نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در کپی کردن فایل

  1. #1

    Question مشکل در کپی کردن فایل

    سلام به همه :
    من از دستور copyfile برای کپی کردن یک فایل از یه دایرکتوری به دایرکتوری دیگه استفاده می کنم . ولی مشکل اینجاست که اگه قبلا فایلی هم اسم فایل من تو دایرکتوری مقصد باشه عمل کپی انجام نمیشه .
    من می خوام فایل قبلی با فایل جدید جایگزین بشه ( حتی المقدور سوال هم نپرسه !!)
    ممنون میشم راهنمایی کنید ...
    خیلی ضروریه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373
    نقل قول نوشته شده توسط mahsa_kb مشاهده تاپیک
    سلام به همه :
    من از دستور copyfile برای کپی کردن یک فایل از یه دایرکتوری به دایرکتوری دیگه استفاده می کنم . ولی مشکل اینجاست که اگه قبلا فایلی هم اسم فایل من تو دایرکتوری مقصد باشه عمل کپی انجام نمیشه .
    من می خوام فایل قبلی با فایل جدید جایگزین بشه ( حتی المقدور سوال هم نپرسه !!)
    ممنون میشم راهنمایی کنید ...
    خیلی ضروریه.
    مثلا
    این تابع فایل 1.bmp رو کپی میکنه!
    اگه پارامتر اخر false باشه و فایلی در مقصد با همون نام وجود داشته
    باشه فایل مبدا روی فایل مقصد Overwrite میشه.
    CopyFile('c:\1.bmp','d:\1.bmp',False);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    نقل قول نوشته شده توسط mahsa_kb مشاهده تاپیک
    سلام به همه :
    من از دستور copyfile برای کپی کردن یک فایل از یه دایرکتوری به دایرکتوری دیگه استفاده می کنم . ولی مشکل اینجاست که اگه قبلا فایلی هم اسم فایل من تو دایرکتوری مقصد باشه عمل کپی انجام نمیشه .
    من می خوام فایل قبلی با فایل جدید جایگزین بشه ( حتی المقدور سوال هم نپرسه !!)
    ممنون میشم راهنمایی کنید ...
    خیلی ضروریه.
    حرفی که Damavand گفت درست است.
    ولی اگر خواستی فایل را پاک کنی و دوباره بریزی می توانی برای پاک کردن فایل از دستور

    DeleteFile('مسیر فایل')

    استفاده کنی.

  4. #4
    اگه به پارامتر آخر تابع APIی CopyFile دقت کنی، میبینی که برای همین عمل در نظر گرفته شده:

    CopyFile(
    LPCTSTR lpExistingFileName,
    LPCTSTR lpNewFileName,
    BOOL bFailIfExists
    );

    اگه فایل وجود داشته باشه و این پارامتر True باشه، کپی انجام نخواهد شد، ولی اگه False باشه، فایل کپی خواهد شد.

  5. #5
    از راهنمایی همه ممنونم ،
    یه سئوال دیگه هم داشتم ،
    دستوری هست که بشه یه دایرکتوری رو باهاش کپی کرد ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373
    نقل قول نوشته شده توسط mahsa_kb مشاهده تاپیک
    از راهنمایی همه ممنونم ،
    یه سئوال دیگه هم داشتم ،
    دستوری هست که بشه یه دایرکتوری رو باهاش کپی کرد ؟
    سلام
    لطفا هر تایپیک رو به یه موضوع اختصاص بدید!

    برای کپی دایرکتوری این سورس کارتون رو راه میندازه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    مهسا خانم
    یه سر به بخش نکات برنامه نویسی در دلفی بزن جواب همه این سوالات رو پیدا می کنی
    https://barnamenevis.org/showth...=52234&page=15

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •