نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: آموزش استفاده از sql در VB

  1. #1

    Question آموزش استفاده از sql در VB

    سلام
    آقا این لطف رو بکنید هر کسی بلده باید چطوری از sql Server توی ویژوال بیسیک استفاده کرد لطفا بگه.
    سرچ کردیم جواب نداد. پست رو نبندید بگید چرا سرچ نکردی. یکی دو نفر هم سوال پرسیده بودن ولی جوابی داده نشده بود.

    موفق و پیروز باشید

  2. #2
    دوست عزیز منظورتون از "استفاده sql Server توی ویژوال بیسیک" چیه؟
    چون SQL Server درون چیزی استفاده نمیشه! اگر منظورتون Connect شدن از VB به SQL Server هست باید از ADO و Connection Object استفاده کنین

  3. #3

    Red face

    سلام

    منظورم اینه که یه برنامه بنویسیم با ویژوال بیسیک که توی اون از دیتا بیس sql استفاده کنیم. یا بهتر بگم روش ساخت پایگاه داده sql توی vb.

    من برنامه هایی رو دیدم که توشون از sql server استفاده شده. اگه می شه یه توضیح بدید چرا از sql server توی برنامه ها استفاده می شه. بطور مثال توی سیستم بانک تجارت اگه یه سیستمی sql server نداشته باشه هیچ کاری نمی تونه بکنه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    449
    آقا منم شدیدا احتیاج دارم !!!!
    در به در دنبال همچین آموزشیم ولی گیرم نیومده یعنی میدونی چیه ! با sql کار کردم بانک رو هم ایجاد کردم با شئ ado هم بهش وصل شدم مشکلی نداشتم فقط میخوام بدونم چطور میشه این تنظیمات رو رو اشیائ دیگه مثل dao انجام بدم یا در زمان اجرا conection string مقدار دهی بشه . و اینکه چطور بانک رو زمان اجرا ایجاد کنم . قبلا با اکسس کار میکردم تو هیچ کودوم از موارد فوق مشکل نداشتم ولی با sql نمیدونم باید چطور کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنین .
    اگر منبع هم معرفی کنین یا سورس که چه بهتر .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    449
    Dim conn As New ADODB.Connection
    Dim cmd As New ADODB.Command
    Dim rs As ADODB.Recordset
    Dim sConnString As String
    Dim iCtr As Integer
    'MAKE SURE YOU HAVE LATEST VERSION OF
    'OLE DB PROVIDERS, WHICH YOU CAN GET AT
    'http://www.microsoft.com/data
    'BE SURE TO INCLUDE A REFERENCE TO MICROSOFT
    'ACTIVE X DATA OBJECTS IN YOUR PROJECT
    ' IF SQL SERVER USE SOMETHING LIKE THIS
    'Data Source = Server Name
    'Initial Catalog = Database
    'Use your own user names and password
    sConnString = "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=sa;password=mypassword;Initial Catalog=MyDatabase;Data Source = MySQLServer;Use Procedure for Prepare=1;Auto Translate=True;Packet Size=4096"
    'IN ACCESS USE SOMETHING LIKE THIS:
    'Change Data Source to full path of database
    sConnString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\MyDatabase.mdb"

    conn.Open sConnString
    Set cmd.ActiveConnection = conn
    'REPLACE MYTABLE WITH YOUR OWN TABLE
    cmd.CommandText = "SELECT * FROM MYTABLE"
    cmd.CommandType = adCmdText
    Set rs = cmd.execute
    Do While Not rs.EOF
    For iCtr = 0 To rs.fields.Count - 1
    'OutPuts Name and Value of each field
    Debug.Print rs.Fields(iCtr).Name & ": " & _
    rs.Fields(iCtr).Value
    Next
    rs.MoveNext
    Loop
    Set rs = Nothing
    Set cmd = Nothing
    conn.Close
    Set conn = Nothing

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    449
    میشه در مورد این توضیح بدین ؟

    sConnString = "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=sa;password=mypassword;Initial Catalog

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    449
    میشه در مورد این توضیح بدین ؟
    sConnString = "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=sa;password=mypassword;Initial Catalog

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MehranZand
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330
    نقل قول نوشته شده توسط bad_boy_2007 مشاهده تاپیک
    میشه در مورد این توضیح بدین ؟
    sConnString = "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=sa;password=mypassword;Initial Catalog
    رشته اتصال یا ConnectionString . اطلاعاتی که برای اتصال به بانک اطلاعاتی ضروری است.
    البته اتصال ها صورت های مختلفی داره که این یکی بوسیله یوزر و پسورد انجام شده
    اونم یوزر (sa (systemAdministrator

  9. #9
    سلام
    یکی پیدا نشد به ما یه آموزش sql بده.

  10. #10
    دوست عزیزم Forum محل رفع اشکاله. آموزش رو باید از جای دیگه بدست بیارین و سوالات خودتون رو اینجا مطرح کنین.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    449

    Cool

    نقل قول نوشته شده توسط mehranzand مشاهده تاپیک
    رشته اتصال یا ConnectionString . اطلاعاتی که برای اتصال به بانک اطلاعاتی ضروری است.
    البته اتصال ها صورت های مختلفی داره که این یکی بوسیله یوزر و پسورد انجام شده
    اونم یوزر (sa (systemAdministrator
    میشه کامل تر بگین که باید دقیقا پارامتراش رو چطور تنظیم کنم ؟

    یعنی میخوام بدونم پارامترهاش رو دقیقا باید چطور تنظیم کنم ؟
    sConnString = "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=sa;password=mypassword;Initial Catalog=MyDatabase;Data Source = MySQLServer;Use Procedure for Prepare=1;Auto Translate=True;Packet Size=4096"

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار benighted.boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    109
    دوست عزیز این خط یه دستور استاندارد هست و تغیری توش نمیتونی بدی.فقط قسمت User IDو Passwordرو می تونی بر اساس پرامتری که تو DBست کردی تنظیم کنی .یعنی نوع DBوپسورد(در صورت داشتن )DB
    بقیه قسمت ها دستورات استانداردی هست که توش تغیری نمیتونی بدی و باید به همون شکل استاندارد استفاده کنی

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    449
    ولی من نه واسه بانکم و نه واسه خود sql پسورد نزاشتم وقتی این 2 بخش رو خالی میکنم اخطار میده میشه راهنمایی کنین باید چیکار کنم ؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار benighted.boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    109
    به این شکل بنویس
    sConnString = "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=sa;Initial Catalog=MyDatabase;Data Source = MySQLServer;Use Procedure for Prepare=1;Auto Translate=True;Packet Size=4096"
    پسورد رو از خط حذف کن نه اینکه جاشو خالی کن.
    توی دستورات اینطوری که حالت استاندارد دارن یه سری پارامترها اجباریه.از جمله نام DB اما یه سری پارامترها در صورت وجود یا نیاز مورد استفاده قرار میگیرن .از جمله پسورد و paket size.این طور پارامترها که اختیارین زمانی که نیاز نداری نباید قید کنی.
    امید وارم مشکلت رو درست فهمیده باشم.اگه بازم خطا داد خطاطو بگو تا بیشتر کمکت کنم
    موفق باشی

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار MehranZand
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330
    انواع ConnectionString ها در بانک های مختلف و در حالت های مختلف رو می تونی اینجا
    پیدا کنی: http://connectionstrings.com/

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    نقل قول نوشته شده توسط bad_boy_2007 مشاهده تاپیک
    Dim conn As New ADODB.Connection
    Dim cmd As New ADODB.Command
    Dim rs As ADODB.Recordset
    Dim sConnString As String
    Dim iCtr As Integer
    'MAKE SURE YOU HAVE LATEST VERSION OF
    'OLE DB PROVIDERS, WHICH YOU CAN GET AT
    'http://www.microsoft.com/data
    'BE SURE TO INCLUDE A REFERENCE TO MICROSOFT
    'ACTIVE X DATA OBJECTS IN YOUR PROJECT
    ' IF SQL SERVER USE SOMETHING LIKE THIS
    'Data Source = Server Name
    'Initial Catalog = Database
    'Use your own user names and password
    sConnString = "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=sa;password=mypassword;Initial Catalog=MyDatabase;Data Source = MySQLServer;Use Procedure for Prepare=1;Auto Translate=True;Packet Size=4096"
    'IN ACCESS USE SOMETHING LIKE THIS:
    'Change Data Source to full path of database
    sConnString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\MyDatabase.mdb"

    conn.Open sConnString
    Set cmd.ActiveConnection = conn
    'REPLACE MYTABLE WITH YOUR OWN TABLE
    cmd.CommandText = "SELECT * FROM MYTABLE"
    cmd.CommandType = adCmdText
    Set rs = cmd.execute
    Do While Not rs.EOF
    For iCtr = 0 To rs.fields.Count - 1
    'OutPuts Name and Value of each field
    Debug.Print rs.Fields(iCtr).Name & ": " & _
    rs.Fields(iCtr).Value
    Next
    rs.MoveNext
    Loop
    Set rs = Nothing
    Set cmd = Nothing
    conn.Close
    Set conn = Nothing

    سلام
    کد جالبی بود اما این کد از فایل میخواند نه از بانک SQL
    حال من سوال دیکری هم دارم و اینکه اکر بخواهیم رکوردهای موجود همزمان در بانک SQL هم ذخیره شوند چکار باید کرد؟


    آیا با ذخیره در بانک موجود در ریشه (که خودتان به آن اشاره کردید C:\Mydatabase.mdb) همزمان در بانک sql هم ذخیره میشود ؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار benighted.boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    109
    الان VB دورو برم نیست که دقیقا بگم اما تا اونجا که یادمه میتونی رکوردهاتو از یک بانک مثلا Accees بخونی و تو یه متغیر بریزی بعد ازروی اون متغیر در بانک دیگه مثل SQL قرار بدی
    درست مثل حالتی که بخوای یک رکورد با فیلدهای مختلف رو از جدول بخونی و در داخل یک TextBoxبریزی یا بر عکس از TextBox به جدول انتقال بدی.حسن این راه اینه میتونی رکوردهایی که انتقال پیدا میکنن رو کنترل کنی و عیبی هم که داره اینه که رکوردها خط به خط انتقال پیدا می کنن و اگه حجم رکوردها (تعداد رکوردها) زیاد باشن زمان زیادی هم صرف میشه .راههای دیگه ای هم وجود داره که من دنبالش نرفتم

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    449
    از همتون متشکرم کارم راه افتاد . ممنون

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    بهتر نبود این تاپیک توی بخش VB مطح میشد ؟
    قبلا هم دربارش بحث شده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •