نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: Osql -E -S local\NetSDK برای چیه؟چرا کار نمی‌کنه؟

  1. #1

    Cool Osql -E -S local\NetSDK برای چیه؟چرا کار نمی‌کنه؟

    سلام
    من برای ارتباط با sql کد زیر رو نوشتم
    SqlConnection sqlcon = new SqlConnection("Server = (local);integrated se[LEFT][LEFT][LEFT]curity = true;database=pubs");
    SqlDataAdapter sqladapt = new SqlDataAdapter("select title, notes , price from title where type = 'business'",sqlcon);
    DataSet ds = new DataSet();
    sqladapt.Fill(ds,"title");
    DataGrid1.DataSource = ds.Tables["title"].DefaultView;
    DataGrid1.DataBind();

    ولی کار نمی کنه و پیغام زیر رو می ده

    Login failed for user 'LOCAL\ASPNET'.


    Line 29: SqlDataAdapter sqladapt = new SqlDataAdapter("select title, notes , price from title where type = 'business'",sqlcon);
    Line 30: DataSet ds = new DataSet();
    Line 31: sqladapt.Fill(ds,"title");
    Line 32: DataGrid1.DataSource = ds.Tables["title"].DefaultView;
    Line 33: DataGrid1.DataBind();

    در جایی خوندم که باید از دستور Osql -E -S local\NetSDK در command prompt استفاده کنم ولی این دستور هم جواب نمی ده و ارور می ده
    sql server does not exist or access denaid
    connection open (conect())
    من باید چکار کنم؟
    لطفا راهنمایی کنید چون نمی تونم فرم رو تو asp.net‌به sql وصل کنم یا اطلاعات از اون بگیرم
    با تشکر

  2. #2
    دوست عزیز من برا وصل شدن به sql کد زیر رو می نویسم:
    Timeout=30;Packet Size=4096;Data Source=MOJTABA;Initial Catalog=Modares;Persist Security Info=True;User ID=MSL;Password=12345
    یه یوزر بنام MSL توی sql تعریف کردم و دیتابیس Modares رو Owner یوزر MSL قرار دادم
    برای یوزر MSL پسورد 12345 رو قرار دادم.
    DataSource نام کامپیوترمه.
    این شد ConnectionString
    فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
    اما قبلش برای اینکه بتونی اینطوری به SQL وصل بشی باید روی sql خودت کلیک راست کنی و Properties رو انتخاب کنی،بعدش به زبونه Security بری و مطمئن بشی که تیک Sql Server And Windows Authentication mode خورده باشه.
    اگه این تیکو خودت زدی باید یه یار سرویس sql خودتو stop و بعد دوباره start کنی.
    من همین کارو انجام میدمو هیچ مشکلی هم برای وصل شدن به sql ندارم.
    موفق باشی.

  3. #3
    مرسی
    تست میکنم

  4. #4
    من connection string رو تغییر دادم ولی باز هم حل نشد تقریبا همون error را می ده
    اسم کامپیوتر من torang هستش
    login faild for user 'torang\asp.net'.

  5. #5
    من connection string رو تغییر دادم ولی باز هم حل نشد تقریبا همون error را می ده
    اسم کامپیوتر من torang هستش
    login faild for user 'torang\asp.net'.

  6. #6
    شما توی sql یه user تعریف کردی و توی connectionString خودت اون user رو به همراه پسوردی که براش انتخاب کردیو معرفی کردی؟؟

  7. #7
    من از یوزر و پاسورد وندوز استفاده می کنم
    integrated security = true;

  8. #8
    بطور کلی برای معرفی یک بانک اطلاعاتی به asp.net چکار باید کرد؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MehranZand
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330
    Security=True یا Scurity=SSPI وصل شو ببین میشه. بجای استفاده از user و pass

  10. #10
    با تشکر
    مشکل رو پیدا کردم
    باید وارد سرور شویم و در قسمت security وارد login شویم
    بعد دیتابیس مورد نظر را برای aspnet فعال کنیم
    این کار رو کردم مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. OSQL
    نوشته شده توسط TEIMOOR در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 21 دی 1386, 07:44 صبح
  2. سرور local
    نوشته شده توسط newmefmef در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1385, 19:29 عصر
  3. چگونه پروژه را به صورت Local اجرا کنم ؟
    نوشته شده توسط ch2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 10:01 صبح
  4. خطا زمانی که از مرورگر اجرا می شه حتی local
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 23:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •