نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چند تا سوال ابتدایی

  1. #1

    چند تا سوال ابتدایی

    سلام
    دوستان اگه ممکنه در مورد مفهوم اینترفیس منو راهنمایی کنید

    در ضمن overloading با چندشکلی تفاوت داره اگه داره چی هست ؟


  2. #2
    کاربر جدید آواتار kourosh_ag
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    26
    برنامه ها از سطوح مختلفی از نظر برنامه نویسی تشکیل شده اند که در سطح آخر که شامل
    شکل ظاهری برنامه است و توسط کاربران استفاده میشه در اصطلاح USER INTERFACE گفته میشه.

  3. #3
    Interface یک تعریف است که ما از یک کلاس انجام می دهیم (تعریف نه پیاده سازی ) تا کلاسهایی که از این این Interface ارث می برند این قواعد را رعایت کنند.
    مثلا این کلاس بایستی چه متدهایی داشته باشد و مثلا این متد ها چه آرگومانهایی داشته باشند .
    PolyMorphism یا چند ریختی تا آنجایی که من می دانم در واقع مفهوم استفاده یک متد پیاد سازی شده ی کلاس پدر از طریق آبجکت های فرزندان کلاسهای ارث برده شده از این کلاس می باشد.
    ولی Overloading در واقع تعریف یک متد با امضاهای متفاوت می باشد . مثلا یک متد با نام A یک رشته را به عنوان ورودی بگیرد و دیگری هم با نام A یک Integer را به عنوان آرگومان بگیرد

    موفق باشید

  4. #4
    خیلی ممنون
    اما می شه یکم بیشتر توضیح بدید
    من هنوز نفهمیدم اینترفیس چیه
    در ضمن تو چند جا دیدم که این تعریفی که شما از overloading کردید رو برای چند شکلی بکار برده
    من که حسابی گیج شدم

  5. #5
    در مورد چند ریختی
    Public Class Animal
    Private Sub A()
    MsgBox(“From Animal Class”)
    End Sub
    End Class

    Public Class Cow Inherits Animal
    Private Sub B()
    MsgBox(“From Cow Class”)
    End Sub
    End Class

    …………..
    Dim k as new Animal()
    Dim h as new Cow()

    k.A() --- Correct
    h.A() --- Correct
    h.B() --- Correct
    k.B() --- Worst


    =================
    OverLoadin


    Public Class Person
    Public name , Family as String
    .
    .
    .
    Public Sub New()
    Name = “John”
    Family=”Smith”
    End Sub
    Public Sub New(_name as String)
    Name=_name
    Family=”Smith”
    End Sub
    Public Sub New(_name as String,_Family as String )
    Name=_name
    Family=_Family
    End Sub
    .
    .
    .
    End Class

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار maroot
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    34
    Interface یعنی رابط حالا رابط بین کاربر (که معمولا استفاده میشه) و یا رابط با یک برنامه دیگر یا سرور و یا هر چیز دیگه ای.
    مثلا User interface یا رابط کاربری، همین فرمهایی که شما طراحی می کنید تا کاربر با استفاده از اون (از Button, TextBox و ....) با برنامه و کدهای شما ارتباط برقرار کنه، درخواستش رو بگه و شما پیام مناسب رو از طریق اون به کاربر بدید. به همین نسبت interface های دیگه رو خودت برو جلو!!!

  7. #7
    سپاس گذارم
    اما:
    این کدی که شما (azmoodeh vbmenu_register("postmenu_344804", true); ) در مورد چند ریختی نوشتید با ارث بری چه تفاوت هایی داره؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    ببین شما در اور لودینگ میای مثلا برای 1 تابع یا رویه ایعمال میکنی
    یعنی چی؟ یعنی اینکه 2 تا کلاس که اسمهاشون مثل همه رو درست میکنی ولی آرگمانهاشون فرق دارا
    حالا اگر اونارو فراخوانی کنی بسته به پارامترهایی که میفرستی تابه مورد نظر عمل میکنه

    GUI:Graphic User Interface
    همون ظاهر فرمته

  9. #9
    مرسی
    با مفهوم اورلودینگ آشنا شدم
    حالا سوالم اینه که با توجه یه کد زیر

    Public Class Animal
    Private Sub A()
    MsgBox(“From Animal Class”)
    End Sub
    End Class

    Public Class Cow Inherits Animal
    Private Sub B()
    MsgBox(“From Cow Class”)
    End Sub
    End Class

    …………..
    Dim k as new Animal()
    Dim h as new Cow()

    k.A() --- Correct
    h.A() --- Correct
    h.B() --- Correct
    k.B() --- Worst


    چه فرقی بین چندریختی با وراثت وجود داره؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    نقل قول نوشته شده توسط sgb110 مشاهده تاپیک

    در ضمن overloading با چندشکلی تفاوت داره اگه داره چی هست ؟

    ببین کد رو ول کن مفهوم رو بگیر
    توی اینهریتنس(وراثت) زیر کلاس ها عین اون داده ها و متد های کلاس پایه رو به ارث میبرن ولی در پلی مرفیسم نهادی مثل متغیر.تابع.شی معانی یا کاربرد های مختلفی دارد
    اینم بگم خیالت ر احت شه
    توابع هم نام (Overloading) نوعی چند ریختی هستند (توی تعریف بالا قرمز رو ببین)
    منبع کتاب جعفر نژاد شک نکن

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •