نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور چند رکورد را باهم از گرید پاک کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hex161
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    277

    چطور چند رکورد را باهم از گرید پاک کنم؟

    با سلام .
    چطور میشه از دیتابیس گرید رکوردهایی را که انتخاب کردیم را باهم پاک کنیم؟
    با تشکر.

  2. #2

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    i, j: Integer;
    s: string;
    begin
    if DBGrid1.SelectedRows.Count>0 then
    with DBGrid1.DataSource.DataSet do
    for i:=0 to DBGrid1.SelectedRows.Count-1 do
    begin
    GotoBookmark(pointer(DBGrid1.SelectedRows.Items[i]));
    for j := 0 to FieldCount-1 do
    begin
    if (j>0) then s:=s+', ';
    s:=s+Fields[j].AsString;
    end;
    Listbox1.Items.Add(s);
    s:= '';
    end;
    end;
    آخرین ویرایش به وسیله m-khorsandi : سه شنبه 15 خرداد 1386 در 12:09 عصر دلیل: از تگ ‍Code برای خوانایی کدتان استفاده کنید.

  3. #3
    شما می تونی هر عملیاتی را روی ردیفهای انتخاب شده با این حلقه انجام بدید.

    موفق و موید باشید.

  4. #4
    علی جان ظاهراً سئوال رو نخوندی!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •