نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در استفاده از اعراب های عربی در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    مشکل در استفاده از اعراب های عربی در سی شارپ

    بچه سلام
    من با یه مشکل عجیب و اعصاب خورد کن مواجه شدم، توی یکی از پستهای این لینک :
    http://www.barnamenevis.org/sh...C7%DA%D1%C7%C8

    BlackDal عزیز محبت کرده بود و یه سورس کد گذاشته بود به زبان vb، توش یه کلاسی نوشته برای جستجوی کلمات عربی که خط اولش یه مقدار ثابت تعریف کرده که من هر چی اون string رو کپی میکنم و توی محیط سی شارپ خودم paste میکنم فقط گیومه های خالی رو paste میکنه، کد وبی اون اینه :

    Const AllDiacratics As String = "ًٌٍَُِّ"


    نمیدونم مشکل از کجاست، عزیزانی که با ویبی هم کار کردن یه کمکی به ما بکنن که بتونم این string رو توی سی شارپ هم کپی کنم، مرسی.

    اگه دقت کنید اینجا هم نشون نمیده(من که چیزی نمیبینم، فقط گیومه های خالی هستن، ولی وقتی همین تکه کدی رو که گذاشتم توی notepad کپی کنید، میبینید که اعراب های عربی هم توی گیومه ها قرار دارن. در صورتی که با این مشکل موجه شدید و نتونستید اعراب ها رو در کدی که گذاشتم بخونید، به لینکی که گذاشتم برید و اون سورس کد رو دانلود کنید و کلاس
    ArabicTextSearcher.vb رو بررسی کنید)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    درسته که نشونش نمیده ولی اون کاراکترها وجود دارند. کد زیر رو در سی# کپی کنید و اعلان خود رو در بین " و " قرار بدید، فلشهای راست یا چپ رو بزنید، میبینید که یکسری کاراکتر مخفی در اون وجود داره.

    const string AllDiacratics = "ًٌٍَُِّ";

    برای اطمینان، محتویات ثابت فوق رو به کمک MessageBox نمایش بده.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    PC2st.ir ممنون، من این کار رو کردم، حرف شما درسته ولی چرا توی سی شارپ اینطوری میشه ولی توی ویبی نشون میده ؟

    یکی هم اینکه من یه نمونه از اون کلاسی که در آدرس پروژشو در بالا گذاشتم، توی برنامم ساختم و ازش استفاده کردم، موقع اجرا از این خط ارور میگیره :

     _RegexResult = Regex.Match(_Text, RegexSearchTerm)


    Error هم اینه :

    Value cannot be null.
    Parameter name: input


    عزیزانی که با این برنامه و RegularExpressions کار کردن، کمک کنن.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    من regular expression رو با پرل کار کردم ( فکر نمیکنم #C اون قدرت و سادگی و سرعت پرل رو داشته باشه )
    کاشکی یک مثال ساده درست میکردی و اینجا میگذاشتی تا برای کمک کردن مشکلی وجود نداشته باشه و error رو بشه دید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    ARA جان از لینک زیر برو و سورس مربوطه رو دانلود کن :

    http://www.barnamenevis.org/sh...C7%DA%D1%C7%C8

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448

    Thumbs down


    آدم بعضی وقتها چه اشتباهاتی میکنه

    باب من گفتم سورس #c رو بگذار اینجا نه vb ولی خوب دات نت واسه همینه که چند نفر با چند زبان برنامه نویسی مختلف با هم بتونند کار کنند

    منهم کلاس آقای مصافی رو بصورت dll وارد C#‎ کردم و متوجه مشکل شما شدم اما میدونید چی نمیتونه null بشه
    Text_ اون باید محتوی متنی که میخوای سرچ کنی باشه

    که اگه تو سورس vb نگاه میکردی باید این رو هم اضافه میکردی تا اون رو مقدار دهی کنه

    privatevoid searchTxt_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    clsArabic.Text = txtSource.Text;
    }


    اینجا از آقای مصافی هم تشکر میکنم بخاطر کلاسشون خیلی کامل و جالب بود

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •