نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راست چین کردن ListBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875

    راست چین کردن ListBox

    ویندوز من XP است و با ویژوال فاکس 8 کار می کنم ( بالاخره ) :D
    ولی لیست باکس های من راست چین نمی شه ! چی کار کنم ؟ :?

  2. #2
    دوست عزیز سلام
    مقدار Right To Left مربوط به Form و List Box را مساوی .T. قرار بده

  3. #3
    محمد جان واقعیتش اینه که من هیچ ورژنی رو بهتر و پایدار تر از vfp7 ندیدم
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  4. #4
    دقیقا بهترین ورژن برای راست به چپ نویسی VFP7 هست . ولی نمیدونم VFP9 چطوره ؟ کسی امتحان نکرده؟

  5. #5
    دوستان عزیز سلام

    اگر می خواهید برنامه های که می نویسد دچار اشکال نشوند و شما ها رو اذیت نکنند از ورژن 7 استفاده کنید فکر نکنم کسی به اندازه من در ورژنها فاکس کار کرده باشه
    راستش رو بخواهید در ورژن 7 خیلی برنامه ها رو نوشتم و تا حالا هم هیچ موردی ندیدم
    در ورژن 8 هم یکسری نرم افزار نوشتم نمونش هم نرم افزار حقوق و دستمزد ، متاسفانه ماهی یکبار هی زنگ می زنند و یمشکلی عنوان میکنند واقعاً کلافه شدم و این مشکلات بیشتر توی قسمت گزارشات و کوریها است ولی خوشبختانه در ورژن 7 ان را ابدیت کردم و تا بحال هم سروسدایی نشون نداد
    الان هم یک نرم افزار جامع تولید در دست اقدام دارم که در ورژن 7 می نویسم و خیلی خیلی از این ورژن راضی هستم به دوستان پیشنهاد میکنم از ورژن 7 استفاده کنید
    از مدیر بخش اقای حیدکیا تشکر می کنم هر بار که از برنامه هایی که برایم فرستاده استفاده کنم یک رحمت و دعای خیر از جنوب‌ ایران(اهواز) به سوی تهران می فرستم

  6. #6
    سلام

    یه موضوع را مد نظر داشته باشید: ورژن 8 با بقیه نگارشها تفاوت اساسی دارد. مثلاً AutoIncriment باعث شده بعضی چیزهابهم بخوره.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    120
    من شخصا با ورژن 8 هیچ مشکلی ندارم

  8. #8
    سلام

    شاید ولی نه کاملاً
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

تاپیک های مشابه

  1. شرط خالی بودن listbox
    نوشته شده توسط sarnev6t در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 19:22 عصر
  2. listBox
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1385, 03:07 صبح
  3. مشکل با listbox
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1385, 00:34 صبح
  4. چطور نام همه کلاینت ها در برنامه را میتوان در listbox که در فرم کلاینت قرار دارد اضاف
    نوشته شده توسط eshaghrahimy در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1385, 18:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •