نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در مورد کار با sessionوcookies

  1. #1

    سوال در مورد کار با sessionوcookies

    سلام به بزرگان علم php
    دوستان محترم من وقتی میخوام به یک صورت ساده از session استفاده کنم از کد زیر استفاده میکنم ولی هنگام اجرای برنام خطای
    Fatal error: Call to undefined function: ssession_register() in D:\Documents and Settings\PISHRO\My Documents\PHP CODE\SESSION & COOKIES\phpD.tmp on line 3
    کدی که من مینویسم اینه:
    <?php
    session_start();
    ssession_register("a");
    $a="moeen";
    echo $a;
    ?>
    لطف کنید بگید مشل کجاست.

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    عزیزم.... session با یک "s" در اول هست!!! بار اول درست نوشتید و بار دوم......
    :)
    برای جلوگیری از اینطور اشتباهات بد نیست از یک IDE که کلمات PHP بشناسه استفاده کنید :)

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    من اون مشکل رو برطرف کردم ولی باز خطای زیر رو میده

    Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at D:\Program Files\DzSoft\PHP Editor\php45.tmp:9) in D:\Program Files\DzSoft\PHP Editor\php45.tmp on line 10

    Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\Program Files\DzSoft\PHP Editor\php45.tmp:9) in D:\Program Files\DzSoft\PHP Editor\php45.tmp on line 10

    Warning: Unknown(): Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in Unknown on line 0

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    قبل از دستور ارسال کوکی یا شروع session هیچ چیزی نباید در صفحه چاپ بشه.
    اگر هم در ابتدای فایلتون هیچ چیزی چاپ نکردید...... فایلتون رو تو یک ادیتور درست و حسابی باز کنید تا بتونید کاراکتر های اضافی که در اول فایل (به خاطر یونیکد و فارسی بودن صفحه) قرار داره پاک کنید. برای پاک کردن این کاراکتر ها می تونید از نرم افزار های هگز ادیتور استفاده کنید (من از winhex استفاده می کنم)

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    دوست محترم من اون مشکل رو هم حل کردم ولی باز خطا زیر رو داد.

    Warning: Unknown(): Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in Unknown on line 0

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    من تا حالا با این مشکل بر نخوردم....
    ظاهرا نگارش PHP شما یک کمی قدیمیست... و راه حل رو خود error گفته:
    You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively

    به php.ini رفته و مقادیر بالا رو به off تغییر بدید.

    توصیه.... آخرین نگارش php (هم اکنون 4.3.5 می باشد) رو گرفته و نصب کنید.

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

تاپیک های مشابه

  1. وقتی صفحه refreshمیشودsessionپاک میشود
    نوشته شده توسط amordad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 14:21 عصر
  2. کسی هست به من در مورد sessionها کمک کنه
    نوشته شده توسط mortezabj در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1384, 11:43 صبح
  3. از بین رفتن sessionها
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1383, 20:55 عصر
  4. امنیت صفحات از طریق sessionها
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1383, 06:59 صبح
  5. Cookies
    نوشته شده توسط Majid2003 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 23 آبان 1382, 11:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •