نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راست چین کردن Edit در windows غیر فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    راست چین کردن Edit در windows غیر فارسی

    من برای راست چین کردن متن در edit ویندوزهای غیرفارسی(مثل 98) از این دستور استفاده مینکنم.(اون Fcanvas به فونت edit تنظیم شده است)
    ولی در win 2000-XP که فارسی شده باشه هی اژمحل کرسر به راست و چپ میره! شما دستور دیگه ای سراغ دارید غیر از این
    SendMessage(Handle,EM_SETMARGINS,EC_LEFTMARGIN  ,Width - FCanvas.TextWidth(Text + ' '));


    !!!میدونید که دستورات bidi در خصوص راست چین کردن در مورد ویندوزهای فارسی کار میکنه! ولی خوب دستور بالا قبلا درست و کاملا مستقل کار میکرد! :cry:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    من از bidi هم در 98 و هم در XP جواب گرفتم.
    مگر در سیستم مشا جواب نمیده؟ :?:

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    ویندوز شما فارسی رو پشتیبانی میکنه! من تمام ویندوزها رو میگم :-x

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش Windows service در سرویس های Windows
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 مهر 1386, 11:12 صبح
  2. رنگهای مختلف در Edit
    نوشته شده توسط babila در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1383, 12:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •