نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چگونه از داخل دلفی اسکنر را فراخوانی کنم؟

  1. #1

    چگونه از داخل دلفی اسکنر را فراخوانی کنم؟

    می خوام اسنکر سیستم را شناسایی کنم و آن را فراخوانی نمایم و در نهایت تصویر اسکن شده را در برنامه فرخوانی نمایم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    سرچ کن مطالبی دستگیرت میشه قبلا بحث شده

  3. #3
    کامپوننت delphitwain بهترینه..

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار shahrokhkian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    -
    سن
    45
    پست
    68

    نقل قول: چگونه از داخل دلفی اسکنر را فراخوانی کنم؟

    این کامپوننت تو Delphi 2007 نصب نمیشه.
    برای اون چی دارین

  5. #5

    نقل قول: چگونه از داخل دلفی اسکنر را فراخوانی کنم؟

    از ImageEn استفاده كن.

  6. #6

    نقل قول: چگونه از داخل دلفی اسکنر را فراخوانی کنم؟

    این کامپوننت تو Delphi 2007 نصب نمیشه.
    من حتی توی دلفی 2009 هم آن را بدون مشکل نصب کردم!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار shahrokhkian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    -
    سن
    45
    پست
    68

    نقل قول: چگونه از داخل دلفی اسکنر را فراخوانی کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    من حتی توی دلفی 2009 هم آن را بدون مشکل نصب کردم!
    نصبش راه خاصی داره؟
    من هر کاری کردم نصب نشد.
    ممنون می شم اگر راهنماییم کنید

  8. #8

    نقل قول: چگونه از داخل دلفی اسکنر را فراخوانی کنم؟

    سلام دوست من

    من بعد مدتي وقفه دوباره اومدم اما من هم با اين كامپوننت توي دلفي 2005 مشكل داشتم كسي جواب به من نداد

    نگرد نيست گشتم نبود

    موفق و مويد باشي

  9. #9

    نقل قول: چگونه از داخل دلفی اسکنر را فراخوانی کنم؟

    نصبش راه خاصی داره؟
    من هر کاری کردم نصب نشد.
    نه، برای اطمینان یکی از پروژه های خودم که در آن از DelphiTwain استفاده شده بود را در دلفی 2009 باز کردم و به راحتی کامپایل شد. البته یک مقایسه ایی روی فایل های سورسی که برای دلفی 2009 و دلفی 7 داشتم کردم، و متوجه شدم دو تغییر کوچیک در فایل DelphiTwainUtils در نسخه دلفی 2009 نسبت به نسخه دلفی 7 وجود داره:
    1- SysUtils به لیست uses بخش Implementation اضافه شده.
    2- در خط 221 در تابع GetLastErrorText این تغییر برای سازگاری با دلفی 2009 داده شده:
      while (Len > 0) and (Buffer[Len - 1] in [#0..#32, '.']) do Dec(Len);

    به
    while (Len > 0) and (CharInSet(Buffer[Len - 1],[#0..#32, '.'])) do Dec(Len);

    تغییر کرده.
    علت اضافه شدن SysUtils به لیست uses هم همین استفاده از تابع CharInSet در دلفی 2009 هست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار shahrokhkian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    -
    سن
    45
    پست
    68

    نقل قول: چگونه از داخل دلفی اسکنر را فراخوانی کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط اصغر (پآچ) مشاهده تاپیک
    سلام دوست من

    من بعد مدتي وقفه دوباره اومدم اما من هم با اين كامپوننت توي دلفي 2005 مشكل داشتم كسي جواب به من نداد

    نگرد نيست گشتم نبود

    موفق و مويد باشي

    سلام دوست خوبم
    کامپوننت SGScan را پیدا کردم.
    روی دلفی 6 و 2007 و 2009 تست کردم.
    کار میکنه.

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار mr13668248
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    برازجوووون
    پست
    51

    نقل قول: چگونه از داخل دلفی اسکنر را فراخوانی کنم؟

    بی زحمت لینک کامپوننت را بدهید
    با تشکر

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار Ramin_khan
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    39

    نقل قول: چگونه از داخل دلفی اسکنر را فراخوانی کنم؟

    ممنون میشم اگه لینک دانلود رو به من هم بدید چون بدجوری بهشون نیاز دارم

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •