نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فراخوانی یک تابع در برنامه در شرایط خاص

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    فراخوانی یک تابع در برنامه در شرایط خاص

    با سلام
    آیا امکان دارد در کل یک برنامه یک تابع نوشته شود و در شرایط خاص فقط همین تابع فراخوانی شود.
    به طور مثال می خواهم با زدن کلید Enter در هر یک از فرمهای برنامه تابعی که در Main اصلی نوشته ام فراخوانی شود.
    البته چیزی که به ذهن خودم رسید این بود که در رویدار KeyPress فرم بنویسم که البته جواب می دهد.
    ولی می خواستم ببینم روش دیگری وجود دارد که بهتر از این روش باشد.
    البته در سایت هم جستجو کردم ولی چیز قابل ملاحظه ای پیدا نکردم .
    اگر تاپیکی وجود دارد لطف کرده و برای بنده قرار داده یا اگر پیشنهادی دارید بنده را راهنمایی کنید؟
    با تشکر فراوان

  2. #2
    درسترین کار اینه که یک فرم Master داشته باشی و تابع رو توی اون بنویسی و بقیه فرمهات رو از روی فرم Master به ارث ببری.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634
    میتونی خودت یک کتابخانه درست کنی و توابعی رو که زیاد استفاده میکنی (از جمله همین تابع که گفتی) را بصورت پارامتریک بنویسی و در اون قرار بدی
    بعد هرجا که لازم بود اون رو USES کنی و از توابع استفاده کنی
    البته باید توابع را بصورت عمومی تعریف کنی.
    موفق باشی.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    درسترین کار اینه که یک فرم Master داشته باشی و تابع رو توی اون بنویسی و بقیه فرمهات رو از روی فرم Master به ارث ببری.
    من هم با روش قابیل موافقم ، این هم یک نمونه عمومی حاج علی :

    function ShowMsg(const MsgText: String; const Flags: Cardinal): Cardinal;

    implementation

    {$R *.dfm}

    function ShowMsg(const MsgText: String; const Flags: Cardinal): Cardinal;
    begin
    ...
    end;


    یا حق ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •