نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ایجاد connection

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahtab_18
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114

    Arrow مشکل در ایجاد connection

    سلام
    من یک connection برای ارتباط با پایگاه داده sql server که توی یک کامپیوتر دیگر هست ایجاد می کنم که خطای زیر را می دهد ممنون میشم راهنماییم کنید :

    Con = newSqlConnection("Integrated Security=true;initial catalog=test;data source=192.179.0.156");

    اینم از خطا :

    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

  2. #2
    دوست عزیز در مورد ConnectionString و اتصال به پایگاه داده تاپیک های زیادی وجود داره.
    کاری که من انجام میدم اینه که یه یوزر تو sql تعریف می کنم و بعد دیتابیس خودمو owner یوزری که تعریف کردم قرار میدم.
    و بعد تو رشته اتصال باید نام یوزر رو به همراه پسوردش بنویسی.
    تو تاپیک ها بگرد اگه پیدا نکردی کدشو برات میزارم.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112
    به اینجا مراجعه کنید. موفق باشید.
    http://www.connectionstrings.com/

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahtab_18
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114

    Unhappy

    نگاه کنید من با استفاده از نسخه express ، sql server 2005 به را حتی به پایگاه داده مرتبط می شم ولی وقتی که می خواهم از طریق #c ارتباط برقرار کنم این خطا رو می ده .
    در ضمن اینکه به جای ip ، localhost کامپیوتر مورد نظر را دادم هم از توی تایپیک ها بدست آوردم .
    منظور شما را از اینکه گفتید owner قرار دادم نفهمیدم ، ممنون می شم اگه توضیح بدید ؟

  5. #5
    تو عکسی که گذاشتم مشخص شده.
    دیتابیس Example اونر (owner) یوزر MSL هستش.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در connection
    نوشته شده توسط adhami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 10:30 صبح
  2. is connection?
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1385, 04:24 صبح
  3. مشکل باقی ماندن connection پس از بستن
    نوشته شده توسط leily2000 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 09:24 صبح
  4. بهترین نوع Connection
    نوشته شده توسط m1975b در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1384, 19:30 عصر
  5. DSN connection
    نوشته شده توسط saeedkhan در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 14:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •