صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 164

نام تاپیک: ابزارها و کامپوننت های دات نت

  1. #121

    Thumbs up نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام
    امروز برای دوستانی که با Extension های Visual Studio آشنا نیستند شروع به نوشتن یه مقاله کوچیک کردم . که پیشنهاد میکنم اگه ازشون استفاده نمیکنید حتما یه نگاهی بندازید :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=251272
    موفق باشید .

  2. #122

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    این هم یه حال اساسی به دوستان . SQL Toolbelt 2010 که هم در Sql Server کاربرد داره و هم در دات نت
    http://rapidshare.com/files/42288377...lbelt_2010.rar

  3. #123
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849
    این هم ورژن اول کامپونت جدا کننده اعداد (MaskTextBox)

    امکاناتش عبارتست از :

    1- جدا شدن اعداد بصورت 3 رقم 3رقم
    2- فقط عدد میگیره فقط backSpace , Delete, Enter روش فعال هست
    3- هنگام Focus به آخر متن میره
    4- برگردادندن مقدار عدد متن
    5- داشتن امکان Decimal

    دارم روی این کامپونت فعلا کار میکنم تا ورژن 2 اون رو با امکانات جدیدتر و کاملتری آماده کنم

    خوشحال میشم دوستان توی ساخت کامپونت کمکم کنن

    برای گرفتن مقدار عددی باید از قابلیت GetNumber استفاده کنید
    برای گرفتن مقدار خود MaskTextBox میتونید از قابلیت TextBoxText یا GetText استفاده کنید
    برای تغییر Font کامپونت از (Property) قابلیت TextBoxFont استفاده کنید
    برای تغییر رنگ(BackColor) پس زمینه TextBoxBackColor استفاده کنید
    برای تغییر رنگ(ForeColor) خود متن TextBoxForeColor استفاده کنید

    برای دانلود اینجا کلیک کنید

    يا به وبلاگ من مراجعه كنيد: http://visualBasic-net.blogsky.com

    اين هم نسخه 1.1 از كامپونت MaskNumber ولي با تفاوت خيلي زياد

    مهمترين تفاوتش اينه كه تمام مطالبش مثل textBox معمولي هست و علاوه بر Property هاي textbox يك عدد property بهش اضافه شده به نام MouseWheelChangeNumber كه با تعيين مقدار اون اگر كليد وسط موس رو (Wheel) رو بالا يا پايين كنيد مقدار MaskNumber تغيير ميكنه

    علاوه بر آن به كار بر اجازه ميده كه اعداد منفي رو نيز وارد كنه

    براي دانلود اينجا كليك كنيد
    آخرین ویرایش به وسیله Mani_rf : چهارشنبه 19 آبان 1389 در 10:05 صبح

  4. #124
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    دوستان عزيز ورژن 1.3 از ColorComboBox با امكان جديد آماده شده

    امكان جديدش اينه كه ميتونيد به عنوان يك ستون توي DataGridView ازش استفاده كنيد
    البته اين ورژن كار منم نيست كار يكي از اساتيد برنامه نويسي هست كه الان هم ايران نيست
    زحمت اين برنامه رو ايشون كشيدن و اين امكان رو بهش اضافه كردن
    اميدوارم كه مورد استفاده باشه!

    فقط يادتون باشه كه اگر خواستيد توي DataGridView ازش استفاده كنيد بايد يكبار اون رو روي فرم بكشيد و بعد Delete كنيد تا يك خاصيت به نام DataGridViewColorsComboBoxColumn به ديتاگريدويو اضافه كنه

    دوستان سورس و Dll اون رو براتون ميزارم

    لينكهاي دانلود كامپونت

    https://barnamenevis.org/attach...8&d=1287490822


    لينك دانلود سورس

    https://barnamenevis.org/attach...9&d=1287490822


    وبلاگ من: http://VisualBasic-net.blogsky.com

  5. #125
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام دوستان
    اين هم يه ContextMenuStrip با خاصيت CheckBox و 2 خاصيت اينكه منو به دلخواه برنامه نويس تعيين ميشه كه بعد از كليك روي ايتم ها بسته بشه يا خير

    يك برنامه براي نمونه ميزارم كه كامپونتش رو هم ميزارم

    فقط اينو بگم كه اين منو بصورت اتوماتيك يك ايتم براي خروج ايجاد ميكنه كه شما ميتونيد انتخاب كنيد كه متن اون منو انگليسي باشه يا فارسي كه توي Property ها ميتونيد از منوي ExitString زبانش رو تغيير بديد

    براي اينكه تعيين كنيد كه هنگام كليك بر روي آيتم ها منو خارج بشه يا نه توي property خاصيت CancelContextMenu رو تغيير بدهيد و براي خارج نشدن مقدار آن را True و براي خروج False بگذاريد

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=255943

  6. #126
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    Smile نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    این کلاس هم برای درست کردن دیسکت بیمه سازمان تأمین اجتماعی است.
    البته این کلاس را در اوایل سال 86 نوشتم . میگذارم برای دوستان باحال که اونها اگه خواستند ازش استفاده کنند. ببخشید فقط کمی شلوغه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #127
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام دوستان عزيز
    ورژن 1.1 از MaskShamsiDate رو واستون آماده كردم با يكسري امكانات جديد و بدرد بخور اميدوارم كه به كارتون بياد

    هم Dll رو ميزارم و هم Sample رو براي استفاده از قسمتهايي كه افزوده شده

    دوستان فقط بگم كه :
    با Alt+home سال رو انتخاب ميكنه
    با Alt+End روز را انتخاب ميكنه
    با UP و Down تاريخ تغيير ميكنه و بسته به اينكه سال يا ماه يا روز انتخاب شده تغيير ميكنه
    با كليد Wheel موس تاريخ كم و زياد ميشه
    با كليد Right و Left عدد بعدي يا قبلي انتخاب ميشه
    با Alt+Right و Alt+Left مقدار سال يا ماه يا روز انتخاب ميشه


    منتظر ورژن بعدي اين كامپونت باشيد با امكانات جديدتر
    فقط دوستان اگر نظري دارند بدهند براي بهتر شدن و كاملتر شدن اين كامپونت

    با تشكر از دوستان

    لينك دانلود

    https://barnamenevis.org/showpost.php?p=1140827&postcount=17

  8. #128
    کاربر جدید آواتار payam880
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    13

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام و خدا قوت
    dll تقویم فارسی با گرافیک و ساختار قوی برای نمایش تاریخ شمسی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #129

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام من تازه عضو شده ام

    البته یوزر من به موقع فعال نشد می خواستم یه کامپوننت واسه تقویم شمسی پیدا کنم که آخرش هم خودم اونو نوشتم

    اونو برای دوستان هم می ذارم تا مثل من مجبور نشن وقت بزارن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #130

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    معرفی برنامه CONVERT.NET
    سلام ...
    امروز یه برنامه دارم که اینجا لازم دونستم قرار بدم تا بقیه هم استفاده کنند.
    توضیحات اون رو توی این تاپیک دادم !

  11. #131
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    Label_Time.rar

    کامپوننت label_time

    این کامپوننت برای نمایش ساعت به صورت 12ساعتی به صورت اتوماتیک میباشد
    آخرین ویرایش به وسیله M.KH-SH : سه شنبه 12 مهر 1390 در 23:47 عصر

  12. #132

  13. #133
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    https://barnamenevis.org/showthread.p...tal-Clock-View
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  14. #134
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت


  15. #135
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    کامپوننت ارتباط با بانک و کدنویسی کوتاه به همراه پروژه آموزشی دفتر تلفن مختصر
    https://barnamenevis.org/showthread.p...28#post1408728

  16. #136
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    کنترل TextBox با (مجموع 30 خاصیت) بهمراه سورس کد تقدیم به اعضاء تالار VB.net
    سلام به دوستان و عرض خسته نباشید
    یه کنترل نوشتم توضیحاتش در لینک زیر اومده حتما ببینید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...7%D8%B1-VB.net
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : شنبه 08 بهمن 1390 در 04:56 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  17. #137
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام
    لینک پست 136# اصلاح شد ...
    دوباره تو همین پست میزازم ...
    https://barnamenevis.org/showthread.p...7%D8%B1-VB.net
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : جمعه 12 آبان 1391 در 02:47 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  18. #138
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت


  19. #139
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    ارسال ایمیل از طریق وب سرویس
    https://barnamenevis.org/showthread.p...10#post1528710

  20. #140

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام به همه ی دوستان
    احتمالن کامپوننت Kylix رو میشناسید. این کامپوننت تا نسخه ی 5 امکان ارسال پیام فارسی رو نداشت . برا همبن همه دنبال روش PDU کدینگ بودن تا بتونن فارسی رو ارسال کنند. در ضمن این کامپوننت چون نسخه ی غیر قانونیش موجود بود در ابتدای پیام آدرس خود سایت Kylix رو میزد. در هر صورت یک سری مشکلات اینجوریایی داشت. اما چند روز پیش من ی نسخه ی جدید توی خود سایت kylix دیدم (6.2) که هم امکان ارسال فارسی داشت و هم توی پیام ها آدرسه سایتو نمیزد. البته باید گفت که این کامپوننت به احتمال زیاد trial هست ولی با این امکانات زیادی که بهش اضافه شده می ارزه.
    حالا من نمیدونم چند نفر از دوستان از این موضوع با خبر بودن.
    گفتم که گفته باشم
    همین

  21. #141
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    ارسال ایمیل
    ارسال ایمیل انبوه تبلیغاتی
    میل سرویس
    وب سرویس


    آدرس میل سرویس:::: http://www.tellbook.ir


    https://barnamenevis.org/showthread.p...B3%D8%A7%D9%86

  22. #142

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    Message Box فارسی
    با قابلیت های متعدد

    این لینک را مشاهده کنید

  23. #143
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    یک TextBox حرفه ای برای تمامی ایرانیان عزیز (نسخه 1.1)

    https://barnamenevis.org/showthread.p...7-%D8%A7%DB%8C

  24. #144

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    Codejock Xtreme Suite Pro 15.3.1
    آخرین ویرایش این نرم افزار
    http://hrjsoftware.ir/blog/?p=333

  25. #145
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام دوستان یه کلاس با vb.net نوشتم گفتم شاید به درد شماهم بخوره.

    دانلود فایل dll

    بدست آوردن آیکن درایو،پوشه یا هر فایلی که میخواید :


    Dim X AsNew GolshanFunctions.Functions

    Me.BackgroundImage = X.LoadIcon("C:\", GolshanFunctions.Functions.IconSize.LargeIcon).ToBitmap

    Me.BackgroundImage = X.LoadIcon("C:\Windows\Fonts", GolshanFunctions.Functions.IconSize.LargeIcon).ToBitmap

    Me.BackgroundImage = X.LoadIcon("C:\Windows\File.dll", GolshanFunctions.Functions.IconSize.LargeIcon).ToBitmap

    بدست آوردن حجم فایل ، پوشه یا درایو :


    Dim X AsNew GolshanFunctions.Functions

    Me.Text = X.SizeOFFile("C:\File.exe") ' result = 56.51 MB
    Me.Text = X.SizeOFFolder("C:\Program Files") ' result = 2.53 GB
    Me.Text = X.SizeOFDrive_Total("C:\") ' result = 120.23 GB
    Me.Text = X.SizeOFDrive_FreeSpace("C:\") ' result = 48.00 GB
    Me.Text = X.SizeOFDrive_UsedSpace("C:\") ' result = 72.23 GB

    بدست آوردن درایوی که ویندوز در آن نصب شده است :


    Dim X AsNew GolshanFunctions.Functions
    Me.Text = X.WindowsDrive ' result = C

    بدست آوردن 32 یا 64 بیتی بودن ویندوز :


    Dim X AsNew GolshanFunctions.Functions
    Me.Text = X.SystemAddressWidth ' result = 32

    بدست آوردن تاریخ شمسی از روی تاریخ ویندوز :


    Dim X AsNew GolshanFunctions.Functions

    Me.Text = X.PersianCalendar(Now, Calendar.ReturnShortDate) ' result = 1391/6/13

    Me.Text = X.PersianCalendar(Now, Calendar.ReturnDay) ' result = 13
    Me.Text = X.PersianCalendar(Now, Calendar.ReturnMonth) ' result = 6
    Me.Text = X.PersianCalendar(Now, Calendar.ReturnYear) ' result = 1391

    تبدیل double به size :


    Dim X AsNew GolshanFunctions.Functions
    Me.Text = X.DblToSize(13513513) ' result = 12.88 MB

  26. #146
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    تشخيص يونيکد بودن فايل متني در ويژوال بيسيک


    Private Function is_unicode(ByVal path As String) As Boolean
    Dim enc As System.Text.Encoding = Nothing
    Dim file As System.IO.FileStream = New System.IO.FileStream(path, FileMode.Open, FileAccess.Read, FileShare.Read)
    If file.CanSeek Then
    Dim bom As Byte() = New Byte(3) {} ' Get the byte-order mark, if there is one
    file.Read(bom, 0, 4)
    If (bom(0) = &HEF AndAlso bom(1) = &HBB AndAlso bom(2) = &HBF) OrElse (bom(0) = &HFF AndAlso bom(1) = &HFE) OrElse (bom(0) = &HFE AndAlso bom(1) = &HFF) OrElse (bom(0) = 0 AndAlso bom(1) = 0 AndAlso bom(2) = &HFE AndAlso bom(3) = &HFF) Then ' ucs-4
    Return True
    Else
    Return False
    End If

    ' Now reposition the file cursor back to the start of the file
    file.Seek(0, System.IO.SeekOrigin.Begin)
    Else
    Return False
    End If
    End Function


    منبع

    موفق باشید./

  27. #147
    کاربر دائمی آواتار rezaprogrammer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    کرج
    سن
    39
    پست
    246

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    برنامه ای برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس.
    نوشته خودم:

    دانلود:
    CalenderConvertor run.zip

  28. #148
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    با سلام

    2 تا فایل ضمیمه کردم در مورد تاریخ
    اولی تاریخ فارسی
    و دومی هم خارجکی هست

    اساتید محترم دومی رو میتونن به فارسی برگردونن
    ( توضیح :1- شاید فایل های ضمیمه تکراری بوده و قبلا توسط کاربر محترمی قبلا آپ شده باشه ، پس گیر ندین
    2- برنامه اولی که ضمیمه کردم نویسنده اش هموطن عزیز ماست شاید هم یکی از اعضاء همین سایت باشه ، اگر راضی نبودند فایل ضمیمه حذف خواهد شد )

    ----
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #149

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    fgfdbdfgfdgggggfdfdgdfgdfgdfgd

  30. #150
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سرويس کپچا مديريت نوشتار ياس

    https://barnamenevis.org/showthread.p...8A%D8%A7%D8%B3

  31. #151
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    دو ماژول برای راحت کار کردن با دیتابیس https://barnamenevis.org/showthread.php?436214

  32. #152
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
    کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

  33. #153
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    42

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    اگه میدونستم اینجا تقویم فارسی خوب پیدا میشه شاید اینو نمی ساختم
    به هرحال، قبلا تو vb6 ساخته بودم و حالا تو دات نت، شاید به درد شما هم بخوره

    جای کمی میگیره و موقعی که انتخابش کنین خودکار باز میشه و بعد از خروج دوباره کوچیک میشه. میشه سال رو تایپ کرد بین سال 1 تا 1800 هجری شمی

    رویداد تغییر تاریخ رو داره
    مقدار تاریخ هم همون خاصیت Text کنترله.


    اگر اشکالی داشت یا پیشنهادی داشتین پیام خصوصی بفرستین.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #154
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام به همگی دوستانه گلم
    برنامه با vs2010 زبان برنامه هم VB هست
    دوستان اگه کسی باشه که بتونه روی گرافیکش کار کنه ظاهرش رو شیک کنه
    و فعلا این برنامه هم برای فایل های MP3 درست شده بتونیم قابلیت پخش تصویر رو هم بهش و امکانات دیگه رو اضافه کنیم و ... من پایه ام
    برنامه به همراه عکسی از محیط برنامه ضمیمه شده
    استفاده از برنامه در دیگر سایت ها و... بدون ذکر منبع بلامانع است
    و تقاضایی از دوستان هم دارم ایراد های برنامه رو هم اعلام کنید ممنون میشم
    یا علی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #155
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    با سلام
    اگر از دوستان کسی آخرین کامپوننت های ویندوزی تلریک (2014) رو داره ، خواهشا فایل های Dll اش رو این جا بگذاره چون حجم فایل های اون تو اینترنت زیاده
    همچنین اگر کسی بتونه منو یا آیتم نوار ابزاری برای انتخاب رنگ درست کنه، ممنون می شم این جا بذاره

  36. #156
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط بابک زواری مشاهده تاپیک
    A TextStylePreview control that can be used to display text styles on an Options dialog
    این کامپوننت خوبه ولی اگر تو متنش فارسی باشه، نشون نمی ده

  37. #157

    نقل قول: Charon.Communications for .NET Framework

    با درود
    دوستان تو کدوم یکی از کامپوننتهایی که برای دات نت عرضه شده میشه tooltipe شبیه زیر پیدا کرد
    tt.png

  38. #158
    آخرین ویرایش به وسیله avina7707 : پنج شنبه 05 اسفند 1395 در 09:03 صبح

  39. #159
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: Resharper

    یکی از ابزارهای مهم دات‌نت، نرم‌افزار BizAgi است

    این نرم‌افزار یک BPMS در سطح جهانی است و بر پایه دات‌نت و Sql Server نوشته شده است

    شما می‌توانید در محیط این برنامه مستقیما دستورات دات‌نت خود را بنویسید یا از DLL هایی که با دات‌نت نوشته‌اید در این نرم‌افزار استفاده نمایید
    همچنین بدلیل سرویس‌گرا بودن این نرم‌افزار می‌توانید از Engine آن در ساخت نرم‌افزارهای خود استفاده نمایید
    این سیستم‌ساز نمونه‌ای از استفاده از این نرم‌افزار است
    در صورتی که به یادگیری این ابزار علاقه‌مندید، این سایت دوره‌های آموزشی را در این خصوص برگزار می‌کند

  40. #160

    نقل قول: ابزارها و کامپوننت های دات نت

    سلام. دوستان یه راهنمایی کنید من رو
    میخوام برنامه ای بنویسم که بتونم با اسکنر اثرانگشت ارتباط برقرار کنم و اثرانگشت رو اسکن کنه و اطلاعات رو بده تا بتونم تو بانک ذخیره کنم
    اما اصلا نمیتونم باهاش کار کنم
    لطفا راهنماییم کنید.
    باتشکر

صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. معرفی ابزارها و کمپوننت های دات نت
    نوشته شده توسط gdevnb در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 07:56 صبح
  2. کامپوننت های دات نت
    نوشته شده توسط mojtaba.baghban در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1387, 22:14 عصر
  3. مقایسه کامپوننت های دات نت و کاربرد های هر کدام
    نوشته شده توسط mamizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 15:46 عصر
  4. معرفی مقالات و کامپوننت های دات نت...
    نوشته شده توسط HO457 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1383, 23:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •