نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: (درخواست راهنمایی) در مورد فرم فرستادن email با استفاده از PHP و AJAX

  1. #1

    Question (درخواست راهنمایی) در مورد فرم فرستادن email با استفاده از PHP و AJAX

    سلام

    من سایتی واسه خودم طراحی می کردم که برای "تماس با من" می خواستم از فناوری AJAX استفاده کنم
    با گشتن در اینترنت به این کد ها برخورد کردم :
    داونلود

    من اطلاعات زیادی از scripting ندارم ولی خیلی دوست دارم این کد رو تو سایتم با php اجرا کنم!

    لطفا در مورد نحوه نصب و استفاده از این کد من رو راهنمایی کنید!

  2. #2
    سلام
    اول این فایل index.php رو با یک ادیتور باز کن ....اون خط هایی که توضیحات داده همه رو حذف کن.. (تقریبا خط48 تا 63) حالا از خط 32 تا 45 می تونی عباراتی مثل name یا email یا rega...... رو ببینی بجای اینها فارسیش رو تایپ کن.
    حالا همونطور که خودش هم گفته در شاخه ی script فایل contact.php رو با همون ادیتور باز کن و 4 تا متغیر بالای صفحه رو ست کن مثلا بجای $yourEmail = 'user@example.com'; بجای این user@example.com ایمیل خودت رو بگذار ....همین کار رو توی فایل xmlHttpRequest.php هم باید انجام بدی ....همه ی فایل ها رو save کن و ببند و روی سرور آپلود کن ..خوب تو سایتت دکمه ای عکسی لینکی به عنوان ارتباط با من یا همچین چیزی درست کن و لینک یا اکشن رو فایل ایندکس در مسیر همون شاخه ی ajaxContact/ قرار بده ...کار حله!

  3. #3
    مرسی بابت راهنمایی مشکلی که من دارم اینه که چطور صفحه وبی که خودم با dreamweaver طراحی کردم رو طوری کنم که این کد توش کار کنه؟!
    منظورم اینه که design سایتم ، پیوسته بمونه.
    البته خودم هم سعیمو می کنم
    اگه نتیجه گرفتم ، اینجا اطلاع می دم!

  4. #4
    خوب می تونی تمام فایل های مربوط به استایل و لوگو و ..... رو بالای همین index.php اضافه کنی مشکلی پیش نمی آید.

  5. #5
    اگه خواستی یه نمونه رو ببینی به سایت www.rightclick.ir مراجعه کنید، اونجا یه نمونه مثل چیزی که شما میخواید رو برای دانلود گذاشته (فارسی).

تاپیک های مشابه

  1. اگه Ajax ندونیم چه کارایی نمی تونیم انجام بدیم؟
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آذر 1386, 11:17 صبح
  2. سایت مفید درباره asp.net ajax , ajax control toolkit
    نوشته شده توسط reza_62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 17:17 عصر
  3. آشنایی با روش Ajax و به کارگیری آن
    نوشته شده توسط pooyanm در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 13:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •