نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ارسال پست الکترونیکی با پروتوکل Smtp

  1. #1

    مشکل در ارسال پست الکترونیکی با پروتوکل Smtp

    سلام دوستان

    اولین مشکلم اینه که دستور
    fsockopen()

    روی هاستم اجرا نمی شه و این ارور رو می ده
    Warning:  fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to mail.bsniran.ir:25 (Connection refused) in /home/bsniran/public_html/sendmail.php on line 3
    در صورتی که وقتی به صورت local اجراش می کنم رو کامپیوتر خودم اجرا می شه ؟

    اینم دستورم که به هر دوشون ایراد بالا رو می گیره

    fsockopen("mail.bsniran.ir",25,$er1,$er2,30);
    fsockopen("bsniran.ir",25,$er1,$er2,30);


    اگه یه مثال بتونین بزنین ممنون می شم

  2. #2
    خواهشا کمک کنین

    طریقه ی کار با تابع fsockopen رو بدین و اینکه چه جوری باید هاستمو تنظیم کنم که با این روش بتونم میل بفرستم ممممممممنون

  3. #3
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    برای ارسال ایمیل لازم نیست از fsockopen استفاده کنی... همون تابع mail کافیست.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  4. #4
    ممکنه طریقه صحیح استفاده کامل و صحصیح از تابع mail رو بگید.

    مشکل اصلی رفتن میل به bulk یاهو هستکه یکی از دلایلش امکان spam شدن هاستمون

    از طرف yahoo هست.

  5. #5
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    مشکل اصلی رفتن میل به bulk یاهو هستکه یکی از دلایلش امکان spam شدن هاستمون

    از طرف yahoo هست.
    در این مورد باید بری با یاهو صحبت کنی :>
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  6. #6

    Arrow manual

    جواب تمامی سوالات در منوال هست
    smtp و ایمیل
    http://www.php.net/manual/en/ref.mail.php
    فرستادن ایمیل با ()mail
    http://www.php.net/manual/en/function.mail.php
    نحوه استفاده از fsockopen
    http://www.php.net/manual/en/function.fsockopen.php

    امید وارم کمکی کرده باشم

    موفق و پیروز باشید

تاپیک های مشابه

  1. تاخیر در ارسال میل توسط smtp
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 13 دی 1386, 21:54 عصر
  2. کمک برای یک ارسال کننده میل(smtp)
    نوشته شده توسط St4r-S4t در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1384, 15:36 عصر
  3. جمع بندی مطالب مطرح شده در باب SMTP
    نوشته شده توسط net_ved در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 09:57 صبح
  4. جمع بندی مطالب مطرح شده در باب SMTP
    نوشته شده توسط net_ved در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 تیر 1384, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •