نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: <> این چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430

    <> این چیه؟

    با سلام خدمت دوستان
    گاهی اوقات که یک سری کد رو روی اینترنت یا مثالهای دیگران می بینیم، تو یه قسمتهایی از برنامه از <> به صورت زیر استفاده شده


    <systemlayout(permision...) >_

    این <> و عبارتی که توش نوشته می شه چی هست؟

  2. #2
    عبارتی که در داخل <> نوشته میشه توانایی پیش اجرایی داره و به عنوان یک خصوصیت اجرایی برای روتین ها یا سایر اعضا به کار می ره. علامت _ هم به معنی ادامه داشتن دستور در خط بعدی است.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    با تشکر از جوابتون. می شه کمی بیشتر راهنمایی کنید تا بتونم مطالب بیشتری در این مورد پیدا کنم. مثلا به انگلیسی به این چی می گن. یا هر چیز دیگه ای که توی سرچ به من کمک کنه.
    بازهم ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    نامی که در سرپ کمکتان میکند، تگهای Attribute است و همه کلاسسهای این تیپی وراثتی هستند از کلاسس System.Attribute.

    در اصل یک خصوصیت یا توضیح با برچسب را به منطقه یا آن قطعه کد مورد بحث الحاق میکنند و حتی خودتان هم میتوانید یک Attribute تعریف کنید و بعداً آن را با کد پیگیری کنید و با کد چک کنید کدام متدها این Attribute را دارند و اگر داشتند کاری انجام دهید.

    مثلاً System.ComponentModel.DescriptionAttribute هر متدی که این خصوصیت و متن مربوطه را داشته باشد، وقتی به نوعی گذرش به پنجره Properties بیافتد!!! متن داده شده به System.ComponentModel.DescriptionAttribute در زیر پنجره مذکور نشان داده میشود.

    <System.ComponentModel.DescriptionAttribute("Description for AAA property.")> _
    PublicProperty AAA() AsInteger

  5. #5
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •