نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از dataset به صورت دینامیکی و یا xml dataset

  1. #1

    Exclamation استفاده از dataset به صورت دینامیکی و یا xml dataset

    با سلام
    من همیشه توی پروژه هام دینامیگی توی برنامه دیتا ست رو تولید و پر می کنم .
    ایا استفاده از دیتاست به صورت از قبل ساخته شده و به پروژه add شده مزیا خاصی داره؟ ایآ در کار با رکورد های بالا بهتر جواب میده مثلا در pagging و یا نه هر دو به یک صورت عمل می کنند؟
    ممنون می شم راهنماییم کنین

  2. #2
    کسی در این مورد چیزی نمی دونه؟

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط hamed_bostan مشاهده تاپیک
    با سلام
    من همیشه توی پروژه هام دینامیگی توی برنامه دیتا ست رو تولید و پر می کنم .
    ایا استفاده از دیتاست به صورت از قبل ساخته شده و به پروژه add شده مزیا خاصی داره؟ ایآ در کار با رکورد های بالا بهتر جواب میده مثلا در pagging و یا نه هر دو به یک صورت عمل می کنند؟
    ممنون می شم راهنماییم کنین
    طبق توصیه خود Microsoft استفاده از Dataset برای داده های زیاد و سنگین اصلا پیشنهاد نمیشه

    موفق باشید

  4. #4
    با سلام
    من با یک بانک اطلاعاتی با 15 میلیون رکورد کار کردم.و اتفاقا با سوالی مشابه سوال شما مواجه شدم و تونستم مشکلم رو حل کنم.
    چون دیتاست بیشتر با رم کار می کنه وقتی شما با تعداد رکورد بالا کار می کنید دیتاست رم رو پر میکنه و سرعت سیستم را بطور قابل توجهی کم می کنه.
    پس بهتره که تو برنامه نویسی با رکورد بالا هر بار تعداد رکوردی رو که می خواهیم به دیتاست منتقل کنم محدود و کم باشه که مشکلی پیش نیاد

    -----------------
    مرزبان

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط marzban مشاهده تاپیک
    با سلام
    من با یک بانک اطلاعاتی با 15 میلیون رکورد کار کردم.و اتفاقا با سوالی مشابه سوال شما مواجه شدم و تونستم مشکلم رو حل کنم.
    چون دیتاست بیشتر با رم کار می کنه وقتی شما با تعداد رکورد بالا کار می کنید دیتاست رم رو پر میکنه و سرعت سیستم را بطور قابل توجهی کم می کنه.
    پس بهتره که تو برنامه نویسی با رکورد بالا هر بار تعداد رکوردی رو که می خواهیم به دیتاست منتقل کنم محدود و کم باشه که مشکلی پیش نیاد

    -----------------
    مرزبان
    Just Try SqlDataReader And See The Result

  6. #6
    دوستان هیچکدوم منظور منو متوجه نشدند .
    ببینید من می تونم داخل برنامه دینامیکی dataset رو ایحاد و پر کنم :


    dim ds as new dataset
    sqlda.fill(ds)



    و یا می تونم روی پروژه راست کلیک کنم و بعد add new item و سپس dataset رو به پرویه ام اینطوری اضافه کنم . من می خوام ببینم در استفاده از table adapter رد این dataset و ةا ساخت دینامیکی اون تفاوتی وجود داره یا نه . مزیتی وحود داره یا نه؟
    ممنون از دوستان

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط hamed_bostan مشاهده تاپیک
    دوستان هیچکدوم منظور منو متوجه نشدند .
    ببینید من می تونم داخل برنامه دینامیکی dataset رو ایحاد و پر کنم :


    dim ds as new dataset
    sqlda.fill(ds)



    و یا می تونم روی پروژه راست کلیک کنم و بعد add new item و سپس dataset رو به پرویه ام اینطوری اضافه کنم . من می خوام ببینم در استفاده از table adapter رد این dataset و ةا ساخت دینامیکی اون تفاوتی وجود داره یا نه . مزیتی وحود داره یا نه؟
    ممنون از دوستان
    فرقی نداره !
    در هر صورت با ارتباطی که با بنک داده ات داری باید پرش کنی !


    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. حذف یک فیلد از DataSet
    نوشته شده توسط RK977877 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 18:03 عصر
  2. ساخت سطر جدید در dataSet?
    نوشته شده توسط oghab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 22:15 عصر
  3. دسترسی به محتوبات dataset از طریق کدنویسی
    نوشته شده توسط oghab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 17:22 عصر
  4. Dataset بهینه
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 18:15 عصر
  5. فایل های DataSet.xsd
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 14:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •