نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتقال اطلاعات یک فرم به پایگاه داده

  1. #1

    Unhappy انتقال اطلاعات یک فرم به پایگاه داده

    با سلام
    من باید یه فرم طراحی کنم که اطلاعات رو بگیره وبه یه جدول بانک اطلاعاتی منتقل کنه.جون مادرتون کمک کنین .اگه ممکنه ریز ریز ک اصلا چیزی نمی دونم

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط AVANTEH مشاهده تاپیک
    با سلام
    من باید یه فرم طراحی کنم که اطلاعات رو بگیره وبه یه جدول بانک اطلاعاتی منتقل کنه.جون مادرتون کمک کنین .اگه ممکنه ریز ریز ک اصلا چیزی نمی دونم
    شما باید کمی بانک اطلاعاتی بلد باشید مثل sqlserver یا اکسس.
    دستورات sql را یاد گرفته باشید.
    پیشنهاد می کنم برنامه نویسی ADO.NET را یاد بگیرید.
    اگر در همین تالار جستجو کنید ، چیزهای زیادی پیدا می کنید

  3. #3
    از چه بانکی میخواهید استفاده کنید؟ sqlServer یا Access ؟

  4. #4
    با عرض سلام
    کد زیر نمونه ساده ورود اطلاعات در بانک sqlserver است شما با دستورات آن آشنا می شوید و در مورد جزئیات بیشتر در سایت جستجو میکنید



    using System;
    using System.Drawing;
    using System.Collections;
    using System.ComponentModel;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;



    private void button2_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    SqlConnection sqlcon2;
    sqlcon2 = new SqlConnection("server=;database=ajans;Integrated Security=True;");

    sqlcon2.Open();

    st2 = "insert into customer (fname,lname,tel,mobile,address) values (' " + fname.Text + " '," +
    " ' " + lname.Text + " ' , ' " + tel.Text + " ',' " + mobile.Text + " ',' " + address.Text + " ' )";
    if (sqlcon1.State == ConnectionState.Closed){
    SqlCommand com2=new SqlCommand();
    com2.Connection = sqlcon2;
    com2.CommandText = st2;
    com2.ExecuteNonQuery();
    sqlcon2.Close();
    {

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •