نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Upload عکس روی سایت از روی هارد دیسک

  1. #1

    Upload عکس روی سایت از روی هارد دیسک

    چه جوری باید مسیر یک فایل را از روی کامپیوتر پیدا کنیم تا بشه اون را Upload کرد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    منظورتو واضح تر بگو

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار hamid58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    79
    نقل قول نوشته شده توسط noorsoft مشاهده تاپیک
    چه جوری باید مسیر یک فایل را از روی کامپیوتر پیدا کنیم تا بشه اون را Upload کرد
    در صفحه html باید از یک File Field استفاده کنید .

    <input type="file" name="file" />

    اما برای انتقال اون فایل انتخاب شده به روی سرور باید یک زبان برنامه نویسی server side بدونید تا کدی بنویسید که اون فایل رو به سرور انتقال بده ( مثل PHP یا ASP.NET یا ASP یا ...)

    البته در ASP.NET کنترل مخصوص این کار FileUpload نام داره و ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار raika17metal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    308
    میشه واضح تر بگی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار musiox
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    269
    جاوااسکریپت فقط رو کامپروتر کاربر که من و شما باشیم اجرا میشه مثله html که براوزر تفسیرش می کنه . پس بدرد upload عکس نمی خوره ما زبونی رو می خوایم که رو سرور اجرا بشه تا بتونه ورودی های کاربر رو بگیره و بر اساس ورودی ها یه خروجی به کاربر نشون بده . پس من به شما پیشنهاد می کنم یکی از زبونای تحت سرور رو انتخاب کنبد تا پا به عرصه برنامه نویسی دینامیک بزارید . زبونای زیادی وجود داره مثه asp , asp.net , php , jsp , cgi , ...
    شاید برای شروع , کار با asp ( البته تقریبا منسوخ شده ) برای شما بهتر باشه چون با javascript میشه نوشتش و دستورات و اشیا سرورش خیلی کمه و همه امکانات واسه اجرا رو ویندوز توسط iis تو ویندوز کامپوننت در اختیارتون گذاشته .
    یه سری به سایت w3.org بزنید .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    این کد PHP برای آپلود فایل روی سرور
    ولی باید پرمیژن فولدری که می خوای فایلو اونجا آپلود کنی جوری باشه که اجازه ایجاد فایلو بده (777)

    <?php

    $action = $_POST["action"];
    $max_size = "1048576"; // Max size in BYTES (1MB)

    echo "
    <b>Uploader</b><br>
    <form action='upload.php' method=post enctype='multipart/form-data'>
    File (max size: $max_size bytes/".($max_size/1024)." kb):<br>
    <!-- <input type='hidden' name='MAX_FILE_SIZE' value='$max_size'> (removed because it wasn't working properly) -->
    <input type='file' name='filename'><br>
    <input type='hidden' name='action' value='upload'>
    <input type='submit' value='Upload File'>
    </form>";


    if ($action == 'upload')
    {


    if ($_FILES["filename"]["size"] > $max_size) die ("<b>File too big! Try again...</b>");


    copy($_FILES["filename"]["tmp_name"],"./".$_FILES["filename"]["name"]) or die("<b>Unknown error!</b>");
    echo "<b>File Uploaded.</b>"; // for debug --> $filename --> ".$destination."/".$filename_name."</h2>";


    }

    ?>


    ولی یادت باشه مسائل امنیتی تو این کد به طور کامل رعایت نشده !

  7. #7
    مشکل من اینه که مسیر فایل را از روی کامپیوتری که قراره فایل UPLOAD بشه نمی توانم بخوانم
    و فقط از یک مسیر ثابت می توانم عکس UPLOAD کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    نقل قول نوشته شده توسط noorsoft مشاهده تاپیک
    مشکل من اینه که مسیر فایل را از روی کامپیوتری که قراره فایل UPLOAD بشه نمی توانم بخوانم
    و فقط از یک مسیر ثابت می توانم عکس UPLOAD کنم

    دوست عزیز همین کدی که در پست بالا گذاشتم مشکلی که شما گفتید رو نداره!
    تو یه فایل PHP ذخیره کن بعد آپلودش کن

    البته برای امنیت بیشتر باید سایز فایل رو با کدهای PHP (روی سرور نه روی کلاینت) چک کنی و از Security Image هم استفاده کنی بهتره

تاپیک های مشابه

  1. upload کردن عکس
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 10:26 صبح
  2. مشکل در کدهای upload کردن فایل
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1385, 00:55 صبح
  3. upload
    نوشته شده توسط Sarah_Rastegar در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 14:44 عصر
  4. upload بانک اطلاغاتی
    نوشته شده توسط karim.h در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 19:08 عصر
  5. جایگزین فایل در upload
    نوشته شده توسط gole_maryam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1384, 00:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •