره کرده باشین راه حل یک خط هست:


    Dim dataBytes() As Byte
    rs.Open "SELECT ImageField FROM tbl_Information" , CN , adOpenStatic,adLockOptimistic

    dataBytes = rs.Fields("ImageField").Value
    Open App.Path & "\Picture.jpg" For Binary As #1
    Put #1 , , dataBytes
    Close #1

    rs.Close
    MsgBox "Done!" , vbInformation

  6. #6

    لودشدن عکس در کریستال ریپورت!!!!!

    سلام..
    دوستمون آقای nasser_p گفته بودن: عکس ذخیره شده در پایگاه خیلی راحت در کریستال ریپورت جواب میدند...!
    میخواستم بدونم شما نمونه برنامه داری که عکس از دیتابیس لود بشه و توی کریستال ریپورت نشون داده بشه.. منظورم توی net. بود ..
    تا اونجا که من متوجه شدم با کریستال R2 11 میشه انکارو کرد اما متاسفانه هنوز من نتونستم..

تاپیک های مشابه

  1. عکس یک picturebox در گزارش (جدا از دیتابیس)
    نوشته شده توسط m_amin_t در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 13:25 عصر
  2. چرخش یک عکس در picturebox
    نوشته شده توسط poya011 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 خرداد 1386, 12:37 عصر
  3. کمک برای ایجاد آرایه ای از PictureBox
    نوشته شده توسط Parsa_2006 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 01:00 صبح
  4. دو تا سوال یکی در مورد picturebox و یکی دیگه در مورد رسم دایره ( تو پر )
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 18:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •