نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: چک لیست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014

    چک لیست باکس

    سلام

    یه سمپل میخوام واسه استفاده از چک لیست باکس !

    ممنون میشم اگه دوستان دارن ارائه کنن !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    دوست عزیز MSDN سمپل های و مثالهای خوبی داره.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    Thumbs up

    امید وارم به درد بخوره

    PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
    CheckedListBox1.Items.Clear()
    CheckedListBox1.Items.Add(
    "New Text 1")
    CheckedListBox1.Items.Add(
    "New Text 2")
    CheckedListBox1.Items.Add(
    "New Text 7")
    CheckedListBox1.Items.Add(
    "New Text 4")
    CheckedListBox1.Sorted =
    True
    CheckedListBox1.SetItemChecked(1, True)
    CheckedListBox1.SetItemChecked(2,
    True)
    CheckedListBox1.SetItemChecked(3,
    False)
    MessageBox.Show(CheckedListBox1.Items.IndexOf(
    "3"))
    'Nemidonestam Daghighan Chisho Lazem dARID SHarmande age khstin
    'bishtar begam
    EndSub

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    از MSDN گفتی!
    MSDN من فقط هلپ آنلاین داره ، مشکل از چیه ؟

    ممنون از توجه تون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    سلام دوست عزیز نه !اگه به سبک نوشتن دقت کنید میبینید که برای MSDN نیست خودم نوشتم براتون
    راستش نمیدونم.اگه دات نت رو از اون 5 سی دی ها نسب کردی مشکل داره اگرم نه از همون دی وی دی استفاده کن برای نصب مجدد یا ریپیر
    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    دوست عزیز منظورم از این جمله :
    از MSDN گفتی!
    این بود که داغم تازه شد که MSDN ام مشکل داره !

    ممنون ، تست میکنم خبر میدم !

    ممنون از توجه تون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    اشتبا
    دیدم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    من میخوام اگه تیک آیتمی گذاشته شد یا برعکس دسترسی داشته باشم به آیدی اون ایتم
    نمی دونم باید تو چه رویدادی بنویسمش !

        Private Sub Clst_SelectedValueChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Clst.SelectedValueChanged
    Dim i As Integer
    For i = 0 To Me.Clst.Items.Count - 1
    If Me.Clst.GetItemChecked(i) = Not Me.Clst.GetItemChecked(i) Then Me.LstSelect.Items.Add(Me.Clst.ValueMember)
    Next i
    End Sub

    اما این جواب نمیده !

    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    ممنون ، حل شد !

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

            Dim i As Integer
    Me.LstSelect.Items.Clear()
    For i = 0 To Me.Clst.Items.Count - 1
    If Me.Clst.GetItemChecked(i) = True Then
    Me.LstSelect.Items.Add(Me.LstID.Items(i))
    Else
    Me.LstSelect.Items.Remove(Me.LstID.Items(i))
    End If
    Next i


    وقتی این کدم کار میکنه که آیتم دیگه ای سلکت بشه !
    چجوری این کارو انجام بدم ؟
    ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    بیشتر توضیح بده که چیکار میخوای بکنی.اصلا متوجه نشدم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    من میخوام اگه تیک آیتمی گذاشته شد براساس آیدی اون ایتم کار مدنظرمو انجام بدم !
    اما بعضی وقتا اون کد بالا جواب نمیده !
    یعنی تو اون مورد وقتی جواب میده که آیتم دیگه ای از لیست باکسم سلکت بشه (نه اینکه تیک بخوره ها !)

    ممنون از توجه تون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    Thumbs up


    Dim i As Integer
    Me.LstSelect.Items.Clear()
    For i = 0 To Me.Clst.Items.Count - 1
    If Me.Clst.Checkeditems.item(i) = True Then
    Me.LstSelect.Items.Add(Me.LstID.Items(i))
    Else
    Me.LstSelect.Items.Remove(Me.LstID.Items(i))
    End If
    Next i

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    نه متاسفانه !
    من اگه پس از تیک زدن یتونم سلکت رو بیارم رو آیتم دیگه مشکلم حله !

    ممنون از توجه تون

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    خوب focus رو بذار روی اون ایتم دیگت خوب!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •